ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ....

Madison Cawthorn is a GOP creation and NC embarrassment | Charlotte Observer 

Ο Μάντισον Κάουθορν,Ρεπουμπλικανος βουλευτης και νομοθετης απο την Β.Καρολινα

ζητά ανοιχτα την επίκληση της 25ης Τροπολογίας και άμεση απομάκρυνση του Τζο Μπάιντεν .

Δεν ειναι ομως μονο αυτος αλλα παρα πολλοι μεσα απο το Κογκρεσσο...ακομα και Δημοκρατικοι...!!!

Το θεμα ειναι πως αν αποπεμφθει ο γερο-ξεκουτης ποιος θ αναλαβει....αφου οπως εχει ακουσθει η Καμαλα Χαρις που ειναι αντιπροεδρος δεν εχει γεννηθει στις ΗΠΑ και αυτο ειναι βασικη προυποθεση του νομου...

 

 


 

 

 SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Και πολύ έκατσε. Άντε μπας και ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιστρεφει ο Ντοναλντ Τραμπ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολο αυτο ακουμε αλλα φως δε βλεπουμε....Ειναι δυσκολα τα πραγματα...Αν τελικα δεχθει να εμβολιαστει ο στρατος τοτε ολα τελειωσαν...Αν οχι τοτε οι εξελιξεις θα ειναι απιστευτες

      Διαγραφή
    2. Πιστευω το δευτερο !! Κατι αλλο εχει πεσει η σελιδα του Pronews δεν ανεβαζει απο εχθες τιποτα .Αν σε ενοχλει καλοπροαιρετα το αναφερω ,το σχολιο μου επειδη αναφερομαι σε αλλο σαιτ μην το ανεβαζεις !!

      Διαγραφή
    3. Με το που διαβασα το σχολιο απο τον SINOMOSIOLOGO μου προκαλεσε ενα χαμογελο, για το γεγονος οτι ειναι σκεπτικιστης και οχι απλα μπουρδολογος.....Ο λογος που η πλευρα Trump δεν εχει κανει την κινηση που ολοι θα θελαμε, , ειναι οτι περιμενει πρωτα να εχει μεγαλη λαϊκη στηριξη. Το χτυπημα θα ειναι τοσο σφοδρο που ιστορικα θα συγκριθει με τη Χιροσιμα - Ναγκασακη..... Το τιμημα θα ειναι βαρυ πολλες ψυχες θα χαθουν.....Αυτος ειναι ο μονος λογος που οι ανωμαλοι της Ν.Τ.Π. ενω ειναι στα τελευταια τους συνεχιζουν να δινουν αγωνα επιβιωσης γιατι δεν πιστευουν οτι η πλευρα Τραμπ εχει τοσο μεγαλα μπαλακια . Για κακη τους τυχη ομως ο Τραμπας ειναι αδυστακτος και αμασητος γενικα. Θυμηθειτε την ωρα οταν τα σαγονια μας θα ακουμπανε στο πατωμα, αυτος θα κανει τις οποιες δηλωσεις με το γνωστο (και αχωνευτο) στυλακι του.

      Διαγραφή
    4. Εν τω μεταξύ, ο κόσμος έχει κυριολεκτικά τρελαθεί κα εκβιάζεται σε πολλές περιπτώσεις για το boli. Σε αυτές τις περιπτώσεις ή κάνεις κίνηση ή δεν κάνεις. Η ταχύτητα είναι κρίσιμη, Όσο το σκέφτεσαι τόσο μπλέκονται οι παράμετροι και μπλέκεται η λύση.

      Διαγραφή
  3. Αν γεννηθεί κάποιος εκτός ΗΠΑ από Αμερικανούς υπηκόους, κανένα πρόβλημα.

    Η Καμάλα γεννήθηκε από Τζαμαϊκανό πατέρα και Εβραία-Ινδή μητέρα. Οι γονείς της βρέθηκαν στις ΗΠΑ, όχι για εργασία, αλλά για σπουδές. Δηλαδή δεν είχαν την λεγόμενη πράσινη κάρτα, άρα νόμιμη άδεια παραμονής, αλλά ειδική άδεια παραμονής λόγω σπουδών. Η εγκυμονούσα μητέρα της μετά του συντρόφου, έκαναν ένα ταξίδι στην πατρίδα του τελευταίου. Κάποιοι λένε ότι η Καμάλα γεννήθηκε στην Τζαμάικα, είναι δύσκολο όμως να αποδειχθεί. Όλα τα επίσημα χαρτιά δηλώνουν τόπο γέννησης την Καλιφόρνια.

    Περιμένουμε τον γνωστό, αλλά δεν θα γίνει. Ας υποθέσουμε ότι κηρύσσεται ανίκανος ο χαζοJo, η Καμάλα δεν μπορεί να γίνει πρόεδρος και βάση των νόμων των ΗΠΑ θα αναλάβει Πρόεδρος η Πελόζι, με ότι αυτό συνεπάγεται.

    Αυτό που διαφαίνεται, με βάση σοβαρών αντι-συμβατικών αναλυτών είναι ότι τον χαζοJo τον τελειώνουν οι δικοί του Οκτώβριο με Νοέμβριο και αναλαμβάνει η Καμάλα. Η Καμάλα θα γίνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρόεδρος, ήταν να μην κατσικωθεί στην αντιπροεδρία. Ακόμη παζαρεύεται η τύχη του ναρκομανή παιδοβιαστή γιου του χαζοJo όσο ο ίδιος και καλά είναι πρόεδρος.

    Τον γνωστό θα τον περιμένουμε για καιρό ακόμη. Ίσως τον δούμε του χρόνου πρόεδρο της Βουλής, 3ος στην ιεραρχία της πολιτικής ηγεσίας των ΗΠΑ. Πρόεδρος – Αντιπρόεδρος – Πρόεδρος της Βουλής των αντιπροσώπων.

    Για το ΄21 τα πλάνα είναι δεδομένα. Από του χρόνου, βλέπουμε.

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γίνεται Πρόεδρος με τιμή και δόξα η Καμάλα και διαλέγει ένα παρτάλι σαν την ίδια για αντιπρόεδρο με ευγενή φυσικά καταγωγή, αφού θα ρέει στις φλέβες του αίμα του περιούσιου λαού. Να μην αναγκάζεται δηλαδή να λέει κάθε τρεις και λίγο «είμαι σιωνιστής/σιωνίστρια» όπως ο χαζοJo, μη διαθέτων ευγενή καταγωγή, το επανέλαβε πάνω από 100 φορές, όσο ήταν αντιπρόεδρος του Ομπάμια.

    Κάποια στιγμή, ακόμη και αν γεννήθηκε στις ΗΠΑ η Καμάλα, θα γίνει δεκτό, ότι δεν μπορούσε από την γέννησή της να είναι Αμερικανίδα υπήκοος. Αμερικανός υπήκοος γίνεται άτομο που γεννιέται στις ΗΠΑ από αλλοδαπούς γονείς με νόμιμη άδεια παραμονής.

    Ο γνωστός που όλοι περιμένουμε συνεχίζει να ξιφουλκεί εναντίον της παράνομης Καμάλα. Εν τω μεταξύ, προσδοκούμε ότι θα βρει χρόνο να ασχοληθεί με τους 150 περίπου φυλακισμένους σε μπουντρούμια, με την κατηγορία συμμετοχής σε τρομοκρατικές πράξεις, λόγω συμμετοχής τους στα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου. Με ελάχιστο φαγητό και νερό, περιμένουν την βοήθεια του γνωστού, που περιβάλλεται από ισχυρό επιτελείο, ελέγχει τα πράγματα και όλο αναγγέλλεται την επιστροφή του.

    Αν κρίνουμε την έκβαση της υπόθεσης της 6ης Ιανουαρίου – 8 μήνες ΤΙΠΟΤΑ – και τα αποτελέσματα από την Αριζόνα, που στην καλύτερη περίπτωση θα βγουν περί το τέλος του έτους από τον Μάιο, η τύχη της Καμάλα θα κριθεί σε 1 χρόνο και κάτι.

    Κάπου εκεί, τον Νοέμβριο του ΄22 γίνονται εκλογές, για την ολική επανεκλογή των μελών της Βουλής – του 1/3 της Γερουσίας – και των Κυβερνητών στο 1/3 των Πολιτειών.

    Αφού λοιπόν η Καμάλα είναι παράνομη, το παρτάλι που θα έχει αντιπρόεδρο σίγουρα θα έχει καμένη γούνα, αποδεικνύεται πλέον, θα γκρεμοτσακιστούν παρέα. Και τότε θα έρθει η ώρα του Προέδρου της Βουλής, να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ, νόμιμα και με δόξα.

    Μόνο να μη μας πει «σας το έλεγα, δεν σας το έλεγα;»

    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ29 Αυγούστου, 2021 00:40

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ .....ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΚΑΜΠΑΛ !!!!!!!!!!!!!! Τ Ε Λ Ο Σ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ....ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ .
    ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ .
    ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις