ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 23/08/23


Μασκ εναντίον φατσοβιβλίου: «Το φατσοβιβλίο χειραγωγεί το κοινό σχεδόν παντού στον κόσμο. Για αυτό δεν γίνουν στην δημοσιότητα τον αλγόριθμο λειτουργίας του»! Ποιος εφηύρε το ΦΒ; Ο Ζουκερμπεργ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΙΑ/ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΝΤΑΡΠΑ και το έδωσαν ως καινοτομία στην μαριονέτα τους. ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Victor vicktop55 (victor) Elon Musk @elonmusk Facebook is manipulating the public almost everywhere on Earth. That is why they won't open source their algorithm. Translate post Michael Shellenberger @shellenberger Mark Zuckerberg says Facebook has independent fact checkers, is open to all perspectives, and doesn't interfere in elections. But new investigation found Facebook is funding acti... 07:34 23 aBr. 23 10,2M npocmoTpbl 10K penocTbl 834 uиTaTbl 61,1K oTmeTKи(-oK) "HpaBиTcR>> 830 3aKлaAKи Elon Musk says Facebook banned in Russia is manipulating public opinion. t9 t=MiH5Cof4E8IJoZ2yXOA1QA&S=19 QuantumLig"
 
>>Στην αποκάλυψη της αλήθειας βοηθά και ο Ρόμπερ Κένεντι, ο οποίος δήλωσε πως κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, η ΣIA έθεσε σε κίνδυνο περίπου 400 Αμερικανούς δημοσιογράφους στο πλαίσιο της Επιχείρησης Mockingbird (ελεύθερη μετάφραση: επιχείρηση παπαγαλάκι). Σήμερα είναι ακόμα ζωντανό και η ΣIA είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης της «δημοσιογραφίας» στον κόσμο!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv 02:25 THAT ESSENTIALLY REOPENED THE DOOR NEW During the Cold War, the CIA compromised some 400 American journalists under Operation Mockingbird. Today is still alive and the CIA is the biggest funder of "journalism" in the world, says Robert Kennedy r. @disclosetv 56 QuantumLi... 12:09PM QuantumLight1111 TI ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΕΜΕ!!! QuantumLi... QuantumLi...,12:09PM"
 
>>Η Ταιβάν συνεχίζει να εξοπλίζεται από τις ΗΠΑ, οι οποίες αναμεένεται να πραδώσουν 38 άρματα μάχης Άμπραμς το 2024…. Η Ταιβανέζα πρωθυπουργός μαριονέτα των ΗΠΑ συνεχίζει τις προκλήσεις εναντίον της Κίνας και η Κίνα προειδοποιεί: «Η Ταιβάν δεν ήταν ποτέ χώρα και δεν θα γίνει ΠΟΤΕ».
Επίσης, ο κινεζικός στρατός εξαπέλυσε κοινές αεροπορικές και θαλάσσιες περιπολίες γύρω από την Ταϊβάν σε μια κίνηση που περιγράφεται από την Κίνα ως «αυστηρή προειδοποίηση» προς τους αυτονομιστές κατά της συμπαιγνίας με «ξένα στοιχεία». 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΗΜΝΩΝ ΑΚΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
 
>>Αύριο αναμένεται να παραδοθεί ο πρόεδρος Τραμπ στην Γεωργία για την 4η διώξη που του ασκήθηκε. Ακούγεται πως για πρώτη φορά η σύλληψη θα ειναι ζωντανή στις κάμερες των ΜΜΕ[ξαπάτησης]. Σήμερα παραδόθηκε στις αρχές της Γεωργίας ο Τζουλιάνι. Με όλα αυτά, η αυριανή ημέρα θα είναι πολύ σημαντική.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "CBS NEWS NEWS SHOWS LIVE LOCAL Login U.S. Trump arraignment on Georgia charges will be in a court that allows cameras- unlike his other 3 indictments BY CAITLIN O'KANE OCBS MORNINGS BREAKING EWS TRUMP INDICTED IN GEORGIA PROBE FMR. PRESIDENT, OTHERS ACCUSED OF TRYING TO REVERSE ELECTION RESULTS"
 
>Σήμερα ο πρόεδρος Τραμπ θα δώσει συνέντευξη στον Τάκερ Κάρλσον στο τουίτερ (Χ) και όπως καταλαβαίνετε θα γίνει ΧΑΜΟΣ! Ο ίδιος σε μήνυμα του αναφέρει πως η συνέντευξη θα βγάζει σπίθες!!! Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα που θα γίνει ντιμπέιτ των υποψήφιων Ρεπουμπλικάνων στο FOX και την οποία ο Τραμπ δήλωσε πως δεν θα συμμετέχει… ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΚ; ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΡΤΗΜΕΝΗ ΘΕΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΡΑΜΠ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΠΑΡΣΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Midnight Rider Channel AGAIN (Karli Bonne) Donald Trump @realDonaldTrump MY INTERVIEW WITH TUCKER CARLSON WILL BE AIRED TONIGHT AT 9:00 P.M. "SPARKS WILL FLY." ENJOY! 497 ReTruths 1.34k Likes 8/23/23, 7:50 AM 41 QuantumLig..., 4:37 PM QuantumLight1 Forwarded from Midnight Rider Channel (Karli Bonne) Donald J. Trump @realDonaldTrump NOBODY HAS EVER FOUGHT FOR ELECTION INTEGRITY LIKE PRESIDENT DONALD J. TRUMP. FOR DOING SO,I WILL PROUDLY BE ARRESTED TOMORROW AFTERNOON IN GEORGIA. GOD BLESS THE UNITED STATES OF AMERICA!!! 2.55k ReTruths 7.76k Likes 8/23/23, 6:54 AM"
 
Δείτε επίσης την συνέντευξη βόμβα του Συνταγματάρχη Μακγκρέγκορ στον Τάκερ Κάρλσον!!! Απίστευτα μηνύματα που θυμίζουν ομάδα Q… «πρέπει να φτάσουν οι ΗΠΑ στην άβυσο για να ξυπνήσει»….
 
 
>>ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ… ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ.
 Μπορεί να είναι απεικόνιση 1 άτομο και κείμενο
 
 
>>BRICS. Ξεκίνησε η σύνοδος κορυφής των BRICS και αναμένουμε τις ειδήσεις που θα προκύψουν (ένταξη νέων χωρών). Οι ηγέτες των BRICS συμφώνησαν να επεκτείνουν τη λέσχη των μεγάλων αναδυόμενων οικονομιών και υιοθέτησαν όρους εισόδου, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Νότιας Αφρικής την Τετάρτη κατά τη συνάντηση του μπλοκ των πέντε εθνών στο Γιοχάνεσμπουργκ. Εάν ανακοινωθεί ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ Σ. ΑΡΑΒΙΑΣ, όπως καταλαβαίνετε θα γίνει παγκόσμιος σεισμός στον οικονομικό/ενεργειακό τομέα παγκόσμια και το δολάριο μπαίνει πια επίσημα σε πολύ δύσκολη κατάσταση.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
Δηλώσεις Πούτιν στην σύνοδο των BRICS:
** Ο Πούτιν επιβεβαιώνει ότι η Ρωσία ξεπέρασε τη Γερμανία και έγινε η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, αψηφώντας τις απαισιόδοξες προβλέψεις των δυτικών ειδικών.
 
** Δηλώνει ότι η εξάρτηση της Ρωσίας από το δολάριο πέφτει όπως και η παγκόσμια εμπιστοσύνη στην Ουάσιγκτον, με τη Μόσχα να διαπραγματεύεται όλο και περισσότερο σε ρούβλια και νομίσματα άλλων χωρών.
 
** Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε την μη αναστρέψιμη διαδικασία αποδολαριοποίησης μεταξύ των χωρών BRICS και πρότεινε δημιουργία κοινού νομίσματος.
 
** Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σε ομιλία του στο φόρουμ των BRICS, είπε ότι η σημαντική πληθωριστική πίεση στον κόσμο προκαλείται από την ανεύθυνη συμπεριφορά ορισμένων χωρών.
 
** Η Ρωσία θα παραμείνει αξιόπιστος προμηθευτής τροφίμων στην αφρικανική ήπειρο.
 
>>ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΖΕΤ ΜΕ 10 ΑΤΟΜΑ (ΕΚΡΗΞΗ Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΕΙ) ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ… ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ… ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΤΣΙ ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Η Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ "ΑΝΗΚΕΙ" ΣΤΟΝ ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ/ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΡΓΟ ΟΥΚΡΑΝΩΝ; ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΩΝΙΑ. ΦΑΝΤΑΖΕΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο
 
>>Σημαντικές ειδήσεις από τον αγαπητό Q The Storm Rider
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΠΗΓΕΣ.>];
Το ΓΕΓΟΝΟΣ/ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΚΝΟΥμπου συνέβη στο Μάουι έχει να κάνει με πολλές> πολλές επιχειρήσεις του βαθέως κράτους. Αλλά ένας από τους πολλούς λόγους που δέχθηκε επίθεση το Μάουι είναι λόγω των επιχειρήσεων ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ που βρίσκονται στο Μάουι.> Το συγκρότημα διαστημικής επιτήρησης του Μάουι ανήκει στη διαστημική δύναμη των ΗΠΑ που λειτουργεί στην τοποθεσία για την 15η Μοίρα Διαστημικής Επιτήρησης.
Αυτή η βάση δέχθηκε επίθεση ώρες πριν από τις πυρκαγιές και έλαβε χώρα μια τεράστια επίθεση στον κυβερνοχώρο κατά της Διαστημικής Δύναμης των Ηνωμένων Πολιτειών.
> Ευτυχώς η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ήταν καλά προετοιμασμένη μήνες πριν και πριν από κάποοιες εβδομάδες αφαίρεσε όλους τους σημαντικούς υπολογιστές, Προγράμματα, Διακομιστές και δεδομένα και άφησε μόνο ψεύτικα συστήματα υπολογιστών.
_Αντι-παρακολούθηση και επιχειρήσεις υπήρχαν πολύ πριν από τις πυρκαγιές.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ>]; ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ των ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.
Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 11.3 ΤΟΥ 2024 ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ των ΗΠΑ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ που περιέχουν Στρατιωτική παρέμβαση.
___
Καθώς το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών και οι στρατιωτικές δυνάμεις δίνουν τώρα στο Δημόσιο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ότι οι εκλογές του 2020 είχαν κλαπεί και παρακολουθούνταν από την Τζαν Χέις-Χάλπερ (ΣΧΟΛΙΟ: ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΖΑΝ) η οποία είναι μέρος του του Υπ. Άμυνας και τώρα βγαίνει σε κανάλια Πατριωτών και δίκτυα που υποστηρίζονται από την ομάδα Q και δίνει σαφείς πληροφορίες ότι οι στρατιωτικοί γνωρίζουν ότι οι εκλογές του 2020 ήταν στημένες και ο στρατός από διαφορετικά τμήματα έχει υπηρεσίες που παρακολουθεί συλλογικά τους πολίτες των ΗΠΑ και περιμένει την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ> ΩΡΑ <. Να μεσολαβήσει με στρατιωτική επέμβαση και ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί ο εμφύλιος πόλεμος.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "She also says the removal of Pelosi were operations and the coming indictments of Trump could lead to INTRODUCING EVIDENCE OF ELECTION FRAUD /STOLEN ELECTION MILITARY COUP)/// THIS IS HUGE NEWS PATRIOTS. ANONS. FOLLOWERS..... THE DEPARTMENT OF DEFENSE IS GIVING YOU MILITARY COMMS DIRECTLY THROUGH THESE CHANNELS year operations. Military is the only way QuantumLig..., Quantumig...,9:29PM 9:29 PM"
 
Λέει επίσης ότι η απομάκρυνση της Πελόζι ήταν επιχειρήσεις και τα επερχόμενα κατηγορητήρια του Τραμπ θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ/ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
( ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ)///
____
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ANONΣ και ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ της ομάδας Q.....
ΤΟ Yp. ΑΜΥΝΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.
____
8-ετής Επιχειρήσεις της ομάδας Q.
Ο στρατιωτικός είναι ο μόνος δρόμος.
Q

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις