Οι κρυάδες της Παγώνη……!!

 

Η κρυάδα της Παγώνη: « οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα.” Με την ίδια λογική ούτε

οι πολίτες μπορούν να έχουν άποψη για πολιτικά θέματα αφού δεν είναι πολιτικοί οπότε προς τι η ψήφος. Καταργείστε τα όλα ήδη έχετε καταργήσει το μισό Σύνταγμα και τ΄ατομικά συλλογικά αλλά κι Ανθρώπινα Δικαιώματα συλλήβδην..

Ένας θεατής δεν μπορεί να έχει άποψη για ένα έργο γιατί δεν είναι σκηνοθέτης ένας αναγνώστης δεν μπορεί να έχει άποψη για ένα βιβλίο γιατί δεν είναι συγγραφέας ένας νέος δεν μπορεί να έχει άποψη για ένα μουσικό κομμάτι γιατί δεν είναι μουσικός ένας φιλότεχνος δεν μπορεί να έχει άποψη για έναν πίνακα γιατί δεν είναι ιστορικός τέχνης ένας μαθητής δεν μπορεί να έχει άποψη γιατί δεν είναι δάσκαλος και εις τη νιοστή.

Αφού δεν νομιμοποιούνται γιατί κάνετε δημοσκοπήσεις και τους ρωτάτε για ιατρικά θέματα και μετά τις επικαλείστε για διαμόρφωση και λοιπής κοινής γνώμης..

-Aφού δεν μπορεί να έχει άποψη ο πολίτης για ιατρικά θέματα τότε γιατί μια σειρά από Διεθνείς Συνθήκες που διέπουν το Ιατρικό Δίκαιο όπως Κώδικας της Νυρεμβέργης, η Δήλωση του Ελσίνκι, η Σύμβαση του Οβιέδο κ.α προϋποθέτουν την ελεύθερη συγκατάθεση του πριν ιατρική πράξη.Για να δώσει ή μη κάποιος συγκατάθεση σημαίνει έχει σχηματίσει άποψη που ο νομοθέτης κάνει σεβαστή.. ”κανείς δεν μπορεί να υποβληθεί χωρίς τη συγκατάθεσή του σε ιατρικό ή επιστημονικό πείραμα ( κι εδώ είναι πείραμα στην γ΄φάση κλινικών εν εξελίξει δοκιμών και καταναγκασμός μέσω εκβιασμού) »

1) Κώδικας της Νυρεμβέργης (1947): «η συγκατάθεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως απαραίτητη. 

3) Δήλωση του Ελσίνκι (1996) που υπεγράφη από 45 χώρες:
Άρθρο 25: «Η συμμετοχή ατόμων ικανών να παρέχουν συγκατάθεση μετά από ενημέρωση σε ιατρική έρευνα πρέπει να είναι εθελοντική πράξη. Κανένα άτομο ικανό να δώσει συγκατάθεση μετά από ενημέρωση δεν μπορεί να συμμετάσχει στην έρευνα χωρίς να έχει δώσει ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεση »

4) Σύμβαση του Οβιέδο (1997) που υπεγράφη από 29 χώρες ):
Άρθρο 5: “Η παρέμβαση στον τομέα της υγείας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνον αφού ο ενδιαφερόμενος δώσει την ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεσή του

-Ο κάθε υποψήφιος εμβολιαζόμενος οφείλει να έχει άποψη γιατί έχει έννομο συμφέρον τον αφορά άμεσα αφού ο ίδιος θα υποβληθεί σε αυτή την ιατρική ή παρα-ιτρική πράξη..

– η ελευθερία του λόγου (ΣΥΝΤΑΓΜΑ : Άρθρο 11 – Ελευθερία έκφρασης και πληροφόρησης

1. Κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στην ελευθερία έκφρασης. Το δικαίωμα αυτό περιλαμβάνει την ελευθερία γνώμης και την ελευθερία λήψης ή μετάδοσης πληροφοριών ή ιδεών, χωρίς την ανάμειξη δημοσίων αρχών και αδιακρίτως συνόρων.

Δεν ξέρω τι μοντέλο διακυβέρνησης έχετε κατά νου αλλά η συμμετοχική δημοκρατία, ο ενεργός πολίτης κι ότι ο καλός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης αυτά είναι θέσφατα όπως και η πολυφωνία και ο πλουραλισμός αν τα έχετε υπερβεί αυτό είναι δικό σας θέμα μην μας το κοινοποιείτε γιατί είναι πολύ αντιδραστικό καθώς ακυρώνει το Εγελιανό του διαλόγου σχήμα,το καρτεσιανό δόγμα όπως και την Βολτερική αρχή και μας οδηγεί στην πολιτική και κοινωνική άβυσσο!!

Και μην βγαίνετε όλη την ώρα στα παράθυρα μπορεί και να πουντιάσετε κ. Παγώνη που αναμυγνείεστε πλέον ενεργά και στη λογοκρισία..Και σας απαντά ο Γάλλος δημοσιογράφος προσωπικότητα στη χώρα του με τεράστια αναγνωρισιμότητα Eric Zemmour:

 

 

 ”Σήμερα το πρωί το Instagram πήρε την αυθαίρετη απόφαση να απαγορεύσει τον επίσημο λογαριασμό μου. Οι GAFAM συμμετέχoυν σε έναν σκληρό αγώνα ενάντια στους λαούς που δεν θέλουν να πεθάνουν. Μπορούν να με λογοκρίνουν, αλλά δεν μπορούν να φιμώσουν ( να κάνουν να σκάσει) έναν ολόκληρο λαό.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Αναξιμανδρε καλησπερα!Εχω μια γνωμη και θα την πω φωναχτα!Εαν γινει υποχρεωτικος ο εμβολιασμος στους εισαγγελεις δικαστες και δικηγορους και το αποδεχτουν ,τοτε θα ειμαι και ο πρωτος που θα παω και θα το κανω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι θέρμες της παγώνη καλλίτερα, που θα την οδηγήσουν στον καταψύκτη, το σπίτι που της ταιρειάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αϊντε με τα ζωα που έχουμε μπλεξει...ας πανε να βοσκισουν καλυτερα...Αϊ σιχτηρ πια...Βγαινει η καθε πικραμενη και κακογαμημενη να πουμε κι εχει αποψη...Και συγνωμη για τα ελληνικα μου αλλα ποσο υπομονη πια...εχουμε λυγισει...
    Χριστινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα συγνώμη.. Άλλο κακόγαμημεν#... Άλλο αγ@μητη...να είμαστε δίκαιοι..

      Διαγραφή
  4. https://www.el.gr/_featured_1/ti-dilose-o-adonis-ston-liakopoylo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λεει μωρε ο μ@λ@κ@ς...Ε βεβαια θα κερδιζε το κρατος...αφου ειναι ολοι τους πουλημενοι...Αλλα το πιο πουλημενο κοπροσκυλο ολων ειναι αυτος ο αχρηστος..Τετοιο πουλημα νομιζω δεν εχω ξαναδει...Ουφ...συγχυστηκα παλι...
    Χριστινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο το σιχαμα που ακουει στο ονομα παγωνη μας εχει ζαλισει τα @ρχιδια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις