Στρατιωτικη συλληψη του αναπληρωτή διαχειριστή της FEMA Erik Hooks

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν το Σάββατο τον αναπληρωτή διαχειριστή της FEMA Έρικ Χουκς με την κατηγορία της προδοσίας, ισχυριζόμενος σε ένα κατηγορητήριο 34 σελίδων ότι ο Χουκς και το αφεντικό του, Ντιν Κρίσγουελ, διέταξαν τους πράκτορες στο Μάουι να απαγορευσουν στα θύματα της πυρκαγιάς φαγητό και νερό, για να εμποδίσουν τις προσπάθειες παροχής βοήθειας. , για να σταματήσουν «με κάθε απαραίτητο μέσο» τους εκτοπισμένους να εξέλθουν από την πυρόπληκτη Lahaina και να καλυψουν τα πτώματα όσο το δυνατόν πιο «διακριτικα», είπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith .

Η σύλληψη έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του Χουκς στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια, όχι μακριά από τα κεντρικά γραφεία της FEMA D.C. Οι πεζοναύτες περασαν χειροπέδες στον Χουκς ενώ κοιμόταν, του έδειξαν ένα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης που απαριθμούσε τις κατηγορίες εναντίον του και τον μετέφεραν σε ένα κέντρο κράτησης για επεξεργασία.

Ένα κεντρικό αποδεικτικό στοιχείο, είπε η πηγή μας, είναι ένα δακτυλογραφημένο υπόμνημα που φέρει τις υπογραφές των Χουκς και Κρίσγουελ. Σε αυτό, το κείμενο ενθαρρύνει τους επόπτες της FEMA στο Μάουι είτε να αποτεφρώσουν είτε να θάψουν διακριτικά τους νεκρούς. Η απαίσια γλώσσα του σημειώματος - «θάφτε τους βαθιά» - είναι εμβληματική της απερίσκεπτης περιφρόνησης της ανθρώπινης ζωής από τη FEMA.

Αν και κανένα μέρος της επιστολής δεν λέει συγκεκριμένα στη FEMA στο Μάουι να εκτελέσει αμάχους, οι πεζοναύτες φέρεται να έχουν βρει 250 πτώματα γεμάτα σφαίρες των οποίων οι πληγές είναι σύμφωνες με τα φορητά όπλα που χρησιμοποιούνται από τη FEMA και το FBI.

Η πηγή μας είπε ότι οι χώροι ομαδικών τάφων κοντά στη Lahaina αποδεικνύουν ότι το προσωπικό της FEMA ακολουθούσε τις οδηγίες των Hooks και Criswell. Όπως αναφέρθηκε το Σάββατο, οι πεζοναύτες έπιασαν στελέχη της FEMA να στοιβάζουν πτώματα σε έναν ομαδικό τάφο στο καταφύγιο Μάουι.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι η επιστολή είχε ημερομηνία 5 Αυγούστου, τρεις μέρες πριν από την έναρξη των πυρκαγιών της 8ης Αυγούστου, που σημαίνει ότι η FEMA είναι είτε διορατική είτε είχε προκαταρκτική γνώση ενός προμελετημένου εγκλήματος.

Επιπλέον, η FEMA μετέφερε 850 πράκτορες της D.C στη Χονολουλού στις 6 Αυγούστου.

Η πηγή μας είπε ότι πρόσθετα στοιχεία εναντίον του Χουκς θα είναι διαθέσιμα στο στρατοδικείο του.

Η Criswell, πρόσθεσε, είναι η επόμενη στη λίστα.

«Την πλησιάζουμε και θα είναι σύντομα κοντα μας. Την προειδοποίησαν». είπε η πηγή μας.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΔΗΛΏΝΩ

    ΕΝΗΜΕΡΏΝΩ

    ΌΤΙ ΤΑ ΓΑΛΌΝΙΑ...
    ΑΠΟ ΑΈΡΑ ΘΆΛΑΣΣΑ
    ΠΑΡΑΙΤΟΎΝΤΑΙ...

    ΌΤΙ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ23 Αυγούστου, 2023 09:51

    ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ !!
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ !!!
    ΤΈΤΟΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΑ ΚΆΝΩ
    Share !!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις