BILL GATES ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΗΜΕΡΑ 1

 

Ο Αντιναύαρχος John G. Hannink από το Σώμα των Γενικών Εισαγγελέων του Ναυτικού

των ΗΠΑ "έσκισε" τον Μπιλ Γκέιτς κατά την έναρξη ενός στρατιωτικού δικαστηρίου που αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ημέρες. Στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας, η στρατιωτική αστυνομία συνόδευσε τον Γκέιτς από το συγκρότημα κρατήσεων του Camp Delta του GITMO στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου ο Χάνινκ και μια ομάδα τριών αξιωματικών περίμεναν την άφιξη του Γκέιτς. Στο πλευρό του Γκέιτς ήταν ο Ντέιβιντ Μπαλουάρτε, δικηγόρος που είχε εργαστεί κάποτε στο Κέντρο Δικαιοσύνης και Διεθνούς Δικαίου και το 2009 είχε ασκήσει πίεση για την απελευθέρωση Τζιχαντιστών που κρατούνταν στον κόλπο του Γκουαντάναμο.

Η πρώτη πράξη του αντιναύαρχου Hannink συνίστατο στη σύνδεση του Gates με τον Jeffrey Epstein και τη σύνδεση τους με ένα κύκλωμα διακίνησης παιδιών που ο Gates είχε τρέξει από ένα υπόγειο καταφύγιο κάτω από ένα ράντσο που είχε στην κατοχή του στο Wyoming. Παρουσίασε στον πίνακα βίντεο και εικόνες που ελήφθησαν από φορητούς υπολογιστές και κάρτες SD που ο στρατός είχε κατασχέσει κατά τη διάρκεια επιδρομών σε πολλά ακίνητα που ανήκαν στην Gates σε ολόκληρη τη χώρα.

Ένα ανησυχητικό βίντεο έδειξε τους Γκέιτς και Έπσταϊν να εκμεταλλεύονται σχέδια για το πώς να απαγάγουν παιδιά από έθνη του τρίτου κόσμου και να τα πουλήσουν στους υψηλότερους προσφέροντες.

«Το Ελ Σαλβαδόρ είναι ώριμο για το μάζεμα», είπε ο Μπιλ Γκέιτς στο βίντεο.

"Οχι. Η αγορά για τα παιδιά με μαύρο δέρμα είναι λεπτή αυτή τη στιγμή. Ούτε η Χίλαρι δεν τα θέλει αυτά. Τα δίχτυα του Καυκάσου έχουν τα περισσότερα χρήματα », είπε ο Epstein.

Στο βίντεο, ο Μπιλ Γκέιτς γέλασε . «Θα πρέπει να τα πάρουμε εδώ, όπως κάναμε πριν. Δεν μπορεί κάποιος να μας αγγίξει. Βεβαιώθηκα ότι είμαστε ασφαλισμενοι ».

Ο αντιναύαρχος Χάνινκ απευθύνθηκε στον δικηγόρο του Γκέιτς: «Έχει ο πελάτης σας απάντηση για αυτό;»

Ο Γκέιτς έγειρε και ψιθύρισε στο αυτί του Ντέιβιντ Μπαλουάρτ.

«Όλα είναι παιχνίδι ρόλων. Ναι, ο Μπιλ και ο Τζέφρι ήταν φίλοι. Ο Jeffrey Epstein είχε πολλούς φίλους και ο Bill ήταν μόνο ένας από αυτούς. Και αυτό το βίντεο δεν είναι παρά δύο άνδρες που συμμετείχαν σε κάποιο ρόλο ρόλων που ο στρατός έχει υπερβάλει σε μια μεγάλη συνωμοσία για να πλαισιώσει τον πελάτη μου για εγκλήματα που δεν διέπραξε ποτέ. Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ένας από τους πιο έξυπνους άντρες στον πλανήτη. Αν σχεδίαζε να απαγάγει παιδιά, πιστεύετε πραγματικά ότι θα μαγνητοσκοπούσε τα σχέδιά του; » Είπε ο Μπαλουάρτ.

«Ο πελάτης σας είναι επίσης ναρκισσιστής και μεγαλομανής», απάντησε ο Αντιπλοίαρχος Χάνινκ, και προσέφερε στον πίνακα μια εκτύπωση ενός υπολογιστικού φύλλου που είχε λάβει ο στρατός από έναν από τους υπολογιστές του Γκέιτς και στη συνέχεια αποκρυπτογραφήθηκε. 

Το υπολογιστικό φύλλο είχε 65 ονόματα. Τα 65 ονόματα ανήκαν σε παιδιά που είχαν ανεξήγητα εξαφανιστεί κατά την επίσκεψή τους σε εθνικά πάρκα σε ολόκληρη τη χώρα. Δίπλα σε κάθε όνομα υπήρχε ένα ποσο, που κυμαινόταν από $ 250,000 έως $ 3,000,000, καθώς και η ηλικία, τα μαλλιά και το χρώμα των ματιών κάθε παιδιού. Ο μικρότερος ήταν 4 ετών κατά την υποτιθέμενη στιγμή της απαγωγής.

Ο David Baluarte αντέτεινε: «Δεν είναι μυστικό ότι τα παιδιά έχουν εξαφανιστεί στο σύστημα εθνικών πάρκων. Ο κ. Γκέιτς είναι ανθρωπιστής και ενδιαφέρεται για την ευημερία των παιδιών, και πιστεύετε πραγματικά ότι ο πελάτης μου, σίγουρα δεν ήταν λάτρης των υπαίθριων δραστηριοτήτων, έτρεξε σε προγνωστικά περιβάλλοντα αναζητώντας παιδιά να κλέψουν ».

«Αν ήταν σε κάποια ευγενή, ανθρωπιστική αποστολή, τότε γιατί η ανάθεση του ποσου για κάθε παιδί; Και, όχι, σίγουρα δεν νομίζω ότι ο ίδιος ο Γκέιτς πήγε για πεζοπορία στο Grand Tetons ή στο Yosemite. Αλλά κάποιος το έκανε για λογαριασμό του », είπε ο αντιναύαρχος Χάνινκ.

Πάτησε ένα κουμπί στο τηλεχειριστήριο στο χέρι του και μια μεγάλη οθόνη βίντεο κατέβηκε από ένα χωνευτό άνοιγμα στην οροφή. Λίγο αργότερα, η αποξενωμένη πρώην σύζυγος του Γκέιτς, Μελίντα, εμφανίστηκε στην οθόνη, έδωσε το όνομα και τη σχέση της στον κατηγορούμενο και παραδέχτηκε ότι παρόλο που είχε λάβει επιείκεια ως αντάλλαγμα για κατάθεση, θα έλεγε την αλήθεια και τίποτα άλλο παρά την αλήθεια.

Ένας τυπικά μαλακός Γκέιτς σηκώθηκε ξαφνικά από την καρέκλα του και κούνησε τους δεμένους καρπούς του στην οθόνη.

«Σκύλα που ξεπουληθηκες για χρυσάφι», θόλωσε ο Γκέιτς. «Δεν μπορείς να πιστέψεις τίποτα που λέει αυτή η γυναίκα.»

Ο αντιναύαρχος Hannink έδωσε εντολή στον Baluarte να συγκρατήσει τον πελάτη του, μήπως το κάνει η στρατιωτική αστυνομία για αυτόν.

«Melinda Ann French», είπε ο αντιναύαρχος Hannink, απευθυνόμενος στη Melinda με το παρθενικό της όνομα, «ακούσατε, στις 14 Αυγούστου 2017, τον πρώην σύζυγό σας, Bill Gates, να καμαρώνει ότι είχε απαγάγει παιδιά τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό; "

Εκείνη απάντησε καταφατικά. «Και πολλές άλλες φορές», πρόσθεσε.

«Σου το αποκάλυψε ανοιχτά;» Ρώτησε ο αντιναύαρχος Χάνινκ.

"Αυτός το έκανε. Θα γελούσε και με αυτό το πονηρό γέλιο του υπονοούσε τον αριθμό των παιδιών που είχε απαγάγει αυτός και οι συνεργάτες του από τις οικογένειές τους », απάντησε.

«Και έδωσε ποτέ νουμερα;»

«Όχι, αλλά ήταν σαφώς σε εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες», είπε η Μελίντα.

«Και ποτέ δεν σκεφτήκατε να παρουσιάσετε αυτές τις πληροφορίες;» Είπε ο αντιναύαρχος Χάνινκ.

«Έζησα μια ευημερούσα ζωή, μια ζωή που απείλησε να πάρει αν αποκαλύψω ποτέ τη μυστική του ζωή. Είπε ότι θα με σκότωνε », είπε η Μελίντα.

«Ζυγίστε προσεκτικά αυτό που ακούσατε εδώ σήμερα, γιατί αύριο θα υπάρξουν περισσότερα», είπε ο αντιναύαρχος Χάνινκ στην επιτροπή και έθεσε το δικαστήριο σε παύση μέχρι τις 10:00 το πρωί της Τρίτης.













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ο εραστής όλων αυτών που κρατάνε τις βελόνες για τα παιδιά του κόσμου και όλων των υπανθρώπων τελάληδων που θα πρεπε να είχαν πέσει σε καμιά καταβόθρα να πνιγόντουσαν μόνοι τους, εάν διέθεταν έστω και ένα ανθρώπινο κύτταρον.
    Θα τους πνίξει όμως η οργή του κόσμου αφού επέλεξαν την μη ανθρώπινην οδό και να ταυτιστούν με αυτό το σιφιλιτικό έκτρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι αληθεια αυτο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις