Υπάρχουν Γιατροί εντιμοι που δεν ξεπουλήθηκαν και φωνάζουν για την μείωση πληθυσμού !!!

 

Το Video ξεκινα με τον

Διεθνούς φήμης  Dr MΠΑΓΝΤΙ: Τα σκευάσματα που σας εκχυουν θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις και θρομβώσεις..Στο σωμα σας στον εγκέφαλο..Θα νοιώσετε πόνους στο κεφάλι ναυτία παράλυση κ.α .Για να το διαπιστώσετε υπάρχει εργαστηριακή εξέταση. Αν η τιμή D timer (Δ Διμερές) ανέβει στο αιμα σας ειναι απόδειξη οτι ξεκινησαν οι σχηματισμοί  θρομβώσεων.

Αρκετοί Γιατροί μέτρησαν το αιμα πριν το εμβόλιο και μετα και διαπίστωσαν οτι είναι συχνό φαινόμενο με ολα τα σκευάσματα .Αυτο σημαίνει οτι οταν δέχεσται αυτές τις ενέσεις θα έχετε δυνητικά θανατηφόρα αντίδραση. Σας συνιστώ να μην την κανετε και προπαντός οχι στα παιδιά σας διοτι δεν θα έχουν την δυνατότητα να αμυνθούν..Αν εμβολιάσετε τα παιδιά σας διαπράττεται ΕΓΚΛΗΜΑ ..

Δειτε το Video στο τελος του Δημοσιεύματος.

Vasula – ideografhmata.blogspot.com:Με αυτό το σύντομο βίντεο, έδωσα αντιπροσωπευτικά δύο εκ των χιλιάδων έντιμων γιατρών, που αγωνίζονται για το καλό της ανθρωπότητας φωνάζοντας διαρκώς για τους κινδύνους και για την μεγαλύτερη απάτη στην ιατρική και πολιτική ιστορία που έγινε ποτέ στον πλανήτη.

 Και ένα μικρό μέρος από το άρθρο του γνωστού Mike Adams μεταφρασμένο απο εδω

 Για όποιον δίνει προσοχή, είναι πασιφανές πλέον οτι όλη η απάτη της δήθεν πανδημίαςCovid είναι ένα σχέδιο παγκόσμιου αποπληθυσμού, για να φοβηθεί ο κόσμος και να δεχτεί τις ενέσεις-βιολογικά όπλα με ακίδα πρωτεϊνη (που αποκαλούν “εμβόλια”) , οι οποίες (ενέσεις) στην πορεία θα τους σκοτώσουν. Αυτό που δεν περίμεναν οι Παγκοσμιοποιητές όμως, είναι η ραγδαία αφύπνιση στην αλήθεια που τώρα διαδίδεται σαν φωτιά στο πεδίο της ιατρικής και της επιστήμης γενικότερα. Ολοένα και περισσότεροι γιατροί, νοσοκόμοι και νοσηλευτές αφυπνίζονται και καταγγέλλουν τα κακώς κείμενα καθημερινά κι οι παγκοσμιοποιητές είναι σε πανικό και βιάζονται να σκοτώσουν τις μάζες, πριν συνειδητοποιήσουν και οι πιο παραδομένοι στο σύστημα, την απάτη των εμβολίων αποπληθυσμού.

Γι’αυτο και βλέπουμε την τρελή βιασύνη και προώθηση της λεγόμενης “ενισχυτικής ένεσης” η οποία φυσικά περιέχει ακόμα περισσότερα βιολογικά όπλα ακίδας πρωτεϊνης για να επιταχυνθούν οι μαζικοί θάνατοι στον πλανήτη.

 Οι Παγκοσμιοποιητές εκφοβίζουν τόσο απεγνωσμένα τον κόσμο για να πάρουν τις “ενισχυτικές ενέσεις”, που τώρα παραδέχονται ανοιχτά ότι τα υπάρχοντα εμβόλια covid  δεν παρέχουν προστασία διαρκείας.

Με την παραδοχή αυτή που αφήνει τους πολίτες άναυδους, η New York Times έβαλε άρθρο με τον τίτλο “Το Ισραήλ που κάποτε ήταν το πρότυπο για να νικηθεί ο covid αντιμετωπίζει νέο κύμα μολύνσεων”

Το άρθρο παραδέχεται ανοιχτά ότι τα εμβόλια για το covid  που δόθηκαν σε 2,5 δις ανά τον κόσμο, δεν δουλεύουν πλέον καλά και ότι αυτοί που πήραν αυτά τα εμβόλια, τώρα αρρωσταίνουν και πεθαίνουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΔΥΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΑΝΘΤΩΠΙΑΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ.
    ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΙΩΣΟΥΜΕ ΧΡΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις