Χιλιάδες φορτηγατζήδες της Αυστραλίας ετοιμάζουν μεγάλη απεργία για να ρίξουν τη τυραννική του κυβέρνηση!!! Θα «πνίξουν» την αλυσίδα εφοδιασμού!!!

 

Τα μηνύματα βίντεο από Αυστραλούς οδηγούς φορτηγών εμφανίστηκαν σε μερικές από τις εναλλακτικές ιστοσελίδες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης

τις τελευταίες ημέρες, δηλώνοντας ότι πρόκειται να πάρουν πίσω τη χώρα τους, πραγματοποιώντας απεργία και δημιουργώντας έναν αποκλεισμό που θα πνίξει την αλυσίδα εφοδιασμού.

Προειδοποιούν τους Αυστραλούς να προετοιμαστούν και να προμηθευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ενώ το κάνουν. Ισχυρίζονται ότι έχουν ευρεία υποστήριξη μεταξύ των «φορτηγατζήδων» και επίσης μεταξύ των βετεράνων του στρατού.

Πρόσφατα πραγματοποίησαν μια αιφνιδιαστική διαμαρτυρία στο Σίδνεϊ όπου δεκάδες φορτηγά που εκτείνονταν χιλιόμετρα παρατάχθηκαν κορνάροντας σε ένδειξη αλληλεγγύης ενάντια στην τυραννία.

Έχω συγκεντρώσει μια αναφορά βίντεο με μηνύματα από διάφορους οδηγούς φορτηγών, καθώς και πλάνα από την αιφνιδιαστική διαμαρτυρία στο Σίδνεϊ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ακούστηκε και εδώ λαμογιά πρέπει να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εδώ στο μητσοτακισταν είχε ακουστεί από αρχές Ιουλίου για την 1η Αυγούστου οτι θα έβαζαν φρένο οι οδηγοί, αλλά όπως φάνηκε κι αυτό ήταν ακόμη μια απάτη από τους γνωστούς πια πληρωμένους ελπιδέμπορους της βρωμερής μας κουλοκυβέρνησης. Όπως και να έχει, το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια, η αλήθεια είναι φως, άλλους τους τυφλώνει, άλλους τους λυτρώνει. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα αυτο θα πνιξει τους κυβερνωντες η θα ψοφησει ο κοαμος με την πεινα τοη Σταλιν???? Λεω εγω τωρα???
    Και γτ να μην παρουν 10 νταλικες και μα συντριψουν τα αρματα της αστυνκοιας κιξ να κανουν τρυπα στοκοξνοβουλιο τους ωστε να μπυκαρει ο κοσμος?? Και μετα να κανουν μια εθνοσυνελευση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις