Ο υποχρεωτικός εκβιαστικός εμβολιασμός, οι καταστροφικές πυρκαγιές και τα εθνικά θέματα ρίχνουν την κυβέρνηση

 

Η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ είναι δυστυχώς η διοικητής του προτεκτοράτου που φέρει

το όνομα Ελλάς! 

Αφού η Ελλάς έχει εκχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ που εν πολλοίς ελέγχεται από την Γερμανία.... 

Όπως και όλοι οι Έλληνες Πρωθυπουργοί από την ημέρα υπογραφής – αποδοχής του πρώτου Μνημονίου το 2010, όταν ο ολετήρας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου υπέγραφε στις 8 Μαΐου τη διεθνή δανειακή σύμβαση με την ΕΕ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), προκειμένου να χορηγηθεί οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα με μορφή δανείου, ύψους 110.000.000.000 ευρώ!

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) είναι Ανώνυμη Εταιρία, θυγατρική της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε., η οποία δεν ανήκει στο δημόσιο ή ευρύτερο δημόσιο τομέα, όπως αυτός εκάστοτε ορίζεται, σύμφωνα με τον Ν.4389/2016 (ΦΕΚ 94/Α) και σύμφωνα με τον ιδρυτικό του νόμο (Ν. 3986/2011)!

 

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) αξιοποιεί την ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου, που του έχει ανατεθεί σύμφωνα με τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας και τις προβλέψεις των Μεσοπρόθεσμων Πλαισίων Δημοσιονομικής Στρατηγικής. 

 

 Στο Ταμείο έχουν ήδη μεταφερθεί τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν περιληφθεί στα Μεσοπρόθεσμα Προγράμματα, τα οποία συνοψίζονται σε τρεις κατηγορίες: Στην αξιοποίηση Γης, στις υποδομές και στο εταιρικό χαρτοφυλάκιο!

Γι΄ αυτό ακούγεται καθημερινά, όλο και πιο έντονα, πως ενδεχομένως πίσω από τις καταστροφικές πυρκαγιές που κατακαίγουν την ελληνική γη, να είναι ίσως και γερμανικός δάκτυλος!

Που ρέπει προς τον ολοκληρωτισμό και με τον οποίο γαλουχήθηκε η Ανατολικογερμανίδα Άνγκελα Μέρκελ από την εποχή του Έριχ Χόνεκερ!

Του Έριχ Χόνεκερ, τελευταίου ηγέτη της κομμουνιστικής Ανατολικής Γερμανίας και ο οποίος έμεινε γνωστός για την προσήλωσή του στις αρχές του κομμουνισμού. Ο Χόνεκερ υποστήριζε σταλινικές θεωρίες και το καθεστώς του, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, θεωρήθηκε στυγνό και καταπιεστικό. Το οποίο και υπηρέτησε η Άνγκελα Μέρκελ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις