Η Ρωσία δεν θα διαπραγματευτεί ειρήνη με το σημερινό καθεστώς των ΗΠΑ


Οι ΗΠΑ και οι δυτικές αρχές προσπαθούν να ξεκινήσουν ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για την Ουκρανία και αλλού. Οι Ρώσοι -για καλό λόγο- δεν εμπιστεύονται τη σημερινή δυτική ηγεσία. «Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν καμία πρόθεση να τερματίσουν τη σύγκρουση», εξηγεί ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σημειώνοντας ότι «ο επίσημα δηλωμένος στόχος τους είναι να επιφέρουν μια «στρατηγική ήττα» στη Ρωσία». 

https://www.rt.com/russia/581486-ukraine-peace-talks-tactical-ploy/

 Οι ρωσικές πηγές του FSB και οι πηγές της Ασιατικής Μυστικής Εταιρείας λένε ότι όσο κι αν θέλουν να καταλήξουν σε μια ειρηνευτική συμφωνία με τη Δύση, οι αιώνες αθετούμενων υποσχέσεων και αγνοούμενων συνθηκών σημαίνουν ότι στη σημερινή δυτική ηγεσία δεν έχει εμπιστοσύνη.

Σε ένα πρόσφατο παράδειγμα, δυτικοί ηγέτες όπως η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ λένε ότι εξαπάτησαν σκόπιμα τη Ρωσία σχετικά με τη Συμφωνία του Μινσκ του 2014, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο για να δημιουργήσουν τον ουκρανικό στρατό. Το σχέδιό τους ήταν/είναι να κατακτήσουν το Καζακστάν, να επανιδρύσουν την αυτοκρατορία των Χαζάρων και να καταστρέψουν τη Ρωσία, συμφωνούν πολλές πηγές.


 Οι Ρώσοι ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με θρησκευτικούς φανατικούς που λατρεύουν τον Σατανά, τους οποίους μόνο μπορεί να σταματήσει κανείς, όχι να τους δικαιοολογησει. Με άλλα λόγια, η μόνη λύση που βλέπουν στη συνεχιζόμενη κρίση στην Ουκρανία είναι η αλλαγή καθεστώτος στη Δύση.

Οι μη δυτικοί ηγέτες της συμμαχίας BRICS θα συναντηθούν αυτή την εβδομάδα αυτοπροσώπως για πρώτη φορά εδώ και τρία χρόνια για να συζητήσουν ακριβώς μια τέτοια αλλαγή. Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ θα μεταβεί στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής για να «συμμετάσχει με άλλους ηγέτες των BRICS για να συζητήσει… τη διεθνή κοινότητα».

 https://www.globaltimes.cn/page/202308/1296519.shtml

 Ωστόσο, η πραγματική ατζέντα θα είναι η «απελευθέρωση» της Αφρικής και της Γαλλίας. Οι BRICS συνειδητοποιούν ότι ο τερματισμός της κλοπής αφρικανικών πόρων από χώρες που ελέγχονται από το KM, ιδίως τη Γαλλία, θα οδηγήσει στη συνολική κατάρρευση της κυριαρχίας της Χαζαρικής Μαφίας.

Αυτό φάνηκε σε μια σύνοδο κορυφής της Αφρικανικής Ρωσίας που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα πριν από τη σύνοδο των BRICS, όπου οι Αφρικανοί ηγέτες ευχαρίστησαν τη Ρωσία που τους απελευθέρωσε από την καταπίεση των ΗΠΑ, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου τραγουδώντας τον ρωσικό ύμνο και αποχαιρετώντας τη Δύση, αναφέρει η πολωνική υπηρεσία πληροφοριών. Έρχεται επίσης καθώς περίπου 50 άλλες χώρες έχουν υποβάλει αίτηση για να ενταχθούν στους BRICS, όπως η Ινδονησία, το Μεξικό, η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία κ.λπ.

Η Ρωσία χρησιμοποίησε επίσης τη νίκη της στον πόλεμο της Ουκρανίας ως ένα τεράστιο εργαλείο μάρκετινγκ όπλων διοργανώνοντας μια έκθεση όπλων της οποίας κεντρικό θέμα ήταν «η διαδικασία εγκαθίδρυσης μιας πολυπολικής παγκόσμιας τάξης». Την περασμένη εβδομάδα περισσότεροι από 800 εκπρόσωποι από 76 χώρες και 82 εταιρείες παρακολούθησαν αυτή την εκδήλωση. Σε ένδειξη του πόσο καλός ήταν ο πόλεμος στην Ουκρανία για τη ρωσική βιομηχανία όπλων, ο αριθμός των επισκεπτών στην έκθεση όπλων τους ήταν σχεδόν τρεις φορές υψηλότερος από την προηγούμενη τέτοια εκδήλωση. Επιπλέον, καμία δυτική χώρα δεν προσκλήθηκε αυτή τη φορά. «Σήμερα, όλες οι εταιρείες, όλες οι χώρες που συμμετέχουν στην έκθεση λαμβάνουν υπόψη την εμπειρία της τελευταίας εξέλιξης, συμπεριλαμβανομένης της ζώνης της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», είπε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου στους επισκεπτόμενους αντιπροσώπους.

Όπως αναφέρει το Tass: Η Ρωσία είναι ανοιχτή σε στρατιωτική και τεχνική συνεργασία με δίκαιους όρους με όλες τις χώρες που επιδιώκουν να υπερασπιστούν τα κυρίαρχα συμφέροντά τους, δήλωσε τη Δευτέρα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε δηλώσεις του κατά την έναρξη του Διεθνούς Στρατιωτικού-Τεχνικού Φόρουμ Στρατού-2023 έξω Μόσχα.

 https://tass.com/pressreview/1660441

 https://tass.com/defense/1660929

 Ούτε αυτό είναι μόνο κουβέντα. Μια σοβαρή στρατιωτική εκστρατεία εκτυλίσσεται τώρα στην Αφρική και την Ασία που θα μπορούσε να ανατρέψει αποφασιστικά τη ζυγαριά ενάντια στη σημερινή δυτική ηγεσία.

 


 Η κρίση που εκτυλίσσεται τώρα στον Νίγηρα αναμένεται να είναι μόνο η πρώτη σε μια σειρά προγραμματισμένων εκδηλώσεων. «Ο Νίγηρας είναι η βάση πολλών από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις πληροφοριών για το Πεντάγωνο» στην Αφρική, λέει ο Abayomi Azikiwe. συντάκτης στο Pan-African News Wire.

Η ανατροπή του φιλοδυτικού καθεστώτος είναι ένα δυνητικά θανάσιμο πλήγμα για τη Γαλλία, καθώς ο Νίγηρας είναι η πηγή του μεγαλύτερου μέρους του ουρανίου που χρειάζεται η Γαλλία για να διατηρήσει τις πυρηνικές γεννήτριες της σε λειτουργία.

 https://oec.world/en/profile/bilateral-product/uranium-and-thorium-ore/reporter/fra

 Σε μια πιθανή σχετική κίνηση, ο Γάλλος στρατηγός που διορίστηκε από τον Εμανουέλ Μακρόν για να επιβλέπει την ανοικοδόμηση του κατεστραμμένου από τις πυρκαγιές καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων έχει προφανώς πεταχτεί σε γκρεμό. Οι χωροφύλακες ανακάλυψαν το σώμα του Jean-Louis Georgelin, 74 ετών, του πρώην αρχηγού του επιτελείου άμυνας, αφού απέτυχε να επιστρέψει σε ορειβατικό καταφύγιο την Παρασκευή.

 https://www.theguardian.com/world/2023/aug/19/french-general-in-charge-of-notre-dame-cathedral-rebuild-dies-in-mountain-fall

 Γαλλικές πηγές αναφέρουν ότι η απομάκρυνση αυτού του στρατηγού είναι μέρος μιας κίνησης για την ανατροπή ολόκληρου του καθεστώτος του KM Emanuelle Macron, σίγουρα, ο Μακρόν έδειξε αναστατωμένος με τον θάνατο του στρατηγού του γράφοντας στο Twitter «Με τον θάνατο του στρατηγού Jean-Louis Georgelin, Το έθνος έχασε έναν από τους μεγάλους στρατιώτες του, η Γαλλία έναν από τους μεγάλους υπηρέτες του».

 https://twitter.com/EmmanuelMacron/status/1692822819019571490

 Το καθεστώς Μακρόν απειλείται ακόμη περισσότερο επειδή η νέα κυβέρνηση στον Νίγηρα βάζει τέλος σε ένα προγραμματισμένο έργο αποστολής φυσικού αερίου με αγωγό στη Γαλλία και την ΕΕ από τη Νιγηρία μέσω Νίγηρα.

Μια άνοδος στις γαλλικές τιμές ενέργειας που προκαλείται από την έλλειψη ουρανίου, φυσικού αερίου και άλλων πόρων από την Αφρική είναι κακά νέα όχι μόνο για τον σκλάβο της KM Macron, αλλά και για τους συνεργατες του KM αλλού.

Η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδια για Πολιτικές Υποθέσεις, εγκληματίας πολέμου και κορυφαία του KM Victoria Nuland έσπευσε στον Νίγηρα για να προσπαθήσει να πείσει, να δωροδοκήσει και να απειλήσει τη νέα ηγεσία. Οι απειλές περιελάμβαναν διακοπή της «οικονομικής βοήθειας», αποκλεισμό και στρατιωτική επέμβαση.

Ωστόσο, βλέποντας τι έχει κάνει η Νούλαντ και οι συνεργάτες της αλλού, την έστειλαν να μαζέψει βαλίτσες αφού της επετράπη να μιλήσει μόνο με κατώτερους αξιωματούχους.

«Ο Νίγηρας δεν έλκεται από τη μοίρα της Ουκρανίας, της πρώην πιο επιτυχημένης σοβιετικής δημοκρατίας και τώρα ενός ζητιάνου με κατεστραμμένη οικονομία και αιώνια απλωμένο χέρι», σύμφωνα με πηγή της FSB.

 https://www.presstv.ir/Detail/2023/08/03/708274/Has-Niger-coup-ended-French-uranium-loot,-US-meddling-

 Η πτώση του Νίγηρα σημαίνει ότι η Γαλλία χάνει τον έλεγχο ενός «αποικιακού φόρου» 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως που λαμβάνει από 14 αφρικανικές «πρώην γαλλικές αποικίες». Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στη Γαλλία να οικειοποιηθεί περίπου το 85 τοις εκατό του ετήσιου εισοδήματος των πρώην αποικιών.

Όταν κομητείες όπως η Γουινέα προσπάθησαν να γίνουν πραγματικά ανεξάρτητες από τη Γαλλία, οι Γάλλοι που αναχωρούσαν πήραν όλη τους την περιουσία μαζί τους. Κατέστρεψαν επίσης οτιδήποτε δεν μπορούσε να μετακινηθεί: σχολεία, νηπιαγωγεία, κτίρια δημόσιας διοίκησης, αυτοκίνητα, βιβλία, ιατρική, όργανα ερευνητικών ινστιτούτων και τρακτέρ. Επιπλέον, άλογα, αγελάδες και άλλα ζώα φάρμας σκοτώθηκαν και τα τρόφιμα στις αποθήκες κάηκαν ή δηλητηριάστηκαν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο άλλες γαλλικές αποικίες υπέκυψαν στη συνεχιζόμενη γαλλική κυριαρχία.

Αυτή τη φορά όμως, Ρώσοι και Κινέζοι καθώς και οι υπόλοιποι BRICS εργάζονται όλοι μαζί για να απελευθερώσουν την Αφρική.

Με άλλα λόγια, εάν οι Γάλλοι ή ακόμα και το Πεντάγωνο προσπαθήσουν να κινηθούν ενάντια στη νέα κυβέρνηση στον Νίγηρα, θα βρεθούν αντιμέτωποι με ρωσικά και πιθανώς κινεζικά στρατεύματα.

Οι Κινέζοι, παρεμπιπτόντως, φαίνεται να έχουν κάθε είδους νέα μυστικά όπλα που θα μπορούν να αναπτύξουν σε κάθε πιθανό πόλεμο. Για παράδειγμα, αυτό το βίντεο δείχνει Κινέζους να χρησιμοποιούν πιστόλια λέιζερ για να κόψουν δέντρα. Πρόκειται για τεχνολογία που πριν από λίγο καιρό θεωρούνταν επιστημονική φαντασία. Αν τώρα οι κηπουροί χρησιμοποιούν ανοιχτά αυτήν την τεχνολογία, φανταστείτε τι κρύβεται από εμάς;


 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ21 Αυγούστου, 2023 21:38

    ΧΕΙΡΟΚΡΌΤΗΜΑ !!!!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ....

    ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΟΠΩΣ ΠΆΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΉ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΥΨΗΛΌΒΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΕΛΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΏΘΗΚΑΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΕΚΡΟΊ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ....

    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΆΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΉ ΤΟΥΣ....
    ΠΟΣΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ "ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ" ΠΈΦΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ;Η ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΟΣΟΙ "ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ" ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ UNDERGROUND ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΈΣ ΕΝΩ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ;

    Ο ΦΟΥΛΦΟΡΝΤ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΆΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΑΧΑΟΥΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΝΟ ΑΜΑΖΌΝΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΣΩΣΤΟ!

    ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΣΗ Η ΦΥΣΗ ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΔΈΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΠΗΓΗΣ" ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΠΕΊ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΣ,ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΊΑ ΕΛΛΆΔΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΛΑΚΙΣΤΑΝ.

    ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΌΡΑ ΟΤΙ ΟΙ "ΠΕΦΩΤΙΣΜΈΝΟΙ " ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΎΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΝΑΙ ΘΑ ΉΘΕΛΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΟΙ ΠΛΕΙΑΔΩΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.
    ΚΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΤΟΜΉ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΤΟΥ BLACK SUN ,TON ΑΓΙΟ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.ΥΒΡΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΊ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΝ.

    ΗΔΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΓΟΥΙΝΈΑ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΚΛΗΡΑ;;
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΧΟΝΤΡΉ ΒΊΚΤΩΡ/ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ Η ΜΑΝΔΑΜ " FUCK THE EU" KAI ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΆΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΠΟ ΤΑ.ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΧΑΠΙΑ.

    ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΜΨΥΧΗ ΦΥΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΎΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΟΦΟΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΑ ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΑ ΔΩΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΗΓΗ.

    ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΑ ΖΩΑ,ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις