Η FEMA ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ

 

Οι Νεοορλεανοί που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους ενόψει της τρομακτικής οργής του Τυφώνα daντα και αργότερα προσπάθησαν

να επιστρέψουν συνάντησαν ανεπιθύμητους επισκέπτες κατά μήκος της έκτασης του δρόμου, του αυτοκινητόδρομου 610, νότια της λίμνης Pontchartrain.

Σε μια διασταύρωση ανατολικά του Metairie, κάθονταν τέσσερα αμφίβια οχήματα με λογότυπα FEMA . Δίπλα στα οχήματα, ένοπλοι πράκτορες της FEMA έβλεπαν τα κιάλια, παρακολουθώντας άτομα που επεστρεφαν μετα τον κατακλυσμό. Δίπλα τους, δύο άτομα του CDC μ ενα αυτοκινητο γεμάτο εμβόλια Covid-19.

Ο Ντένις Φάρελ, με καταγωγή από τη Νέα Ορλεάνη, και ο γιος του Κρις διέσχιζαν το επικίνδυνο κομμάτι του δρόμου όταν εντόπισαν το περίεργο εμπόδιο μπροστά από το GMC Yukon. Ηξερε ότι ο Κυβερνήτης της Λουιζιάνα, Τζον Μπελ Έντουαρντς, είχε διατάξει τους εκκενωμένους να αποφύγουν την πόλη με κάθε κόστος, αναφέροντας τις πλημμύρες, τα κατεστραμμένα καλώδια, την καύση, την έλλειψη πόσιμου νερού και τον πιθανό θάνατο ως τις πιο σοβαρές ανησυχίες του.

Όμως, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο κ. Φάρελ, είχε ακούσει άλλους "πρόσφυγες" της daντα να συζητούν για να αγνοήσουν την εντολή του κυβερνήτη, επειδή φέρεται ότι υπηρχαν ομάδες που λεηλάτησαν την πόλη και λεηλάτησαν σπίτια και επιχειρήσεις.

Ο κ. Φάρελ ανησυχούσε γιατί είχε αφήσει πίσω του ένα κλειδωμένο ντουλάπι όπλων και το κουτί κοσμημάτων της συζύγου του και προσπάθησε να ανακτήσει αυτά τα αντικείμενα πριν πέσουν σε εγκληματικά χέρια. Έτσι, νωρίς το πρωί της Τρίτης, μαζί με τον γιο του, πήραν το δρόμο με την ελπίδα να ανακτήσουν τα πολύτιμα αντικείμενα - μέχρι που η FEMA τους σταμάτησε.

Η FEMA,  διέκοψε την πορεια τους και ζήτησε από αυτόν και τον γιο του να βγουν από το όχημα.

«Δεν ανησυχούσαν για την ασφάλειά μας ή τίποτα. Αυτά τα παιδιά είχαν τα χέρια στα τουφέκια τους, ενώ οι άνθρωποι του CDC βρισκονταν πίσω τους. Το πρώτο πράγμα που με ρώτησαν ήταν αν εγώ και ο Κρις είχαμε κανει ον εμβολιασμο για Covid-19 και αν ναι, να τους δείξουμε τις κάρτες εμβολιασμού μας », είπε ο κ. Φάρελ.

Όταν ο κ. Φάρελ παραδέχτηκε ότι ούτε αυτός ούτε ο γιος του είχαν κάνει εμβόλιο, οι πράκτορες της FEMA έγιναν εξαλοι και τους προειδοποίησαν ότι «έθεσαν σε κίνδυνο τους φίλους και την οικογένειά τους». Ο κ. Φάρελ είπε στη FEMA ότι δεν εμπιστεύεται το εμβόλιο, επικαλούμενος ανησυχίες για την αποτελεσματικότητα της ανάπτυξης και της ασφάλειας, και ότι η οικογένειά του ήταν σε άριστη υγεία, χωρίς συννοσηρότητες και σε μικρό κίνδυνο να πεθάνει από εναν ιό με ποσοστό επιβίωσης 99,6%

«Μου είπαν ότι η βλακεία μου ήταν η συννοσηρότητα», είπε ο κ. Φάρελ.

Οι πράκτορες, πρόσθεσε ο κ. Φάρελ, είχαν «υπέροχα» νέα για αυτόν. ευτυχώς, είχαν ένα ψυγείο γεμάτο εμβόλια Covid-19 και ιατρικούς τεχνικούς του CDC για να διαχειριστούν αυτούς τους εμβολιασμούς.

«Μου είπαν ότι υπήρχε μια μαζική επιδημία του Δέλτα γύρω από τη Νέα Ορλεάνη και δεν άφηναν τον κόσμο να επιστρέψει χωρίς απόδειξη του εμβολιασμου ή να κάνει τον εμβολιασμο αμέσως και εκεί. Όταν τους είπα ότι δεν θέλω να λεηλατηθεί η περιουσία μου, μου είπαν ότι αν εχουν κλαπεί τα πολύτιμα αντικείμενα μου, θα ήταν ένα μικρό τίμημα για να πληρώσω σε σύγκριση με τη ζημιά που θα μπορούσα να προκαλέσω με τη διάδοση του Covid στην κοινότητα. Μου είπαν ότι αν ήθελα να περάσω, έπρεπε να τους κάνω το εμβολιο. Αν δεν το έκανα, θα έπρεπε να γυρίσω », είπε ο κ. Φάρελ.

Ο κ. Φάρελ αρνήθηκε τον εμβολιασμό και είπε στη FEMA ότι οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί παραβίαζαν τα συνταγματικά δικαιώματά του. Αντί να προωθήσει το ζήτημα και να διακινδυνεύσει να εμπλακεί με μανιακούς, οπλισμένους ομοσπονδιακούς αξιωματούχους, έτρεξε προς την αντίθετη κατεύθυνση και κατευθύνθηκε πίσω στο ξενοδοχείο.

«Προτιμούμε να χάνουμε τα πράγματά μας σε ληστές παρά να είμαστε σκλάβοι της κυβέρνησης», είπε

Κλείνοντας, ο κ. Φάρελ είπε ότι είχε μιλήσει μέσω τηλεφώνου σε γείτονες που είχαν παρόμοιες συναντήσεις με τη FEMA. Το θεμα δεν έχει επαληθεύτει ακόμη παρα μονο απο ανεξαρτητες μαρτυριες....
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις