ROSCOSMOS


Κλαίνε με μαύρο δάκρυ στη Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία
Roscosmos όχι μόνο για το άδοξο τέλος του εγχειρήματος προσελήνωσης του σταθμού Luna 25 μετά από 50 χρόνια διακοπής στα σεληνιακά προγράμματα της Ρωσιας αλλά και γιατί ξέρουν ότι τώρα θα πέσουν ξανά πολλά κεφάλια στο ταλαίπωρο και βαριά διεφθαρμένο μαγαζί... 
 
Δύσκολο πράγμα να πιάσεις το νήμα από κει που το άφησαν οι προηγούμενοι, ειδικά όταν μεσολάβησαν οι καταστροφικές δεκαετίες της κατάρρευσης των πάντων λίγο πριν και μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ.
 
Πολλά από αυτά τα συμπτώματα αποκαλύφθηκαν και στη ρωσική πολεμική επιχείρηση, όταν φάνηκαν οι ελλείψεις, οι λαμογιές και η τεχνολογική υστέρηση και βαριά υποτίμηση ολόκληρων κλάδων, όπως τα μη επανδρωμένα. 
 
Ο πόλεμος υποχρέωσε να βρεθούν λύσεις, το Διάστημα τώρα αναγκαστικά θα περιμένει, προέχουν οι επίγειες υποδομές...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. "ΤΗΕ ΒΕST NAME"
    Μα καθε "πολεμος" στημενος φυσικα, ειναι απλος μια καλη ευκαιρια για μπιζνα.
    Δεν εχει γινει καποιος σοβαρος ακομη, και για τους ρωσους αυτος ειναι ο πρωτος και σοβαρος ταυτοχρονα, οποτε δεν τους παιρνει για μπιζνα ενω κινδυνευουν να εξαφανιστουν.
    Την ιδια στιγμη ειναι υποχρεωμενοι να μαθουν απο καθε λαθος τους -το ειπε περσι καποια στιγμη αυτο ο Πουτιν αν θυμαμαι καλα- και θα πρεπει να ξεχασουν τυχον μπιζνες, δεν ειναι η ωρα.
    Σε αντιθεση με τους αμερικανους που μεχρι τωρα παιζουν εκ του ασφαλους, και εχουν κανει -και καλα- πολεμο με κρατη οτι να ναι, οποτε εκει εχουν και χωρο και χρονο για ατομικες και κρατικες μπιζνες.
    Στο διαστημα παλι ισως ειναι η ωρα να ξανασοβαρευτουν -για να μην εχουνε παλι νεες πολης γκουλαγκ στη σιβηρια και σφηροδρεπανα- αν θελουν να εχουν λογο στον πολεμο των αστρων 2. Σιγουρα πολλοι θα πανε για σκαψιμο περα μακρια, και θα μπουνε νεα μυαλα, με νεες ιδεες, μην ξεχναμε οτι ο 2ος π.πολεμος εφερε τα αεριοθουμενα,τους πυραυλους,πυρηνικα εργοστασια, κλπ,κλπ. ειναι δηλαδη μια "ευκαιρια" για αναπτυξη νεων τεχνολογιων (μεχρι να ξεφυγει τιποτα και να μην μεινει τιποτα εδω πανω).
    Πρωτα θα παθουν και μετα θα μαθουν, ετσι γινεται συνηθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις