Η Απόσυρση στο Αφγανιστάν Σηματοδοτεί την Έναρξη Νέας Επίθεσης Κατά της Καμπάλ

 

Η κατάρρευση της αμερικανικής κυριαρχίας στο Αφγανιστάν είναι η αρχή μιας νέας σημαντικά μεγάλης επίθεσης

εναντίον της Χαζαρικής Μαφίας, αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου.  Η είδηση που λέγεται στο κοινό είναι ότι ο αμερικανικός στρατός αποσύρεται από το Αφγανιστάν και τη Μέση Ανατολή για να επικεντρωθεί στην Κίνα.

Ωστόσο, πηγές του Πενταγώνου αναφέρουν ότι τα στρατεύματα στην πραγματικότητα αναπτύσσονται εκ νέου στις ΗΠΑ και την Ευρώπη προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους πεμπτοφαλαγγίτες που κατέλαβαν πολιτικές κυβερνήσεις στις G7.  Με άλλα λόγια, η πολυαναμενόμενη φθινοπωρινή επίθεση του 2021 έχει ξεκινήσει.

Ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία του τζετ που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Καμπούλ παρακάτω.  Έχει το αντίθετο από το 9.11 ή το 11.09 γραμμένο σε αυτό για να καταστήσει σαφές στον κόσμο ότι η πολιτική των νεοσυντηρητικά των ΗΠΑ για εισβολή στη Μέση Ανατολή χρησιμοποιώντας το 100 ως δικαιολογία έχει αντιστραφεί.

Αν κοιτάξετε τα βίντεο του αεροπλάνου που απογειώνεται, μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε ότι καμία εξάτμιση τζετ δεν φυσάει τους ανθρώπους, όπως θα συνέβαινε με ένα πραγματικό τζετ.  Με άλλα λόγια, ολόκληρη η αναχώρηση του αεροπλάνου φαίνεται να έχει στηθεί για να ενημερώσει τον κόσμο ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Ένα άλλο σημάδι ότι τα γεγονότα στο Αφγανιστάν δεν ενορχηστρώθηκαν από το αμερικανικό ψεδο-καθεστώς του Τζο Μπάιντεν είναι το γεγονός ότι ο αποκαλούμενος υπουργός Άμυνάς τους αναγκάστηκε να διατάξει πολιτικά αεροπλάνα να φυγαδεύσουν εμπόρους ναρκωτικών από το αεροδρόμιο της Καμπούλ μετά την άρνηση του αμερικανικού στρατού.  

https://mobile.twitter.com/SecDef/status/1429433762367131658

Αυτή η εμφάνιση των εκπαιδευμένων και εξοπλισμένων από τις ΗΠΑ Ειδικών Δυνάμεων των Ταλιμπάν που περιπολούν την Καμπούλ είναι ένα σημάδι ότι ο στρατός των ΗΠΑ είναι υπεύθυνος για την αφγανική κατάσταση.  

https://komonews.com/news/nation-world/badri-313-elite-taliban-special-forces-with-us-gear-weapons-seen-patrolling-kabul

Θα μιλήσουμε περισσότερο για το τι θα συμβεί στη συνέχεια, αλλά πρώτα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι η πολιτική τάξη στις περισσότερες δυτικές χώρες έχει εκτεθεί και δεν αντιπροσωπεύει πλέον τη δημοκρατία ή τη βούληση του λαού.

Η κατάσταση που αντιμετώπισα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στον Καναδά απεικονίζει την εγκληματική εξαχρείωση των πολιτικών κυβερνήσεων στις περισσότερες χώρες των G7.  Το τελωνείο στο αεροδρόμιο του Βανκούβερ δεν λέει πλέον Καναδοί και Αλλοδαποί, τώρα λέει εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι.

Όταν είπα στην υπάλληλο του τελωνείου ότι δεν εμβολιάστηκα και δεν θα εξεταστώ και ότι θα τα πούμε στο δικαστήριο, μου είπε ότι δεν θα μπορούσα να επιβιβαστώ σε πτήσεις εσωτερικού.  Μου πρότεινε να τους αφήσω να πάρουν δείγμα από το μάγουλο και να πληρώσω για το εγκεκριμένο από την κυβέρνηση ξενοδοχείο καραντίνας, αν ήθελα διακοπές χωρίς ταλαιπωρία.

Στο τέλος, έσκασα 1.500 καναδέζικα δολάρια για τρεις νύχτες σε ένα «ξενοδοχείο καραντίνας». Το προσωπικό μου είπε ότι το ξενοδοχείο τους πήρε μόνο 129 δολάρια από τα 500 δολάρια/νύχτα που πλήρωνα.  Τα υπόλοιπα πήγαν σε κάθε είδους κυβερνητικούς «μεσάζοντες».  Με άλλα λόγια, τα καναδικά τελωνεία προωθούν διόγκωση των τιμών μέσω συνδεόμενων με την κυβέρνηση ξενοδοχείων για να χρηματοδοτήσουν μια νεοεμφανισθείσα κατηγορία παρασίτων COVID.

Σε κάθε περίπτωση, η «καραντίνα» ήταν ένα αστείο και έφυγα μετά από ένα βράδυ (το οποίο έπρεπε να περάσω στο Βανκούβερ ούτως ή άλλως) χωρίς κανείς να σηκώσει ούτε ένα δάχτυλο για να με σταματήσει.  Κανείς δεν μου επέβαλε πρόστιμο επειδή ήξεραν ότι θα τους πήγαινα στο δικαστήριο και θα τους ζητούσα να αποδείξουν ότι υπάρχει COVID-19, κάτι που δεν μπορούν να κάνουν.

Πιο κοντά στον προορισμό μου στο Βάντερχοφ στη Βρετανική Κολομβία, υπάρχει κάτι που φαίνεται να είναι στρατόπεδο καραντίνας.

Το αγκαθωτό συρματόπλεγμα γέρνει προς τα μέσα.

Παρ ‘ όλα αυτά, η καναδική κυβέρνηση ενδέχεται ακόμη και να έχει ξεπεράσει την κυβέρνηση του Ισραήλ στο ποσοστό των ανθρώπων που έχουν μπολιαστεί.  Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν έχουν κάνει όλοι οι Καναδοί τοξικές ενέσεις.  Με άλλα λόγια, ενδέχεται να έχουμε μια κατάσταση παρόμοια με το Ισραήλ, όπου σε πολλούς πολίτες έκαναν ένεση με αλατούχο διάλυμα προκειμένου να καταφέρουν τις τριτοκοσμικές χώρες να δεχτούν επικίνδυνα πειραματικά μπόλια ως «ασφαλή».

Παρ’ όλα αυτά, στείλαμε την ακόλουθη επιστολή στο γραφείο δημοσίων υποθέσεων του καναδικού στρατού:

«Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,

Αυτή η επιστολή αποστέλλεται για να ρωτήσει αν το Καναδικό Υπουργείο Άμυνας έχει ανεξάρτητα επιβεβαιώσει ότι ο SARS-Cov-2 υπάρχει.  Καλέσαμε το Health Canada, τον ΠΟΥ και το CDC και κανείς τους δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχουν καθαρή απομόνωση του SARS-Cov-2.  Τα τεστ PCR έχουν κριθεί επιστημονικά άκυρα από πολλά δικαστήρια, συμπεριλαμβανομένης της Αλμπέρτα.

Εάν η κυβέρνηση δεν μπορεί να αποδείξει ότι ο SARS-Cov-2 υπάρχει, τότε όλοι οι εμβολιασμοί και τα lockdowns είναι εγκλήματα σύμφωνα με τους κώδικες της Νυρεμβέργης.

Ως εκ τούτου, εάν ο καναδικός στρατός προχωρήσει στην επιβολή στρατιωτικού νόμου και πειραματικών ιατρικών θεραπειών που βασίζονται σε απάτη, οι διοικητές τους θα κατηγορηθούν για εγκλήματα πολέμου στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, σύμφωνα με πολλαπλές οργανώσεις δικηγόρων.

Για να επαναλάβω λοιπόν την ερώτησή μου, έχει ο καναδικός στρατός επιβεβαιώσει ανεξάρτητα ότι ο SARS-Cov-2 υπάρχει σε ένα απομονωμένο, καθαρό δείγμα;  Αν δεν το έχει κάνει, είναι η ηγεσία τους έτοιμη να αντιμετωπίσει δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου;»

Δεν πήραμε καμία απάντηση από αυτούς μέχρι την ώρα που η αναφορά αυτή βγήκε στον αέρα.  Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι ο Τζάστιν Κάστρο αναφέρεται στη Χίλαρι Κλίντον ως ηγέτη των ΗΠΑ, δείχνει αυτό που ήδη γνωρίζαμε, ότι είναι ένας προδότης που εργάζεται για τη Χαζαρική Μαφία.  Με άλλα λόγια, γνωρίζει ότι ο Μπάιντεν είναι ψεύτικος και δίνει αναφορές στην Κλίντον (Ροκφέλερ) ως πραγματικό αφεντικό του.  

https://www.brighteon.com/62075a11-b79a-4594-b16c-872fbacd5fb4

Ο Κάστρο αναγκάστηκε να προκηρύξει εκλογές για τις 20 Σεπτεμβρίου δήθεν για να «επωφεληθεί» από τη δημοτικότητα της αντίδρασής του στον Covid-19.  Ωστόσο, οι πηγές μας λένε ότι αυτός ο πράκτορας των Ρότσιλντ/Ροκφέλερ θα απομακρυνθεί.

Ο άλλος πράκτορας των Ρότσιλντ που σύντομα θα εξαφανιστεί είναι ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.  «Το κρυφό απόθεμα του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων του Μακρόν, που ήταν καταχωνιασμένο στα νησιά Κέιμαν, κατασχέθηκε.  Φαίνεται ότι πρόκειται να του επιφυλάξουν δυσάρεστη έκπληξη», όπως περιέγραψε μια πηγή της Μοσάντ την κατάσταση.

Η ολοένα αυξανόμενη δραστική καταστολή στην Αυστραλία είναι άλλο ένα σημάδι της κυβερνητικής απόγνωσης.  Το γεγονός ότι στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης στην Αυστραλία μεταδόθηκε μια τελετή επίκλησης του Σατανά, είναι ένα σαφές σημάδι ότι το καθεστώς εκεί χάνει επίσης και την πλεκτάνη. 

 

Οι όλο και πιο υστερικές εκκλήσεις για περαιτέρω Covid-19 καταστολή είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι αδυναμίας.  Αποτυγχάνουν επειδή βασίζονται σε ψέματα.

Αυτά τα tweets από τον «πρώην πράκτορα της CIA» (Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα) Bryan Dean Wright εκφράζουν πώς βλέπει την κατάσταση ο μέσος εργαζόμενος στη CIA και το Πεντάγωνο:

«Υπάρχει σχεδόν μια καθολική πεποίθηση ότι η Αμερική και ο κόσμος βρίσκονται σε μια από τις πιο επικίνδυνες, απρόβλεπτες εποχές στη σύγχρονη ιστορία… Το Αφγανιστάν έχει δείξει στον κόσμο – τόσο σε εχθρούς όσο και σε συμμάχους – ότι τα στρατιωτικά μας μέσα και τα μέσα πληροφοριοδότησης είναι σε μεγάλο βαθμό άσχετα επειδή δεν μπορούμε να τα αναπτύξουμε με επιτυχία.  Η ευθύνη αποδίδεται σε πολλούς Προέδρους, τους Στρατηγούς, τους Κατασκόπους και το Κογκρέσο.  Ο αμερικανικός λαός είναι θυμωμένος, ανήσυχος για τον COVID και διχασμένος.

Αν υπήρχε ποτέ η ώρα να παραμερίσουμε την αμερικανική ηγεμονία, αυτή είναι τώρα… Το υπαρξιακό πρόβλημα είναι ότι η Αμερική χρειάζεται καλή ηγεσία για να διορθώσει το σκάφος της, αλλά δεν υπάρχει… Η ομοσπονδιακή μας έδρα είναι αδύναμη.  Ο Μπάιντεν είναι διεφθαρμένος και γέρος.  Η μομφή είναι απίθανη. Η Αντιπρόεδρος Χάρις είναι ένα μη δημοφιλές πρες παπιέ.  Το νομοθετικό σώμα είναι μια ανήμπορη συμμορία κενών κοστουμιών…

Φόβος και οργή ρέει σε πρώην αξιωματικούς πληροφοριών για την πανωλεθρία στο Αφγανιστάν.  Η Αμερική είναι ακυβέρνητη.  Και ο κόσμος τώρα το γνωρίζει.» 


 

 

Αυτό που πρέπει να καταλάβει αυτός ο τύπος της CIA είναι ότι το πολιτικό σύστημα στην Ουάσινγκτον DC έχει καταστραφεί σε βαθμό πέραν κάθε επισκευής.  Δεν υπάρχει τρόπος κάποιος πρόεδρος να «κάνει την Αμερική Μεγάλη Ξανά», όταν χρεοκοπήσει σε ύψος άνω των 200 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.  Αυτό που έχουμε τώρα είναι ένα καθεστώς Ροκφέλερ/Ρότσιλντ που χρηματοδοτείται από τους Κινέζους.  Οι Κινέζοι τους δίνουν χρήματα επειδή σε αντάλλαγμα τους έχουν υποσχεθεί τον έλεγχο των υποτιθέμενων συμμάχων, όπως η Ιαπωνία, η Κορέα και η Αυστραλία.

Από στρατιωτική άποψη, αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι ξεκάθαρο.  Καταρχάς, οι πολιτικές κυβερνήσεις που διεξάγουν εγκλήματα πολέμου βασισμένα σε ψέματα (δηλαδή οι περισσότερες από τις G7) πρέπει να απομακρυνθούν.

Επίσης, η αρπάγη των Rockefeller/Rothschild στις ιατρικές ενώσεις και τις φαρμακευτικές εταιρείες πρέπει να τερματιστεί ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.

Από αυτή την άποψη, η ταινία του Τζέιμς Μποντ «Στις Μυστικές Υπηρεσίες της Αυτής Μεγαλειότητας» παρέχει ένα σχέδιο δράσης.  Αυτές οι ταινίες ως επί το πλείστον δεν είναι μυθοπλασίας, σύμφωνα με την ΜΙ6, παρέχοντας έτσι ένα σχέδιο προηγούμενων επιτυχιών των Υπηρεσιών Πληροφοριών.  Σε εκείνη την ταινία ο Μποντ σκοτώνει έναν Ελβετό πολυεθνικό εγκληματία, ο οποίος εκβίαζε τον κόσμο με βιολογικά όπλα που αλλάζουν τα γονίδια.  Για να τον σκοτώσει, ο Μποντ κατέστρεψε το εργαστήριό του στην κορυφή ελβετικού βουνού.  Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι ο Μποντ της τρέχουσας γενιάς να καταστρέψει το συγκρότημα κάτω από τα βουνά στα σύνορα της Ελβετίας, Αυστρίας και Λιχτενστάιν.

Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης πρέπει να καταληφθούν από το στρατό των Λευκών Καπέλων και να αναγκαστούν να αναφέρουν την αλήθεια.  Αυτό σημαίνει την κατάληψη του συγκροτήματος υψηλής τεχνολογίας Google/Facebook/Apple στο Palo Alto της Καλιφόρνια.  Θα σημάνει επίσης την κατάληψη του συγκροτήματος πληροφοριών CNN  At&T στην Ατλάντα της Γεωργίας.

Το δίκτυο πληροφοριών FIVE EYES, το οποίο περιλαμβάνει τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, αναμένει επίσης μια συνάντηση αυτό το φθινόπωρο μεταξύ της Κοινωνίας των Λευκών Δράκων και της Οικογένειας Ασιατικών Δράκων.

Κάτι που είναι απαραίτητο για τη δημιουργία ενός συστήματος αντικατάστασης του πλέον απελπιστικά διεφθαρμένου συστήματος Rockefeller/Rothschild.

Μέχρι να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση, περιμένετε μια περαιτέρω καθοδική πορεία στη Δύση. Αυτό είναι απαραίτητο για να ξυπνήσουν οι εναπομείναντες οπαδοί μπαρουφολογίας και σκλάβοι εμβολίων.  Το σύστημα τους απογοήτευσε πραγματικά και πρέπει να αντικατασταθεί.

Προς το παρόν, όμως, ο στρατός και οι υπηρεσίες πληροφοριών της Δύσης θα συνεχίσουν με τη βασισμένη σε δικαστήρια στρατηγική τους να ζητούν από τις υποτιθέμενες αρχές να αποδείξουν ότι η πανδημία είναι πραγματική.  Δε μπορούν, και αυτός είναι ο λόγος που ο ελιγμός τους του στρατιωτικού ιατρικού νόμου αποτυγχάνει.

Θυμηθείτε όμως, οι Σατανιστές έχουν τη δύναμη να αντικαταστήσουν έναν Πάπα με έναν μασκοφόρο με προωθητή εμβολίων.  Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τους επιτεθούμε αδίστακτα και στα υψηλότερα επίπεδα μέχρι να έχουμε πλήρη παράδοση ακολουθούμενη από πλανητική απελευθέρωση.

Καθώς ετοιμαζόμασταν να ανεβάσουμε το άρθρο, η MI6 είχε να πει τα εξής σχετικά με την κατάσταση στην Καμπούλ:

«Έχουμε αναπτύξει φωτοβολίδες σε όλα τα στρατιωτικά αεροσκάφη που εισέρχονται και εξέρχονται από την Καμπούλ.  Αυτό έρχεται στο τέλος χρήσης των πυραύλων εδάφους-αέρος χρησιμοποιώντας ρωσικά MANPADS (Man-portable air-defense systems).

Δεν αναμένουμε από μόνιμο στράτευμα ή πολιτικές κυβερνήσεις να αναχαιτίσουν.  Βλέπουμε την επικείμενη κατάρρευση του Αμερικανικού Βαθέως Κράτους και της CIA.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Άφησα χθες ένα σχόλιο σε σάιτ γνωστού Έλληνα ελπιδέμπορα Α., μου απάντησε βάζοντας στο στόμα μου πράγματα που δεν είπα κι όταν επανήλθα με 2 νέα σχόλια (μη υβριστικά φυσικά), τα έκοψε, τα εξαφάνισε. Απορώ γιατί έχουν σχολιασμό στα σάιτ τους, αφού δεν αντέχουν τον διάλογο, δήθεν διαλεκτικοί, αλλά ανέντιμοι, αφού κόβουν σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις