ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ "ΤΣΙΜΠΗΜΑ"

 

Ο Στρατηγός του Σώματος Πεζοναυτών και ο Πρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ ενίσχυσε τη ρητορική του

ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, αφού ο εκπρόσωπος Τύπου του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι και ο Υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν ανακοίνωσαν ότι όλο το στρατιωτικό προσωπικό πρέπει να αρχίσει αμέσως να λαμβάνει τον εμβολιασμό κατά του Covid-19.

Η επίμαχη διαταγή ήρθε λίγες μέρες αφότου η διεφθαρμένη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έδωσε πλήρη έγκριση στο τρύπημα της Pfizer. Παρόλο που είναι πέρα ​​από το πλαίσιο αυτού του άρθρου, επανεξετάζοναι στοιχεία που δείχνουν ότι η Pfizer διοχέτευσε τεράστια ποσά μετρητών στον FDA με αντάλλαγμα την έγκριση ενός φαρμάκου που έχει υποβληθεί σε λίγες δοκιμές και έχει προκαλέσει μια καυτή συζήτηση για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.

Στις 10 Αυγούστου, ο Γεν. Berger και ο υπουργος Αμυνας. είχαν συγκρουστεί για εντελώς διαφορετικές απόψεις σχετικά με το αν μια παράνομη διοίκηση έχει εξουσία να επιβάλλει εντολές που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τις Στρατιωτικες δυνάμεις της Αμερικής. Ο Όστιν είχε πει ότι απαντά μόνο στην Καμάλα Χάρις και τον Τζο Μπάιντεν και ο στρατηγός Μπέργκερ τον κατηγόρησε ότι «πούλησε την ψυχή σου στον Διάβολο» για δημοτικότητα. Ο στρατηγός Μπέργκερ είχε προσθέσει ότι θα αντισταθεί βίαια σε κάθε απόπειρα παράνομου εμβολιασμού των πεζοναυτών του.

Η εχθρότητα μεταξύ των δύο κλιμακώθηκε το πρωί της Τετάρτης, όταν ο Κίρμπι, ενώ έκανε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου για το Αφγανιστάν, ανέφερε ότι οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν αμέσως.

Πηγή στο γραφείο του Γεν. Μπέργκερ είπε ότι το γραφείο του έλαβε ένα σημείωμα λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης. Αυτό το σημείωμα ανέφερε ότι 800.000 από τους 1.346.000 υπάλληλους του υπουργειου, που περιλαμβάνουν 156.000 πεζοναύτες, αντιστάθηκαν στον εμβολιασμό. Για την στατιστικη, τα στοιχεία αυτά αντιπροσωπεύουν το 59%-μια ​​πλειοψηφία συνολικά και το 86% του Σώματος Πεζοναυτών. 

Επιπλέον, το υπόμνημα υποστηρίζει ότι σε κανένα στρατιωτικό δεν θα χορηγηθεί απαλλαγή, ανεξάρτητα από την υγεία ή τη θρησκευτική του ιδιότητα. «Εάν ένας άνδρας ή μια γυναίκα είναι αρκετά υγιείς για να υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις, είναι αρκετά υγιής για να λάβει έναν εμβολιασμό Covid-19» και «Δεν μπορούμε να ανεχτούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις να αρνούνται το εμβόλιο λόγω σύγκρουσης με θρησκευτικές πεποιθήσεις. Όλο το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ θα εμβολιαστεί και να ξεκινήσει αμέσως », ήταν οι λέξεις που φέρουν την υπογραφή του Lloyd Austin.

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Μπέργκερ τηλεφώνησε στον Όστιν και είπε μόνο δύο λέξεις - «τελειώσατε»...!!!

Επιμένει ότι η στάση του Μπέργκερ για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς είναι αμετάβλητη.

«Ο Μπέργκερ πήγε να καλέσει άλλους υψηλόβαθμους στρατιωτικούς αξιωματικούς αμέσως μόλις είδε το υπόμνημα. οντας εκνευρισμένος ». «Άκουσα τον Μπέργκερ να λέει ότι δεν πρόκειται να το υποστηρίξει και θα μάζευε κάθε στοιχείο που είχε στη διάθεσή του για να αποτρέψει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στο στρατό. Συνήθως έχει πολύ καλή αυτοσυγκρατηση Ποτέ δεν είδα τέτοια οργή μέσα του », είπε η πηγή μας.

«Ο στρατηγός Μπέργκερ δεν αναγνωρίζει την κυβέρνηση Μπάιντεν. Γνωρίζει ότι η εξουσία σφετερίστηκε παράνομα και οι εκλογές κλαπηκαν. Πιστεύει ότι τα εμβόλια απαιτούν πολύ περισσότερες δοκιμές και ότι είναι αντισυνταγματικό και ανήθικο να χρησιμοποιούμε αμφίβολα φάρμακα σε απολύτως υγιή στρατεύματα. Είναι έτοιμος να αγωνιστεί για αυτό », πρόσθεσε η πηγή μας.

Ισχυρίζεται ότι ο στρατηγός Μπέργκερ έχει την υποστήριξη των περισσότερων αρχηγών του επιτελείου, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού του στρατού στρατηγού Τζέιμς Κ. ΜακΚονβίλ, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας στρατηγού Τσαρλς Κ. Μπράουν και του αρχηγού ναυτικών επιχειρήσεων Μάικλ Μ. Ο Τζίλντεϊ, που όλοι είναι διορισμένοι από τον Τραμπ και όλοι έχουν ορκιστεί να καθαιρέσουν την Καμάλα Χάρις και τον Τζο Μπάιντ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις