ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ....!!!

 Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δέκα γεγονότα σχετικά με την ρύπανση της  ατμόσφαιρας - Έμβολος 

Δειτε τι συμβαινει στον κοσμο

σε 1 μονο μερα....

1)Το Ανώτατο Δικαστήριο διατάσσει την διοίκηση Μπάιντεν να επαναφέρει το πρόγραμμα MPP (μείνε στο Μεξικό) της διοίκησης του Τράμπ.
 
2)Οι δασικές πυρκαγιές κοντά στο Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών της Ρωσίας προκάλεσε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και επιφυλακή στην περιοχή Nizhni Novgorod και στη γειτονική Μολδαβία.
 
3)Ο σύλλογος των αστυνομικών του Τορόντο που εκπροσωπεί περίπου 8,000 αστυνομικους αρνούνται να υποταχθούν στην εντολή κουνουπιασμού σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Τορόντο James Ramer.
 
4) Αξιωματικοί του FBI πραγματοποίησαν έφοδο στο δημαρχείο του Ντιτρόιτ και στα σπίτια των μελών του διοικητικού συμβουλίου στο πλαίσιο ομοσπονδιακής έρευνας για διαφθορά.
 
5)Ο Μπάιντεν διέταξε το υπουργείο παιδείας να χρησιμοποιήσει κάθε διαθέσιμο τρόπο ώστε να αποτραπούν οι πολιτείες να παραβιάσουν την εντολή μασκών στα σχολεία.
 
6)Η αεροπορική εταιρεία Delta airlines θα υποβάλλει πρόστιμο 200 δολαρίων μηνιαίως στους υπαλλήλους που δεν κουνουπιάζονται από 1.11.2021.
 
7)Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας αποφασίζει κατά της χρήσης πράσινου διαβατηρίου για τον περιορισμό της πρόσβασης σε δημόσιους χώρους και επιχειρήσεις φιλοξενίας.
 
8)Η Αλγερία κόβει τους διπλωματικούς δεσμούς με το Μαρόκο κατηγορώντας το για εχθρικές ενέργειες.
 
9) Έκρηξη έγινε στο εργαστήριο LxBio στο Rodez στην Γαλλία.
 
10)Η Kamala Harris κρατείται στο Βιετνάμ μετά από ένα ανώμαλο περιστατικό υγείας που μπορεί να σχετίζεται με το σύνδρομο Αβάνα.
 
11)Το Ελ Σαλβαδόρ ξεκίνησε την εγκατάσταση των Bitcoin ATM που θα επιτρέπουν την ανάληψη μετρητών.
 
12)Η εταιρεία AirBnb θα προσφέρει δωρεάν προσωρινά καταλύματα σε 20.000 αφγανούς πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις