MAUI - HAWAII


Οι πυρκαγιές στη Χαβάη είχαν όλα τα χαρακτηριστικά που έδειχναν ότι ξεκίνησαν από κυβερνητικά όπλα άμεσης ενέργειας (DEWs)

- Η Χαβάη είναι προπύργιο της Καμπάλ εδώ και δεκαετίες.

- Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προσπαθεί να αγοράσει γη στα νησιά εδώ και χρόνια.

- Λευκά καπέλα έχουν βρει εργαστήρια βιολογικών όπλων, DUMBS, υποβρύχιες αποβάθρες και σήραγγες σε ΟΛΑ τα νησιά της Χαβάης!

- Μια έκθεση είπε ότι ένας τυφώνας μπήκε στο Μάουι από τα ανατολικά, κάτι που θα ήταν εντελώς αδύνατο.

- Οι ασφαλιστικές εταιρείες αρνούνταν να καλύψουν τις απώλειες των κατοίκων της Χαβάης.

- Αρκετοί μάρτυρες ανέφεραν ότι εντόπισαν φορτηγάκια να οδηγούν σε ορισμένα κτίρια ακριβώς πριν αυτά πάρουν φωτιά.

- Οι σειρήνες προειδοποίησης (τυφώνα) δεν ήχησαν. Ήταν σκόπιμα απενεργοποιημένες;

- Η παροχή νερού απενεργοποιήθηκε για να αποτρέψουν τους ιδιοκτήτες σπιτιών από το να καταπολεμήσουν τις πυρκαγιές.

- Η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή καταστροφή από τη φωτιά. Τα τοπικά πυροσβεστικά τμήματα διατάχθηκαν OFF από τη φωτιά, ισχυριζόμενα ότι η φωτιά ήταν "περιορισμένη". Η πυρκαγιά όμως εξακολουθούσε να καίει, ενώ ήταν γνωστό ότι πλησίαζαν άνεμοι ταχύτητας 70 μιλίων/ώρα.

- Τα μέσα αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών αποσύρθηκαν από τη Λαχάινα καθώς οι πυρκαγιές μαίνονταν. Όλες οι βασικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, δεν ήταν διαθέσιμες στο νησί όταν ξέσπασαν οι πυρκαγιές.

- Ο κορυφαίος αξιωματούχος διαχείρισης έκτακτης ανάγκης στο Μάουι της Χαβάης, ο οποίος επέλεξε να μην ενεργοποιήσει τις σειρήνες όταν ξέσπασαν οι πυρκαγιές, παραιτήθηκε.

- Η αστυνομία του Μάουι διέταξε να κλείσει τις οδούς διαφυγής. Οι δρόμοι αποκλείστηκαν για να εμποδίσουν τους κατοίκους να διαφύγουν από τις πυρκαγιές.

- Ακόμα και τώρα άτομα απομακρύνονται όταν προσπαθούν να φέρουν τρόφιμα, νερό και είδη πρώτης ανάγκης.  

- Η FEMA έχει αναφερθεί ότι είναι εντελώς ανοργάνωτη και αναποτελεσματική.

- Η αστυνομία του Μάουι και οι αξιωματούχοι της κομητείας αρνούνταν πλέον να μιλήσουν στον τοπικό Τύπο.

- Τα τοπικά σχολεία ακυρώθηκαν για να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά ήταν στο σπίτι, χωρίς τους (εργαζόμενους) γονείς τους. Ως αποτέλεσμα, εκατοντάδες παιδιά κάηκαν ζωντανά σαν μια μαζική τελετή παιδικής θυσίας.

Υπάρχει μια μαζική συγκάλυψη αυτή τη στιγμή σχετικά με το πόσα παιδιά κάηκαν ζωντανά.

- Αμερικανοί πεζοναύτες αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν αστυνομικούς, κλέφτες και δολοφόνους της FEMA και της Εθνικής Φρουράς που τρομοκρατούσαν τα θύματα της καταστροφής στο Μάουι. Ένας Αμερικανός πεζοναύτης σκοτώθηκε.
13 κακοί μπάτσοι/εγκληματίες της FEMA/Εθνικής Φρουράς σκοτώθηκαν επειδή λήστεψαν πτώματα ανθρώπων που δολοφόνησαν.

- Ο κυβερνήτης της Χαβάης κηρύσσει "Land Grab" για να κατασχέσει ακίνητα της Λαχάινα αφού οι κάτοικοι κάηκαν ζωντανοί.

- Για χρόνια οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονταν ότι η Χαβάη μετατράπηκε σε στρατόπεδο φυλακών με επιτήρηση "έξυπνων πόλεων" και κυβερνητικούς ελέγχους.

- Η Χαβάη ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη σε τεχνητές ελλείψεις τροφίμων επειδή πολύ λίγα τρόφιμα καλλιεργούνταν τοπικά.

- Οι εταιρείες γενετικής μηχανικής καλλιέργειας κατέλαβαν μεγάλο μέρος της γεωργικής γης της Χαβάης.

- Εμπρησμός σε βιομηχανική κλίμακα: "Για να κάψεις αποτελεσματικά μια πόλη, πρέπει να τοποθετήσεις επιταχυντικά σε όλη την πόλη", δήλωσε ένας ερευνητής εμπρησμών.

- Το Μάουι ήταν το κέντρο της στρατηγικής άμυνας των ΗΠΑ. Διαστημικής Δύναμης που αποθήκευε πληροφορίες για την εκλογική απάτη του 2020.

- ΑΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ πυρκαγιές ξεκίνησαν στο Big Island, στο Oahu, στο Maui, στα Κανάρια Νησιά, στην Ισπανία, στο Oregon 

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. 2ο

    ΣΧΌΛΙΟ ΣΥΝΈΧΕΙΑ...

    ΣΤΗΝ Haiwain...
    ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΒΆΣΗ !!!

    ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗ
    ΤΟ ΓΙΔΙΟ !!!


    WWG1WGA DJT JFK

    ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΌ ΤΟΥΣ
    ΤΟΝ... ΚΑΙΡΌ...





    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. san to mati ....patenta DEW WO2016024265A1 kai i hawai itan olokliri mia mystiki basi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.pravda-tv.com/2023/08/kann-die-illusion-des-klimawandels-durch-wettermanipulation-wolkensaat-haarp-und-andere-gerichtete-energiewaffen-dews-erzeugt-werden/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΊ Ο ΑΛΓΌΡΙΘΜΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ.....

    ΣΤΟ YOUTUBE THN ΒΡΙΣΚΕΙΣ.ΑΝ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΆ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΣΤΆΛΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΆΤΩΝ.

    Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΚΡΟΦΑ Η ΟΠΡΑ ΓΟΥΙΝΦΡΕΥ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΙΚΟΝ ΤΣΑΡΔΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΟΥΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΊ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟΙ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΟΣΤΑΡΣ...
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΉΤΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ FEMA ΓΚΆΝΓΚΣΤΕΡ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΒΟΥΤΑ ΤΖΆΜΠΑ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΗ ΧΟΝΤΡΟΚ@ΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ;!? ΜΑΞΙΛΆΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΊΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΊΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΕΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΆΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠ(Ε)ΡΑΣ.

    ΕΊΔΑΤΕ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ;ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΜΆΤΙ ΒΟΥΤΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΎΛΑ ΤΑ ΔΎΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΦΛΟΓΟΒΟΛΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΧΑΣΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΔΙΕΥΚΡΊΝΙΣΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ.
    ΤO SMART ISLAND PROJECT TOY ΓΕΡΟΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ ΤΗΣ WEF ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΣΤΗΝ ΤΕΝΕΡΊΦΗ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ 15ων ΤΣΑΡΚΑ,ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!

    ΣΤΟ ΒΛΑΚΙΣΤΑΝ ΒΑΛΑΝΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΠΡΟΠΎΡΓΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΓΝΏΡΙΖΕ Ο ΟΡΕΙΒΆΤΗΣ ΚΟΥΛΗΣ,ΤΑ ΚΑΝΑΝΤΕΡ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ, ΕΒΡΟΣ ΚΑΊΓΕΤΑΙ ΑΠ'ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΑΠΟ DEW KAI MK9 REAPER ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ ΠΟΥ ΒΙΆΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ....
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΒΟΉΘΗΣΕ ΧΑΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΣΕ ΚΑΙΝΕ ΒΟΥΤΑΝΕ ΚΑΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΌ ΟΥΊΣΚΙ ΚΑΙ Τ BONE ΜΠΡΙΖΌΛΑ ΜΠΆΡΜΠΕΚΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΎΝ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΙΡΑΚ ΑΦΓΑΝΙΣΤΆΝ ΛΙΒΎΗ ΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙΑ.

    ΕΜ ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΕΙΝ'ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ....

    Ή ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΊΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΝΕΙ.

    ΓΡΆΦΕΙ ΤΟ "ΙΕΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ" ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΏΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΦΙΔΟΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕ-ΥΙΤΙΚΟΝ.

    ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΆΛΑΒΕ

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ,(ΕΝΑ ΝΥΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ 3 ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ) ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ , ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗς ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΝΑΤΟ ..ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΝ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΔΥΤΙΚΑ + ΟΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΛΗΝΕΣ ΠΟΜΑΚΟΙ + ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ + ΟΙ 18 ΤΑΧΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΝΕΟ ΜΕ ΤΟΝΙΣΜΟ ΣΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ../ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΜΤΣΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙ ΠΟ ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ .ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΜΣΑΙ .ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΟΝΤΑ ΜΕ iq XAΡTOTAINIAS ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΠΑΡΝΗΘΑ (ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ )

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις