Η ιστορία δεν ξεχνά...

 

Ώρες-ώρες, η δημοσιογραφική «πένα» οφείλει να μείνει αδρανής, καθώς

η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες προωθείται το υγειονομικό πάσο εμβολιασμένου και επιβάλλεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, ενώ οι ανεμβολίαστοι χαρακτηρίζονται, εμμέσως πλην σαφώς, «εχθροί της δημόσιας Υγείας». Μάλιστα θέλουν να εμβολιάσουν και τα παιδιά!

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε πως το «υγειονομικό πάσο, υπήρχε στην εθνικοσοσιαλιστική, ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Γερμανία του Χίτλερ και μάλιστα ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Κρατικοί γιατροί και ιατρικά εκπαιδευμένοι ακαδημαϊκοί (ΒΛ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΕΙΔΙΚΏΝ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ), πολλοί από τους οποίους ήταν υπέρμαχοι της «φυλετικής υγιεινής» ή της ευγονικής, διορίστηκαν από τον «Führer» και συνέβαλαν στην εφαρμογή των ναζιστικών πολιτικών με στόχο να «καθαρίσει» η γερμανική κοινωνία από τους ανθρώπους που θεωρούνταν βιολογικές-υγειονομικές απειλές για την Υγεία του Κράτους.

Τα μέτρα φυλετικής υγιεινής άρχισαν με τη μαζική στείρωση των «γενετικά ασθενών» και τελείωσαν με τον παρ’ ολίγον αφανισμό του ευρωπαϊκού εβραϊσμού!

Δείτε το υγειονομικό πάσο των Ναζί, το οποίο περιείχε τα προσωπικά δεδομένα του καθενός:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. FAUCI,GATES,SCHWAB,MERKEL/HITLER,OCTAGON GROUP OF SWITZERLAND, KI OI ΚΡΥΦΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ ΑΓΓΛΊΑΣ,ΚΑΝΑΔΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ(ΝΑΙ,ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΆ ΣΩΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ...ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΤ,ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΓΕΤΙΣΚΩΝ ΤΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΎ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ)ΚΑΙ ΤΑ ΠΈΝΤΕ ΑΓΓΛΌΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗ(ΑΜΟΙΡΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ+ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ) ΤΗΣ ΛΙΛΙΜΠΕΘ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ 4de REICH!
    Ο "ΤΡΑΜΠ" ΣΩΣΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΤΤΟΝ ΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΠΙ ΓΗΣ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΓΑΝ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΗΣ.

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ "STRAIN".
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
    ΟΠΟΥ ΒΑΜΠΙΡ;
    ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ,ΒΟΩΤΕΣ,ΥΔΡΑΣ ΤΕΡΑΤΑ,ΓΚΡΙΖΟΥΣ,ΧΑΜΕΛΑΙΟΝΤΕΣ/ΜΑΓΟΥΣ,ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΙΣ,ΟΦΙΟΕΙΔΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ.

    ΑΥΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ.
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΜΟΠΟΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ.

    ΡΙΤΑ

    ΥΣ.
    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΥΦΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΒΛΕΠΕΤΕ".ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΕΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΈΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ...."ΟΚΤΏ ".

    ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΕΝΝΟΩ.ΕΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΚΑΙΝΕΣ/ΔΡΑΚΟΥΣ ΠΟΥ Η ΩΡΑ FOR DECAPITATING ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ DEAR...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις