ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

 


Το Βραβείο Νόμπελ Φυσικής-Ιατρικής 2015,

ο Satoshi Ōmura, Ιάπωνας βιοχημικός, προειδοποίησε το 2021: «Η απαγόρευση της ιβερμεκτίνης κατά του Covid είναι σαν να εναντιώνεσαι στην πενικιλίνη όταν ανακαλύφθηκε»!
Τον Αύγουστο του 2023, η FDA του δίνει επιτέλους δίκιο! Το Μάρτη 2021, ο ΠΟΥ « συνιστά τη μη χρήση ιβερμεκτίνης κατά κόβιντ » όμως στις 8/82023 :ο Αμερικάνικος FDA αναγνωρίζει την ivermerctine ! Ο Ιάπωνας νομπελίστας Ιατρικής εξ αρχής διακήρυξε ότι το ιδεώδες φάρμακο για αντιμετώπιση covid19 είναι η ιβερμεκτίνη αλλά επειδή ήταν ένα φάρμακο που ήταν ήδη σε ευρεία κυκλοφορία ως και ως γενόσημο σε πάμφθηνη τιμή δεν συνέφερε τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες/Big Pharma. Έτσι ήρθαν οι Οργανισμοί Υγείας κι απαγόρευσαν τη σωτήρια συνταγογράφηση του. Αυτά τα έχει καταγγείλει ο ίδιος.

Οι γιατροί είναι πλέον ελεύθεροι να συνταγογραφούν Ivermectin για τη θεραπεία του COVID-19, λέει το εφετείο των ΗΠΑ
Έτσι είπε ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) αυτή την εβδομάδα.

«Η FDA αναγνωρίζει ρητά ότι οι γιατροί έχουν την εξουσία να συνταγογραφούν Ivermectin για τη θεραπεία του COVID», δήλωσε η Ashley Cheung Honold, δικηγόρος του υπουργείου Δικαιοσύνης που εκπροσωπεί την FDA, κατά τη διάρκεια των προφορικών συζητήσεων στις 8 Αυγούστου στο Εφετείο των Ηνωμένων Πολιτειών

Η κυβέρνηση υπερασπίστηκε τις επανειλημμένες παροτρύνσεις του FDA να μην λαμβάνεται Ivermectin για τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένου ενός μηνύματος που λέει «Σταματήστε το».

Η υπόθεση ασκήθηκε από τρεις γιατρούς που ισχυρίζονται ότι η FDA παρενέβη παράνομα στην ιατρική πρακτική τους με τις καταθέσεις.

Ένας ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε την υπόθεση το 2022, κάτι που οδήγησε σε έφεση.

«Το θεμελιώδες ζήτημα σε αυτή την περίπτωση είναι απλό. »

«Αφού ο FDA εγκρίνει ένα φάρμακο για ανθρώπινη χρήση, έχει τη δύναμη να παρεμβαίνει στον τρόπο χρήσης αυτού του φαρμάκου στη σχέση γιατρού-ασθενούς; »

«Η απάντηση είναι όχι», είπε στο εφετείο ο Τζάρεντ Κέλσον, που εκπροσωπεί τους γιατρούς σύμφωνα με το geopolitique-profonde 16/8/23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις