ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ

 Είναι πριν την αυγή το πιο βαθύ σκοτάδι; - Point of view

 Θελω να επαναλαβω

ακομη μια φορα οτι η κοντρα μου δεν ειναι με αυτους που εκαναν το εμβολιο αλλα με αυτους που εξαναγκαζουν ανθρωπους να κανουν παρεμβαση στο σωμα τους μ ενα πειραματικο σκευασμα.

Οπως θεωρω αυτονοητο να ειναι δικαιωμα μου να μην κανω το εμβολιο το ιδιο δικαιωμα εχει κι αυτος που επιθυμει να το κανει.

Υπαρχει και μια αλλη ομαδα ανθρωπων ομως που εξαναγκαζεται να κανει κατι τ οποιο δεν επιθυμει.

Ολοι γνωριζουμε οτι πολλοι ανθρωποι εχουν εκβιαστει να κανουν το εμβολιο γιατι αλλιως θα χασουν τη δουλεια τους.

Ειδικα στον ιδιωτικο τομεα η τρομοκρατια που υπαρχει ειναι αφανταστη και οσοι ειναι εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λενε. 

Εγω αυτο που θα ηθελα να πω σε συνανθρωπους μου που θα φθασουν την αντισταση τους στο εσχατο σημειο αλλα στο τελος εξαναγκαστουν....να κοιταξουν λιγο τις εναλλακτικες μεθοδους ιατρικης..

Οπως αντιλαμβανεστε δεν μπορω ν αναφερω ονομαστικα καποια σκευασματα αλλα ολοι ξερετε οτι επισημα η μεγαλυτερη παρενεργεια των συγκεκριμενων εμβολιων ειναι οι θρομβωσεις.

Αν τελικα παρα τις αντιδρασεις σας εξαναγκαστειτε πριν κανετε το εμβολιο καντε Γενικες Εξετασεις πριν και μετα (ωστε να δειτε τη διαφορα στο βαθμο θρομβωσης που μπορει να επελθει)/

Επισης μπορειτε να επισκευθειτε καποιον εναλλακτικο ιατρο που εμπιστευεστε,εχω αναφερθει στο παρελθον,μιας και ειμαι σιγουρος οτι μπορει να σας βοηθησει.

Ευχομαι να μην χρειαστει κανενας συνανθρωπος μας να εξαναγκαστει να κανει στο σωμα του κατι που δε θελει αλλα επειδη ζουμε σε πολυ σκοτεινες εποχες....συν Αθηνα και χειρα κινει.....!!!!






SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ευγε.
    Το χαζοκουτι Δεν ειναι μονδρομος.
    Ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταθέτω την προσπάθεια που κάνουμε για να αποφευχθούν οι όποιες παρενέργειες από το μπόλι που έκανε ένα στενότατο συγγενικό μου πρόσωπο. Απλά μας ανακοίνωσε κάποια στιγμή ότι αποφάσισε να το κάνει και δεν το συζητά.

    Από τις παρακλήσεις μας, πείστηκε και άρχισε να χρησιμοποιεί ΡΙΓΑΝΕΛΑΙΟ πριν ακόμη από το μπόλιασμα και συνεχίζει, 2 μήνες μετά σε καθημερινή βάση. Καμία παρενέργεια μέχρις ώρας.

    Ο Ιπποκράτης θεωρούσε την ρίγανη, πανάκεια για όλες τις ασθένειες.

    Όμως ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ριγανέλαια κυκλοφορούν πολλά. Συνήθως «βαφτίζουν» ριγανέλαιο το ελαιόλαδο στο οποίο έχουν βάλει ρίγανη για κάποιο διάστημα και νομίζουν ότι έχουν ένα καλό προϊόν θεραπείας.

    Δεν θα αναφέρω το όνομα του προϊόντος, για προφανείς λόγους. Θα αναφέρω μόνο κάποια στοιχεία. Γίνεται με απόσταξη, από 110 κιλά ρίγανη παράγεται 1 λίτρο ριγανέλαιο. Έχει άπειρες θεραπευτικές χρήσεις. Παράγεται στην Β. Ελλάδα και έχει σχέση με τον ΟΛΥΜΠΟ. Το κόστος του είναι 10 ευρώ το μπουκαλάκι.

    Σε ξένες δημοσιεύσεις είχα διαβάσει για την χρήση αιθέριων ελαίων πεύκου και κυπαρισσιού, για την αποφυγή παρενεργειών από το μπόλι. Το συζήτησα με έναν κορυφαίο βοτανολόγο και η απάντησή του ήταν, ότι απλά δεν γνωρίζουν την ρίγανη, την Ελληνική ρίγανη και τις ιδιότητές της.

    Επίσης διάβασα την πρόταση κάποιων να χρησιμοποιείται ΖΕΟΛΙΘΟΣ. Προσοχή, όποιος λαμβάνει ζεόλιθο, σε 1 μήνα θα παρουσιάσει πέτρες στα νεφρά. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

    ΣΚ - ΛΑΡΙΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη ασχολουμαι χρονια με την εναλλακτικη ιατρικη και την βοτανολογια πρεπει να γνωριζουμε οτι καθε βοτανο ειναι φαρμακο.Ετσι λοιπον πρεπει να γνωριζουμε τι κανει καθε βοτανο,αν χρειαζεται να το παρουμε καθως κι αν χρειαστει ποια ειναι η συχνοτητα και η δοσολογια που πρεπει.
      Οσον αφορα το ριγανελαιο ειναι ενα θαυματουργο ελαιο.Ειναι τρομερα δυνατο.Να φανταστειτε πως αν σταξετε 1 σταγονα συμπυκλωμενο ριγανελαιο στη γλωσσα μπορει να την τρυπησει...!!!Οποτε θελει 1-2 σταγονες σε μια κουπα νερο.

      Οσον αφορα τις ιδιοτητες του γνωριζω οτι κανει θαυματα με στομαχοεντερικα καθως και για τονωση του ανοσοποιητικου

      Διαγραφή
    2. Η πρόταση του παρασκευαστή είναι 1 – 2 σταγόνες σε μία κουταλιά ελαιόλαδο.

      Προσωπικά το γνωρίζω από χρόνια και το χρησιμοποιώ συνεχώς. Δεν γνώριζα όμως ότι ενδείκνυται και για την αποφυγή παρενεργειών από το μπόλι.

      Με το ριγανέλαιο θεράπευσα γυναικολογικό πρόβλημα, που έχριζε επέμβασης. Μετά από χρήση 4 περίπου μηνών, παίρνοντας 6 σταγόνες, ανά 2, 3 φορές την ημέρα, επισκέφτηκα τον γυναικολόγο μου και έμεινε έκπληκτος. ΔΕΝ του ανέφερα τι είχα κάνει, η συμβατική ιατρική δεν αποδέχεται την χρήση βοτάνων.

      ΣΚ – ΛΑΡΙΣΑ.

      Διαγραφή
    3. Αυτό που παρέλειψα να αναφέρω και είναι το κυριότερο, το ριγανέλαιο θεωρείται κορυφαίο για την αποφυγή - αντιμετώπιση των θρομβώσεων.

      ΣΚ – ΛΑΡΙΣΑ.

      Διαγραφή
  3. Εγω αυτο που θα ηθελα να πω σε συνανθρωπους μου που θα φθασουν την αντισταση τους στο εσχατο σημειο αλλα στο τελος εξαναγκαστουν... νά ζυγίσουν τήν ζωή τους σέ αντιπαράθεση με την οποία εργασία τούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη φτασαμε σε αυτο το σημειο;;μου λενε να κοψω το χερι μου.το κοβω και μετα ψαχνω τροπους να ξαναφυτρωσει;Κριμα.δεν θα επρεπε καν να τοντο το σκεφτομαστε.και ποσο ρηγαναιλεο;θα κανουμε 6-10δοσεις και νομιζουμε οτι θα σωθουμε;και γω δουλευω και μας εχουν αναφερει για εμβολιο.αλλα γνωριζοντας ολα αυτα θα παω να το κανω;εχω 2παιδια.αν παθω κατι θελω να ξερουν οτι παλεψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός.
      Παιδιά Μόλων Λαβέ είναι η φάση…δηλαδή πιστεύουν ότι θα εξαθλιώσουν ένα σωρό κόσμο δεν θα χει να φάει και νομίζουν ότι θα κοιμούνται ήσυχοι;;;; Εγώ μέχρι να με πιάσουν & βάλουν φυλακή θα έχω πάρει μαζί μου μερικούς από αυτούς για να επιβιώσει η φαμίλια…let the game begin για πόσο θα κάνουμε τις κότες; Το hunger games τοχετε δει φαντάζομαι…
      Σεπτέμβρη κάνουν την 3η…λογικά μέχρι να ζορίσουν παρά πολύ τα πράγματα περί τα Χριστούγεννα θα βγει και η 4η- εάν εγώ τότε λύγισω και την κάνω θα είμαι ήδη 3 δόσεις πίσω δηλαδή Χριστούγεννα 1η + 20μερες 2ή + 6μηνες 3η + 4 μήνες 4η πάμε για τέλη του 2022 όταν οι άλλοι θα είναι ήδη στην 7ή. ΑΡΑ αδέρφια η επιλογή τώρα είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ….ΠΟΛΕΜΑ!
      Xx

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις