ΟΙ Ειδησεις στην τηλεοραση του Αφγανισταν...!!!

9CDA1965 A59F 4234 9325 D54464BEC042 

Ο παρουσιαστής της Αφγανικής τηλεόρασης, πανικόβλητος λέει τις ειδήσεις. Πίσω του μία ομάδα οπλισμένων Ταλιμπάν ακούν

προσεκτικά, μήπως και ο παρουσιαστής κάνει κανένα λάθος.

Η σκηνή είναι τραγική, δεν διαφέρει όμως πολύ από αυτά που γίνονται στην Τουρκία. Γι’ αυτό ο Ερντογάν δεν κρύβει την αγάπη του και την στήριξη του στους Ταλιμπάν, τους οποίους θέλει να τους ένταξης στον ευρύτερο στρατό του Ισλάμ που κατασκευάζει.

Ως αυτό το σημείο, τα πράγματα εξηγούνται. Αυτό που είναι πραγματικά ανεξήγητο, είναι η διάθεση της Δύσης να επιβάλει τους Ταλιμπάν και να τους αποδεχτεί ως νόμιμη κυβέρνηση του Αφγανιστάν. Εσχάτως μάλιστα ενεργοποίησαν και το ισλαμικό κράτος, προκειμένου να παρουσιάσουν τους Ταλιμπάν ως νόμιμους, που καταδικάζουν την τρομοκρατία.

Εάν σε όλη αυτή την φαρσοκωμωδία προσθέσουμε και τις απανωτές ευχαριστίες των αμερικανών στους τούρκους, τότε καταλαβαίνουμε ότι ξημερώνει μία μαύρη ημέρα για την ανθρωπότητα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αστυνόμος Μπέεεκας30 Αυγούστου, 2021 00:49

    Εγώ θέατρο βλέπω. Επί χούντας οί φαντάροι ήταν έξω απ' τήν αίθουσα πού ο Μαστοράκης έπαιρνε συνέντευξη από τού φοιτητές τού Πολυτεχνείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΗ ΠΡΙΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΤΟΣΑΛΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣΚΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Κίνα κάλεσε τη Δύση να αποδεχτεί κ να συνεργαστεί με το καθεστώς των Ταλιμπάν. Παρέδωσε λοιπόν ο Μπάιντεν το έδαφος του Αφγανιστάν με ότι αυτό περιέχει στην Κίνα όπως παρέδωσε σιγά σιγά ολη η Δύση στην Κίνα τη βιομηχανία της. Η ήττα της Δύσης στο παιχνίδι των μεγάλων δυνάμεων με απρόβλεπτες όμως συνέπειες πάνω στους λαούς του κόσμου. Ηδη η Αγγλία προειδοποιείται απο βετεράνους του πολέμου στο Αφγανιστάν για στοχευμένο μεγάλο χτύπημα. Σίγουρα με αυτόν τον παλιόγερο τον ξεκούτη, μπλέξαμε.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις