ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 24/08/23


Ο πρόεδρος Πούτιν εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο Πριγκόζιν, λέγοντας πως στην ζωή του έκανε μεγάλα λάθη…
Λίγες ημέρες πριν τον θάνατο του, πληροφορίες αναφέρουν ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Βάγκνερ και της ρωσικής κυβέρνησης που περιλαμβάνουν την Αφρική και την παρουσία της Βάγκνερ εκεί. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded Ukraine Watch 00:20 фocarpo poccиR apoAHoй Vladimir expressed condolences the families the victims the plane the Tver region. He that Wagner PMC had made significant the against in Ukraine. The Investigative Committee has started preliminary investigation into the rash Prigozhin's lane, which will be completed, the president said. The investigation crash Prigozhin's plane take time. QuantumLight1111 Forwarded from Ukrai 00:33 Putin on Prigozhin: HOBO HoBocTи known him for long time, since early 90s. Ûas man with complicated destiny. He made serious mistakes He achieved the results needed for himself and asked him do he cause, inthese"
 
Προφανώς, μόλις μια ημέρα πριν το δυστύχημα, επετεύχθη συμφωνία με μια από τις υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας .
Αυτή η συμφωνία έγινε για να χωρίσει το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας από την Βάγκνερ, έτσι ώστε να επικεντρωθούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις και καθήκοντα προς το συμφέρον της Ρωσικής Ομοσπονδίας και να διασφαλιστεί ότι δεν μπλέκονται μεταξύ τους, προκειμένου να αποφευχθεί μια άλλη σύγκρουση.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Η Βάγκνερ έπρεπε να επιστρέψει εν μέρει στην Ουκρανία και να εντείνει ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητές του στην αφρικανική ήπειρο.
Έτσι, η ρωσική ιδέα ήταν να αυξηθεί η παρουσία την Βάγκνερ στην Αφρική και, ακολουθώντας την ιδέα του διαχωρισμού των καθηκόντων μεταξύ Βάγκνερ και του Υπουργείου Άμυνας, να γίνει η ομάδα έναν από τους κύριους Ρώσους στρατιωτικούς παράγοντες στην ήπειρο.
 
>>Ο επικεφαλής του Twitter, τώρα X, είπε ότι θα αναλάβει «νομική δράση» κατά του ιδρύματος του Σόρος - μετά από ένα άρθρο του Μπεν Σκάλαν που ισχυρίστηκε ότι χρηματοδότησε ένα πλάνο που είχε ως στόχο την καταστολή της ελευθερίας του λόγου. ΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο
 
>>ΣΥΝΟΔΟΣ BRICS!!! Αν και δεν είχαμε ανακοίνωση για υιοθέτηση κοινού νομίσματος που θα αντικαταστήσει το δολάριο, η μεγάλη είδηση ήρθε από τον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής που ανακοίνωσε ότι η Αργεντινή, η Αίγυπτος, το Ιράν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σαουδική Αραβία και η Αιθιοπία θα ενταχθούν στους BRICS από το 2024 και πως η επέκταση των BRICS δεν θα περιοριστεί σε μία μόνο φάση. Επίσης δήλωσε ότι οι ηγέτες των BRICS ανέθεσαν στα Υπουργεία Οικονομικών και στις Κεντρικές Τράπεζες της αντίστοιχης χώρας τους να διερευνήσουν τη δυνατότητα δρομολόγησης μέσων και πλατφορμών πληρωμών με βάση τα εθνικά νομίσματα.
 
 Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from DD Geopolitics BRICS+ President Cyril Ramaphosa of South Africa announced that Argentina, Egypt, ran, UAE, Saudi Arabia, and Ethiopia will join BRICS starting from 2024. BRICS expansion will not be imited to just one phase. Ramaphosa also stated that the BRICS leaders have tasked their respective country's Ministries of Finance and Central Banks to explore the possibility of launching payment instruments and platforms based on national currencies. The BRICS countries are concerned about current global conflicts and advocate for peaceful solutions through dialogue added the President of South Africa."
 
Όπως αναφέραμε χθες, η πιθανή ανακοίνωση της ένταξης της Σ. Αραβίας στην ομάδα BRICS θα σημάνει παγκόσμιο σεισμό στον παγκόσμιο χώρο της ενέργειας και της οικονομίας. Τώρα, μαζί με Ιραν και Ην. Αραβικά Εμιράτα και με την Ρωσία θα ελέγχουν ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΛΑ! ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ… Η ΔΥΣΗ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ… ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΘΩΣ Η ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΠΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ.
ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ… Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Σ. ΑΡΑΒΙΑΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΓΟΥΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΟ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΕΓΙΝΕ.
 
**ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ+ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ BRICS.
 
**ΙΡΑΝ+Σ. ΑΡΑΒΙΑ+ ΕΜΙΡΑΤΑ = Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΙCS
 
**ΑΙΓΥΠΤΟΣ + ΑΙΘΙΟΠΙΑ + Ν. ΑΦΡΙΚΗ + …. + Η ΑΦΡΙΚΗ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ BRICS
 
**ΑΣΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ BRICS
 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Ο Λαβρόφ το περιέγραψε με τον καλύτερο τρόπο: Ο λόγος για την εκρηκτική ανάπτυξη των BRICS είναι η κατανόηση των χωρών για τις βαθύτερες αιτίες των διεργασιών που αποκάλυψαν την απόλυτη δέσμευση της Δύσης να διατηρήσει την ηγεμονία με κάθε κόστος.
 
ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕ:
 
** Δεν γίνεται τώρα λόγος για το ενιαίο νόμισμα BRICS, συζητούνται τρόποι διευθέτησης ανεξάρτητων από τη Δύση.
 
** Η συζήτηση για την επέκταση των BRICS δεν ήταν χωρίς προβλήματα, αλλά όλοι επικεντρώθηκαν στην αποδοχή νέων μελών.
 
** Τα κριτήρια για την επέκταση των BRICS έλαβαν υπόψη το βάρος, την εξουσία, τη σημασία της χώρας και τη θέση της στη διεθνή σκηνή.
 
** Οι υπουργοί Οικονομικών των BRICS θα σχηματίσουν μια ομάδα για την επόμενη σύνοδο κορυφής στο Καζάν (Ρωσία) για τη διαμόρφωση ενός εναλλακτικού συστήματος πληρωμών.
 
** Ο Λαβρόφ χαρακτήρισε προσβλητική τη στρατηγική των ΗΠΑ για την Αφρική, στην οποία οι χώρες της ηπείρου ενημερώνονται ποιους εταίρους πρέπει να επιλέξουν.
 
** Όλες οι χώρες BRICS είναι υπέρ της διατήρησης του ονόματος (BRICS), οι χώρες που προσχώρησαν δεν πρότειναν διαφορετικά.
 
**Η Ρωσία θα εργαστεί στο πεδίο της μάχης και όχι στο διπλωματικό, αφού η Δύση είναι αποφασισμένη να επιφέρει στρατηγική ήττα στη Μόσχα.
 
** Οι εκπρόσωποι της Ρωσικής Ομοσπονδίας μερικές φορές συγκρούονται με δυτικούς εταίρους στο περιθώριο των φόρουμ, αλλά δεν υπάρχει κοινή λογική στις δηλώσεις της Δύσης.
 
** Ο Λαβρόφ είπε ότι δεν τίθεται θέμα προσχώρησης της Γερμανίας και της Ιαπωνίας στα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
 
** Η Ρωσία, ως μελλοντικός πρόεδρος των BRICS, θα ξεκινήσει επαφές για θέματα ένταξης με τις νέες χώρες της ένωσης πριν από την 1η Ιανουαρίου.
 
** Θα εξασφαλιστεί η επιτυχής διεξαγωγή της συνόδου κορυφής των BRICS στο Καζάν το επόμενο έτος.
 
>>Μερικές ώρες πριν από την σύλληψη του προέδρου Τραμπ στην πολιτεία της Γεωργίας και [ίσως;] την φωτογραφία που θα βγάλει στο αστυνομικό τμήμα ως κατηγορούμενος, ο πρόεδρος Τραμπ έκανε μια κίνηση ΜΑΤ στο βαθύ κράτος των ΗΠΑ όπως εκτιμήσαμε στην χθεσινή ανάρτηση , δίνοντας συνέντευξη στον Τάκερ Κάρλσον, ενώ οι κομπάρσοι του βαθέως κράτους στο ντιμπέιτ των υποψήφιων ρεπουμπλικάνων για την προεδρική υποψηφιότητα έκαναν απλά μια τρύπα στο νερό. 200+ εκατομμύρια θεάσεις σε λιγότερο από 17 ώρες από την ζωντανή συνέντευξη του προέδρου Τραμπ, έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης των ΗΠΑ, ξεπερνώντας το ρεκόρ των 62 εκ. τηλεθεατών στην συνέντευξη του Μάικλ Τζάκσον στην Όπρα το 1993!! Έτσι ο Τραμπ διέλυσε τα ΜΜΕ[ξαπάτησης] και έδειξε με τον Τάκερ στην πλατφόρμα του Έλον Μασκ πως τα fake news έχουν πεθάνει! Ποια ντιμπέιτ… ο Τραμπ ήταν είναι και θα είναι για 3η φορά πρόεδρος των ΗΠΑ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Tucker Carison @TuckerCarlson Ep. 19 Debate Night with Donald Trump 45:56 And many people said you shouldn't 3:55 AM Aug Aug24, 2023 197.6M Views 14 ώρες μετά την συνέντευξη σχεδόν 200 εκ. προβολές!!! Σκούζουν τα ΜΜΕ[ξαπάτησης] που 200 εκ. θεάσεις θα πιάσουν όλα μαζί μετά από χρόνια! QuantumLight1111 20 QuantumLig.. 6:34PM DonaldJ J. Trump @realDonaldTrump The Tucker Carison Interview with me was a BLOCKBUSTER. Could hit 200,000,000 Views, and more! Thank you! hope it was enjoyed by everyone. 4.9k ReTruths 19.5k Likes Aug 24, 2023, 3:25 PM"
 
Από την συνέντευξη τα πιο σημαντικά στοιχεία ήταν:
 
**Η αναφορά του πως ο Μπάιντεν δεν θα φτάσει στην … Θύρα… Σε συνέχεια της ερώτησης του Κάρλσον, ο Τραμπ διευκρίνησε πως λόγω της υγείας του (πνευματικά ανίκανος ουσιαστικά) δεν θα τα καταφέρει για τις 5 Νοεμβρίου του 2024.
 
**Για την Κάμαλα δεν ανέφερε πως δεν μπορεί να γίνει πρόεδρος, καθώς είναι γεννημένη εκτός ΗΠΑ.
 
**Ανέφερε για τον Έπστιν (ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ) πως θεωρεί ότι αυτοκτόνησε…
 
**Η πιο σημαντική όμως δήλωση του είναι η απάντηση στην ερώτηση για το αν φοβάται εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ. Απαντώντας μίλησε για την συγκέντρωση της 6ης Ιανουαρίου και το πατριωτικό ενωτικό κλίμα, ΑΛΛΑ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ… ΕΔΩΣΕ ΟΜΩΣ ΕΜΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ… «(ΕΙΔΑ ΠΩΣ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ… ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Midnight Rider Channel 00:39VX 00:39 (Karli Bonne) BREAKING NEWS VFoX FULTON COUNTY DA PROPOSES OCT 23 NEWS TRIAL START DATE FOR TRUMP channel /FOX NEWS ALERT AMERICA REPORTS MORCANTORTAGUS COMING UP Fulton county DA proposes October 23 trial start date for Trump 14 QuantumLig.. 8:32 PM"
 
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΦΟΥΛΤΟΝ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΕΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2024.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις