ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 20/08/23


Μετά τις βόμβες που έριξε η εκπληκτική Τζεν Χάλπερ-Χέις σε βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι πριν περίπου 2 εβδομάδες και περιγράψαμε στην ανάρτηση της 7ης Αυγούστου, πριν από λίγες ώρες είχα την χαρά να ακούσω μια συνέντευξη που έδωσε στον Νίνο Ροντρίγκεθ στον οποίο ανέφερε κάποια συμπληρωματικά στοιχεία για όλα αυτά που περιγράφουμε μετά τις εκλογές νοθείας των ΗΠΑ το 2020.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, τηλεόραση και κείμενο που λέει "EPATRIOT WLAR PATRIOT SCORNER DvidRo Jan Halper- "IS AMERICA READY?" 8-18- 23 36699views 36699 2023 1h0m .' Tip Corner steps need on our minds Halper contracted part Task Force literally monitor the process America Why peopl fa Biden into forefront hand country back? taken for this happen? Jan answers many ofthe questions intervi ENJOY! DONATE NOW!"
 
**Προκαλεί εντύπωση η δίωξη της εισαγγελέως στην κομητεία Φούλτον της Γεωργίας για 19 άτομα, κάποια από τα οποία έχουν πραγματικά αστείες κατηγορίες, καθώς αυτή η προσέγγιση του βαθέως κράτους δημιουργεί σοβαρές «τρύπες» σε αυτό που πάει να στηθεί… σαν να θέλουν να αυτοκτονήσουν δηλαδή… Στην τελευταία ανάρτηση είχαμε αναφέρει πως αυτή η δίωξη μαζί με αυτήν της 6ης Ιανουαρίου ουσιαστικά φέρνει το θαμμένο θέμα της νοθείας των εκλογών ξανά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας με πολύ μεγάλες εκπλήξεις από τις αποκαλύψεις που μας προϊδεάζει ο πρόεδρος Τραμπ. Το μήνυμα του Τραμπ πως η 4η διώξη θα του εξασφαλίσει την προεδρία των ΗΠΑ δεν έγινε τυχαία… Βάλτε και την υπόθεση Μπράνσον που θα επανεξεταστεί από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ το φθινόπωρο, όλα όπως αναφέρουμε διαρκώς είναι θέμα συγχρονισμού.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Donald J. Trump @realDonaldTrump.4d These monsters, all controlled and coordinated by the DOJ and Radical Left Lunatics, are Criminalizing Political Speech, a total SHUTDOWN OF DEMOCRACY! 4.84k 10.7k 38.7k Donald J. Trump @realDonaldTrump 4d CROOKED JOE BIDEN IS TOTALLY CONTROLLED BY CHINA, UKRAINE, & VARIOUS OTHER COUNTRIES. THEY KNOW EVERYTHING ABOUT HIM ALL OF HIS MISDEEDS. He IS A COMPROMISED PRESIDENT WHO IS LEADING OUR COUNTRY Το HELL. HEISA MANCHURIAN CANDIDATE!"
 
**Πως καθορίζεται όμως αυτός ο συγχρονισμός των γεγονότων; Η Χάλπερ αποκαλύπτει τον σκοπό της ομάδας εργασίας του υπουργείου άμυνας των ΗΠΑ στην οποία εργάζεται και που είναι ουσιαστικά η ανάλυση της συμπεριφοράς του κόσμου σε όλα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ στο κοινονικο-πολιτικό πεδίο. Η ομάδα αυτή των αναλυτών παρεισφρέει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως σε ομάδες δημοκρατικών/νόρμις και ανοίγει συζητήσεις για τα διάφορα θέματα που ταλανίζουν τις ΗΠΑ και τον κόσμο με στόχο να διαπιστώσουν το τρόπο σκέψη τους και αν πλησιάζει η ώρα που η κρίσιμη μάζα έχει σχηματιστεί για το επόμενο βήμα… Ο στρατός λοιπόν παρακολουθεί και αναλύσει διαρκώς της συμπεριφορά του κόσμου, καθώς όπως λέει η Χάλπερ, γνωρίζει την νοθεία που έχει λάβει χώρα και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα.\
 
**Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Η στρατιωτική παρέμβαση την οποία θεωρεί σίγουρη. Φυσικά δεν γνωρίζει το πότε, αλλά αυτή θα έρθει με πολύ σημαντικές εξελίξεις… Έναν μαύρο κύκνο ίσως; Μια καταστροφή; Ένα τεράστιο πολιτικό γεγονός; Θα γίνουν όλα αυτά πριν από τις εκλογές του 2024, αν αυτές θα πραγματοποιηθούν; 
 
**Πόσο κοντά είμαστε; Απάντησε πως δεν γνωρίζει. Η πληροφορία όμως που αναφέρει είναι πολύ σημαντική… 
 
ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΟΥΝ/ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ/ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΠΧ. ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΧΑΒΑΗΣ), ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ/ΝΟΡΜΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ <<<<ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ>>>>>. ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ….
 
**Τώρα αν όλα είναι υπό έλεγχο, η ίδια εκφράζει τις ανησυχίες που πηγάζουν από το γεγονός πως όλοι που συμμετέχουν στο βαθύ κράτος ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.
 
Προσωπικά έχω να πω πως την αγαπώ την Δρ. Χάλπερ για όλα όσα μοιράζεται με τον αφυπνισμένο κόσμο για να μοιραστεί η γνώση στον κόσμο.
 
>>Σε σχέση με όλα τα παραπάνω ο πρόεδρος Τραμπ δεν μιλά τυχαία για ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ… ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΧΟΥΝΤΑ/ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΠΩΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ; ΠΩΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ;
 
Επίσης σε άλλο μήνυμα του μιλά για τον Μπάιντεν ως “Manchurian candidate”, δηλαδή για έναν πολιτικό που είναι υποχείριο/μαριονέτα ξένων δυνάμεων, κάτι που είχαμε αναφέρει σχεδόν 2 χρόνια πίσω… ο στρατός το γνωρίζει (Λευκά καπέλα), γνωρίζει ποιοι προσπάθησαν με την νοθεία να τον κάνουν πρόεδρο και όλα τα σκάσουν στην σωστή στιγμή… 
 
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.
 
>>Ένα από τα τελευταία τους χαρτιά φαίνεται πως είναι η επαναφορά της κορώνας με νέες μεταλλάξεις του ιού, καθώς τα μεγάλα ΜΜΕ[ξαπάτησης] αρχίσουν ξανά να μιλούν για την επαναφορά των απολυταρχικών μέτρων που είχαν επιβληθεί… Το αντίδοτο ΠΟΥΤΙΝ όμως πέθανε την κορώνα σε μερικά λεπτά μετά την ειδική επιχείρηση (ΤΥΧΑΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ;) στην Ουκρανία. Από τις 24 Φεβρουαρίου του 2022, η κορώνα έσβησε… κάποιο προσπαθούν να την ξαναφέρουν… η κορώνα πέθανε όμως… Τυχαία όμως δεν μιλούν οι επιστήμονες της πλάκας για τον ιό Χ…. ούτε τυχαία φυσικά η Ρωσία προειδοποιεί, όπως αναφέραμε στην τελευταία ανάρτηση, για νέα απελευθέρωση ιού από το βαθύ κράτος και το πεντάγωνο… Στόχος φυσικά είναι εκλογές των ΗΠΑ το 2024 και τα γνωστά κολπάκια που εφάρμοσαν για την συμπαντική νοθεία των ΗΠΑ. Διώξεις, ιοί… τα πάντα για να σταματήσουν τον πρόεδρο Τραμπ… όπως λέει και η Χάλπερ, παλεύουν για την ζωή τους πια… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv 00:09 Top stories NBC NEWS CDC monitoring new Covid variant What to know about cases and guidance New COVID varian confirmed in Mich What to know abo BA.2.86 3 hours ago 1 hour ago NEW Countless mainstream media outlets are now pushing "Eris", a new "Covid variant" named by the WHO after the Greek goddess of discord and strife. @disclosetv QuantumLig."
 
>>ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤΕ ΤΕΛΟΣ… κήρυξε πτώχευση στην Νέα Υόρκη (ας θυμόμαστε πάντα την εκτελεστική εντολή 13848 περί παρέμβασης στις αμερικανικές εκλογές). Με τον αγαπητό Whiplash εδώ και 2 χρόνια ανεβάσαμε πολλές ειδήσεις για το θέμα της Έβεργκράντε και τον ρόλο της στα γεγονότα. Έβεργκράντε, Έβεργκριν… ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ….
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "August 18 QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv JUST IN Crisis-hit property giant China Evergrande files for Chapter 15 bankruptcy in New York. @disclosetv http://.sdosetvid/obushz3hr/ Disclose.tv China Evergrande files for chapter 15 protection from creditors Breaking news from around the world. 恒大 CHINA 中國恆大 EVERGRANDE 50 QuantumLi...,"
 
Πέρυσι στις 25 Νοεμβρίου είχαμε γράψει πως ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ (ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ)… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Επίσης μετά την Εβεργκράντε, η Country Garden αθέτησε 2 πληρωμές ομολόγων και έχει και αυτή ένα χρέος 200 περίπου δις$... 300+200, μιλάμε για μισό τρις$ κανόνι, που σύντομα θα μάθουμε, ή θα ακούσουμε τα κανόνια, σε ποιους ανήκει το χρέος αυτό στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 GT @GoldTelegraph_ Gold Telegraph As the summit approaches, the Western media seems to be releasing lots of negative articles about BRICS. Talk about manufactured. They must be feeling lonely. Emmanuel Macron? 8:24 PM Aug 19, 2023 1,572 Views ΠΑΝΙΚΟΣ o 51 QuantumLig... 8:32 PM"
 
>ΙΟΙ
>ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΝΑΤΟ/ΡΩΣΙΑΣ
>ΤΑΙΒΑΝ
>ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
>ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ/ BRICS/
>ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ
>ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2020/2024
>ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ (ΣΥΝ)ΑΛΛΑΓΗ
>ΕΠΣΤΙΝ
 
ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. ΚΑΛΆ
    ΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΎΤΣΙ
    ΜΥΓΔΑΛΟ...!

    WWG1WGA


    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ...?



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις