Κάλεσμα Αντωνιάδη σε εμβολιασμένους…Μιλήστε τωρα..διώξτε το φόβο

 

Απευθυνόμαστε σε όλους τους εμβολιασμένους. Σε όλους εσάς που

αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας μετά το “τσίμπημα”.

Είτε έχουν σχέση με τον ιό είτε πρόκειται για παρενέργειες («ανεπιθύμητες ενέργειες»). Είτε είναι σε ελαφρά μορφή είτε σε βαρύτερη.
Απευθυνόμαστε, βεβαίως, και σε όσους έχασαν ανθρώπους τους μετά το εμβόλιο. Αλλά και σε αυτούς που γνωρίζουν ανθρώπους που νόσησαν από τον ιό, είχαν παρενέργειες ή έφυγαν από τη ζωή, μετά το εμβόλιο.
 
Λαμβάνουμε καθημερινά δεκάδες κλήσεις και μηνύματα από συνανθρώπους μας, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους (πλάνη, άγνοια, φόβος, εξαναγκασμός) εμβολιάστηκαν με ένα από τα πειραματικά και επικίνδυνα για την υγεία και τη ζωή τους σκευάσματα.
Δεκάδες συμπολίτες μας νοσηλεύονται στις ΜΕΘ μετά από τον εμβολιασμό και πολλοί κατέληξαν.Ως άλλο δρεπάνι που θερίζει την υγεία μας, τα πειραματικά σκεύασματα εμφανίζουν βραχυπρόθεσμη, μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη συμπτωματολογία.
 
Μιλήστε !! Βοηθήστε τον εαυτό σας, τους ανθρώπους σας, τους φίλους σας, τους γνωστούς σας !! Και μαζί με εσάς και το περιβάλλον σας, βοηθήστε εμάς να ενισχύσουμε τις αποδείξεις του εγκλήματος του μαζικού εμβολιασμού !! Βοηθήστε τους συνανθρώπους σας !! Βοηθήστε την ανθρωπότητα !!
Εμβολιασμένε μας συνάνθρωπε, είμαστε ΜΑΖΙ ΣΟΥ !! Ξέρουμε ότι αισθάνεσαι προδομένος. Εξαπατημένος. Τρομοκρατημένος.Σε απαξιώνουν στα εμβολιαστικά κέντρα και στα νοσοκομεία.
Αφού σε έπεισαν ή σε εκβίασαν να εμβολιαστείς, αντί να σε βοηθήσουν, τώρα που υφίστασαι τις δραματικές συνέπειες του εμβολιασμού σου, διαπιστώνεις με απόγνωση ότι ο βασικός σκοπός τους είναι να αποκρύψουν τις συνέπειες του εμβολίου στην υγεία σου και τον κίνδυνο της ζωής σου, όπως κάνουν με τους θανάτους μετά τα εμβόλια.
 
ΔΕΝ είσαι μόνος σου !! Εδώ ΔΕΝ υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα εδώ. Δεν θα αντιμετωπίσεις καμία απαξίωση, χλεύη ή ρατσισμό.Δεν είμαστε σαν και αυτούς που σε έπεισαν ή σε εκβίασαν να εμβολιαστείς.
 
Θα φροντίσουμε να έχεις ουσιαστική ιατρική βοήθεια, ψυχολογική στήριξη και ενίσχυση. Θα διαπιστώσεις ότι πραγματικά δεν είσαι μόνος σου. Θα ενταχθείς σε μία ομάδα ομοιοπαθών ανθρώπων, που καθημερινά μεγαλώνει και γίνεται το τσουνάμι που θα συντρίψει τα σχέδια των αρρωστημένων δολοφόνων.
 
Είμαστε εδώ να γίνουμε ΜΙΑ φωνή, ΜΙΑ γροθιά, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για να ξυπνήσουμε από αυτό τον ΕΦΙΑΛΤΗ ως κοινωνία, ως χώρα, ως ανθρωπότητα.Γιατί ούτε εμείς είμαστε μόνοι μας.Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. ΟΧΙ εδώ, τουλάχιστον. Σε αυτό ποντάρουν. Στον φόβο σου. Νίκησέ τον !!
Έλα μαζί μας !!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις