Θυμάσαι, Πρόεδρε, τι σου είχα πει; Μία «αφέντρα» κρατάει στα χέρια της τους κωδικούς των Γαλλικών πυρηνικών όπλων

Σύζυγος του προέδρου και όχι «Πρώτη Κυρία» η Μπριζίτ Μακρόν | in.gr 

Πριν από μερικά χρόνια, με είχε καλέσει αρχηγός κόμματος στο γραφείο του να συζητήσουμε τις πολιτικές εξελίξεις στο

διεθνές στερέωμα. Παρουσία λοιπόν, ενός πασίγνωστου δημοσιογράφου, συζητήσαμε για θέματα της Προεδρίας Τραμπ, αλλά και την εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν στη Γαλλική Προεδρία.

Να τονίσω, μεταξύ άλλων, ότι ο εν λόγω αρχηγός, κατά ένα μαγικό τρόπο, έκανε ακριβώς τα αντίθετα απ’ ό,τι τον είχα συμβουλέψει να κάνει, διότι εκείνος «ήξερε καλύτερα» το κόμμα του και τις πολιτικές διεργασίες που λάμβαναν χώρα τότε, με αποτέλεσμα σήμερα, ο σούπερ ντούπερ μάγκας και καραμπουζουκλής πολιτικός, να μαζεύει ζοχούς και ραδίκια στα χωράφια για να περάσει η ώρα του…

Τέλος πάντων. Ο ξερωλισμός και η έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού, είναι γνώρισμα της φυλής μας και της κακοδαιμονίας μας, ευρύτερα.

Στην συζήτηση λοιπόν, για τον Εμανουέλ Μακρόν, του είπα ότι το τρομακτικότερο στην υπόθεση αυτή, είναι ότι τους κωδικούς των πυρηνικών όπλων της Γαλλίας, τους κρατάει στα χέρια της, η σύζυγος Μακρόν και όχι ο ίδιος!

Ο Μακρόν, είναι ένα κυριολεκτικό τίποτα, ένας άνθρωπος, θύμα παιδεραστίας και σεξουαλικής κακοποίησης, που έχει αναπτύξει σχέση φοβερής ψυχικής εξάρτησης και υπακοής στην αφέντρα του, Μπριζίτ. Η άθλια αυτή γυναίκα, τον πήρε από μικρό, του άλλαξε την σεξουαλική του φύση, τον έκανε ομοφυλόφιλο, τον έβγαλε βίζιτα στα κρεβάτια των Γαλλικών Ελίτ και τον έκαναν Πρόεδρο της Γαλλίας τα ΜΜΕ και οι Γάλλοι τραπεζίτες.

Δεν έχει διαφορά από την πολιτική καριέρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του λεγόμενου και Εθνάρχη, που από ένα κοινωνικό τιποτάκι από τις Σέρρες, έκανε πολιτική καριέρα ξαπλώνοντας στα κρεβάτια της Γερμανόδουλης Αθηναϊκής Ελίτ.

Όχι ότι και σήμερα δεν μπορούμε να βρούμε αναλογίες της πορείας του Μακρόν, με τωρινούς αρχηγούς κομμάτων. Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει, λέει η παροιμία.

Σύμφωνα λοιπόν, με δημοσίευμα του Newsbreak, που με δικαιώνει πλήρως, «φωτιές» αναμένεται να ανάψει το νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ώρες, με συγγραφέα την Γκαέλ Τσακάλοφ και τίτλο: «Αρκεί να είμαστε οι δυο μας».

Και ποιος είναι ο λόγος; Το βιβλίο, αποκαλύπτει την στενή σχέση του ζεύγους Μακρόν, μιας και η συγγραφέας ήταν πρώην επιστήθια φίλη της Μπριζίτ Μακρόν.

Η Telegraph, εξασφάλισε αποσπάσματα του βιβλίου, στα οποία αναφέρονται πως η Μπριζίτ είναι η πρώτη σύμβουλος του Γάλλου Προέδρου. Ο Εμανουέλ Μακρόν, ζητάει την άποψή της για όλα τα θέματα, δημιουργώντας έτσι αντιδράσεις στους επίσημους συμβούλους του. Η επιρροή της, φτάνει μέχρι του σημείου, ο 43χρονος Μακρόν, να αλλάζει τις αποφάσεις του σε συναντήσεις με υπουργούς και αξιωματούχους της κυβέρνησης, μετά από συζητήσεις με την λατρευτή του Μπριζίτ.

Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Γάλλος Πρόεδρος επικοινωνεί με την σύζυγό του κάθε 90 λεπτά!

Αυτή λοιπόν, είναι η Ενωμένη Ευρώπη και το πολιτικό της προσωπικό, που θα πρέπει εμείς, οι Έλληνες, να γονατίσουμε μπροστά του και να υπακούσουμε σε κάθε εντολή – ηλιθιότητα που θα ξεράσουν επί του Έθνους μας, οι Βρυξέλλες.

Περαστικά μας…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Μια πατσαβουρα ειναι .Την γυρνας αναποδα και σκουπιζεις τον σταβλο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις