Η Αλγερία αρνείται να ανοίξει τον εναέριο χώρο της στα γαλλικά αεροπλάνα.

 


Οι αλγερινές αρχές

απέρριψαν αίτημα των Γάλλων ομολόγων τους να επιτρέψουν στα στρατιωτικά τους αεροσκάφη να χρησιμοποιήσουν τον αλγερινό εναέριο χώρο για πιθανή στρατιωτική επέμβαση στον Νίγηρα, υπό το φως της απόφασης της Οικονομικής Κοινότητας των Δυτικοαφρικανικών Κρατών «ECOWAS» τις επόμενες ημέρες.
 

 Σε αντίθεση με τη θέση της Αλγερίας που πηγάζει από το πνεύμα ευθύνης και αλληλεγγύης προς τους λαούς της περιοχής και από την ανησυχία να μην αφαιρεθούν οι ζωές των αθώων πληθυσμών και να μην εκτοπιστούν και να αποτραπεί το λουτρό αίματος στον Νίγηρα και στις υπόλοιπες γειτονικές χώρες στην ακτή της Σαχάρας, οι αρχές στο Βασίλειο του Μαρόκου έσπευσαν να ανακοινώσουν την έγκρισή τους. 

Σε παρόμοιο γαλλικό αίτημα και επιτρέποντας στη γαλλική Πολεμική Αεροπορία να χρησιμοποιήσει τον εναέριο χώρο του Μαρόκου για να επέμβει στρατιωτικά για να επαναφέρει στην εξουσία τον έκπτωτο Πρόεδρο Μοχάμεντ Μπαζούμ, χωρίς να ληφθούν υπόψη οι επικίνδυνες συνέπειες τέτοιων αποφάσεων που αντικατοπτρίζουν ένα κρυφό μίσος για τους λαούς της περιοχή που επέλεξαν την εξέγερση κατά της συγκαλυμμένης κατοχής και της συστηματικής λεηλασίας του φυσικού τους πλούτου. 
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. "ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΎΔΙ ΑΠ'Τ'ΑΛΓΕΡΙ ΤΡΑΓΟΎΔΙ ΤΟΥ ΚΑΜΗΛΙΕΡΗ Σ'ΈΝΑ ΓΛΥΚΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΌ ΣΚΟΠΟ".

    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ.ΓΕΜΑΤΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΔΙΧΩΣ ΨΥΧΉ ΚΡΑΤΕΊΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.
    ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΦΑΜΊΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΊ.
    ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΥΤΕ Ή ΦΡΕΝΤΕΡΙΚΣΕΝ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ 9ου ΚΥΚΛΟΥ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ,ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΆΝΤΗ ΟΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΆΤΟ, ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΝ.

    ΟΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΈΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΡΠΕΤΏΝ ΩΣ VESSELS ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΚΡΕΜΠ. ΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ!



    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις