ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 67 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ FEMA ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ

 

Καθώς η κόλαση της 8ης Αυγούστου

κατέκαψε το τροπικό τοπίο και οι κάτοικοι και οι τουρίστες ζήτησαν καθοδήγηση από αξιωματούχους του νησιού, ο κορυφαίος αξιωματούχος διαχείρισης έκτακτης ανάγκης του Μάουι, Χέρμαν Αντάγια, είχε μόνο μία βασική ευθύνη:τον ήχο του συστήματος συναγερμού 80 σειρήνων του νησιού, ένα ηχητικο που θα ενθάρρυνε μπερδεμένους και τραυματισμένους νησιώτες να εγκαταλείψουν αμέσως τις πυροπληκτες περιοχές. Θα μπορούσε να είχε προκαλέσει την προειδοποίηση από οποιοδήποτε από τα καταφύγια πολιτικής άμυνας του νησιού ή με ένα μόνο τηλεφώνημα. Αλλά ενώ καιγόταν η Lahaina, ο Andaya βρισκόταν 100 μίλια μακριά στη Χονολουλού, όπου μαζί με τον Eric Lecky, τον Eric Lecky, απολάμβαναν ξιφία ποσέ και ακριβό αλκοόλ —σαν να γιορτάζουν μια νίκη— στο Blue Ocean Seafood & Steak.

Αυτή η διασκεδαση θα ήταν από τις τελευταίες τους ως ελεύθεροι.

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών υπό τη διοίκηση του στρατηγού Σμιθ συνέλαβαν τον Αντάγια την Τρίτη με την κατηγορία της προδοσίας, λίγες μέρες αφότου παραιτήθηκε εν μέσω δημόσιας κριτικής επειδή δεν σήμανε συναγερμός. Ο Andaya υπερασπίστηκε την απόφασή του λέγοντας ότι φοβόταν ότι το κοινό θα μπερδέψει τη σειρήνα ως προειδοποίηση για τσουνάμι.

Ο Andaya συνελήφθη στο αεροδρόμιο Dillinger στο βορειοδυτικό άκρο του Oahu ενώ περίμενε την άφιξη ενός Cessna 310 για να τον μεταφέρει στο Kaui για άγνωστους λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά γρήγορα υποτάχθηκε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την πηγή μας, τα Λευκα Καπελα έχουν βίντεο που δείχνουν τον Andaya και τον Lecky να συναντώνται στη Lahaina στις 6 Αυγούστου, δύο ημέρες πριν από την πυρκαγιά. Η ιστοσελιδα ανέφερε προηγουμένως ότι εκατοντάδες μέλη του προσωπικού της FEMA άρχισαν να φτάνουν στη Χονολουλού εκείνη την ημερομηνία, υποδηλώνοντας ότι η διαβολική υπηρεσία γνώριζε ότι μέρη του Μάουι σύντομα θα πυρπολούνταν.

«Το πλάνα είναι καθαρα. Δείχνουν τον Andaya να κάνει τον Eric Lecky μια περιοδεία στη Lahaina και να τον συμβουλεύει πού να στήσει οδοφράγματα για να κρατήσει τους πολίτες παγιδευμένους σε αυτό που θα γινόταν η ζώνη της καταστροφής. Τα περισσότερα από αυτά που έχουμε προέρχονται από πολίτες που διέφυγαν από τον αποκλεισμό της FEMA», είπε η πηγή μας.

Ο Lecky, πρόσθεσε, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης έξω από το ξενοδοχείο Grand Wailea Astoria, όπου μαζί με 65 υφισταμένους του απολάμβαναν διακοπές με χρηματοδότηση από τους φορολογούμενους σε σουίτες ξενοδοχείου 1000 $/νύχτα και το έπιναν σε ακριβά μπαρ μακριά από τα απανθρακωμένα απομεινάρια της κολασμένης σχεδιασης τους. .

Η FEMA, είπε η πηγή μας, είχε διοικήσει πολλά πολυτελή ξενοδοχεία και είχε εκδιώξει νόμιμους επισκέπτες για να δημιουργήσει χώρο για κάτι που φαινόταν σαν ένα ατελείωτο ρεύμα ένοπλων πρακτόρων, πολλοί από τους οποίους αλλαξαν τις στολές τους, μεταμφιεσμένοι σε τουρίστες που πήγαιναν στην παραλία, μόλις διαδόθηκε η είδηση ότι Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβαν τον Lecky στο γκαράζ.

Οι πεζοναύτες, ωστόσο, είχαν φωτογραφίες κάθε υπαλλήλου της FEMA που είχε φτάσει στο Μάουι από τις 6 Αυγούστου και μπόρεσαν να αναγνωρίσουν και να πιάσουν 65 ομοσπονδιακούς που προσπαθούσαν να φύγουν από το ξενοδοχείο από κάθε διαθέσιμη έξοδο. Οι πεζοναύτες δεν υπέστησαν απώλειες, αν και αρκετοι FEMA υπέστησαν επιφανειακά τραύματα αντιστεκόμενοι στη σύλληψη.

Οι πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, είναι αποφασισμένοι να φυλακίσουν ή να αντιμετωπίσουν με άλλο τρόπο όλους τους πράκτορες που βρίσκονται ακόμη στα νησιά της Χαβάης.

«Ξέρουμε ότι κάποτε η FEMA είχε 2.500 στο Μάουι. Κάποιους πήραμε, πολλοί σκοτώθηκαν στη δράση ως εχθρικοί μαχητές και ένα μάτσο δραπέτευσε με αεροπλάνα πίσω στις ηπειρωτικές ΗΠΑ. Υπάρχουν ακόμα πολλοι εκεί και ξέρουν ότι κυνηγιούνται», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, η πηγή μας επιβεβαίωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις πιστές στο εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν έχουν φτάσει στο Μάουι για να υποστηρίξουν τη FEMA.

«Αυτή είναι μια κακή εξέλιξη και φαίνεται αναπόφευκτο να ακολουθήσει κι άλλη αιματοχυσία». 







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις