ΕΝΑΣ ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

 

O υπέροχος πλανήτης ΓΗ βάλλεται από ποικιλία

συντονισμένων γεγονότων, με θύματα το μεγαλείο της φύσης, των ζώων, της ατμόσφαιρας και του υπεδάφους.

 Οι ενορχηστρωτές αβέβαιοι  δια το αποτέλεσμα σχεδιάζουν και επιλέγουν να κτυπήσουν σε πολλά μέτωπα. Έχουμε βιώσει να διαλύονται κράτη (Κύπρο), ναρκωτικά, τατουάζ, μείωση αλλά και μανιώδης αύξηση πληθυσμών,διαφθορά ηθική και υλική, παρακμή αρχαίων πολιτισμών, δηλητηριώδη τρόφιμα (τεχνητό κρέας όπου έχει αγγίξει και τα χωριά.), δημιουργία νέων κρατών(γίνονται πολεμικές βάσεις.), μεταλλάξεις, κλώνοι (τους υπαγορεύουν έτοιμες ιδέες), δημιουργία κουμμουνιστικού πειράματος (έχει εναπομείνει στην Κίνα), κτιριακές δομές στήριξης, πειράματα, θρησκευτική αλλοίωση , πνευματική και πολιτιστική παρακμή, και πολλά άλλα. 

Τα ανωτέρω επιτυγχάνονται κατόπιν πολλών αβέβαιων διαβουλεύσεων, από τους  εκλεκτούς. Πάντα εγγυμονεί ο κίνδυνος της αποτυχίας, λόγο εξεγέρσεων των λαών. Σύμμαχος τους είναι η δοσμένη τεχνολογία. όπως 5G, ΗΑΑRP, διάφορα νανόσκονι, νανοκάμερες, σύννεφα παρακολούθησης, σύννεφα με βακτήρια, ρομποτική ακτινοβολία (φωτιές,πλημμύρες, ηφαίστεια, σεισμοί, κατολισθήσεις,  τυφώνες, τσουνάμι, άνοιγμα οπών.) και βιολογικό πόλεμο όπως η πολυφημισμένη ίωση.  

Φωτιές, λοιπόν, μεγάλων εκτάσεων......έγιναν μόνο δια μερικά στρέμματα αιολικών πάρκων;;;;;;;;;;;;;τι θα τροφοδοτήσουν  και άλλη χώρα; είναι ενεργειακά αδύνατον! Άρα ποιο είναι το επόμενο ύπουλο και επίπονο σχέδιο τους; Μήπως μπολιασμένα δέντρα, όπου θα ξεχύνουν το μπόλι τους και ότι άλλο έχουν στον γύρω χώρο; Το οικοσύστημα δια να είναι εναρμονισμένο με τις ισορροπίες της δημιουργίας απαιτεί να αποτελείται και από ζώα. Δεν θα στερήσουν το περιβάλλον από τα ζώα τα ταιριαστά με τα φυτά. Άδικα θα έχει χυθεί τσουβάλια ιδρώτας και προπαντώς χρήμα τόσων χρόνων; Εξ' άλλου τα ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσα σε δάσος και χωριά!  Αλήθεια και οι δύστυχοι πυρόπληκτοι τι θα απογίνουν; πρέπει άμεσα να έχουν σπίτι τροφή και νερό. Που θα μείνουν μήπως στις δομές φιλοξενίας ; Ναι, αλλά υπάρχει και ο κορώνα+ιός. Τα παιδιά θα μεταφέρουν τον ιό στους μεγάλους. Τι θα μείνουν μαζί τους; Στο Βιετνάμ έλαβαν τα μέτρα τους. μάντρωσαν 4.000 παιδιά! και φυσικά προστατεύουν τους γονείς τους, με το να μην έρχονται σε επαφή. Αλήθεια τι θα τρώνε και θα πίνουν, μετανάστες δεν είναι. Και αν αντιδράσει ο υπόλοιπος λαός; διότι το φιλότιμο του ΈΛΛΗΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.  Ας μην ξεχνιόμαστε υπάρχουν οι λαθρό. Το πείραμα έγινε  στις Φιλιππίνες  σε ένα νηπιαγωγείο. Μην ανησυχείτε, πραγματικά πέτυχε! Ναι, αλλά η αστυνομία τι θα κάνει; Α! μα αυτή θα κτυπηθεί και έτσι μισητή που την έχουν βάλει να γίνει, κανείς Έλληνας δεν ανοίγει την πόρτα του σε αυτούς και στις οικογένειες τους.

 

 

 

 

Απο e-mail Αναγνωστριας

Σχόλια

  1. Όλα καλα, αλλά τα τατουάζ τώρα που κολανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΝΤΙ ΔΙΑ ΧΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ, ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις