ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΕ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

 

Για τους Έλληνες που θέλουν να μάθουν την συχρονικότητα στο θέμα της μεγάλης απάτης αοράτου σε άλλες

χώρες και πως κινούνται οι μασόνοι στις μασονικές Βρυξέλλες, την έδρα του Δράκου.

Στο επόμενο βίντεο στα Ολλανδικά δυστυχώς, ο εθνικιστής(για συμφέροντα των αφεντικών) Βίλντερς, γνωστός στην Ελλάδα για την επιθετικότητα του κατά των μουσουλμάνων κάνει την δήλωση προς τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας τον Μαρκ Ρούτε λέγοντας ότι δεν είναι αρνητικά κάθετος προς τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στο μέλλον ενω θα μπορούσε να είναι. Τώρα δεν είναι αλλά δεν σημαίνει το ίδιο για το μέλλον. Σίγουρα σε μια χώρα σαν την Ολλανδία που έχουν μπολιάσει 80% του πληθυσμού και το πάνε για 95% σύντομα. 

Ο μασόνος Ρούτε του απαντάει ότι δεν θέλει να τον κάνει υποχρεωτκό τον εμβολιασμό αλλά δεν μπορεί να υποσχεθεί ότι δεν χρειάζεται και στο μέλλον. Δεν μπορεί να αποκλείσει την δυνατότητα γιατί υπάρχουν μεταλλάξεις του αοράτου όπως η Δέλτα που είναι επικίνδυνες.

Ο Βίλντερς είναι μια από τα ίδια, σαν πρώην μέλος του ίδιου κόμματος των Φιλελεύθερων με χρηματοδότηση από την Γουόλ Στριτ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. O ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ WILDERS ME TA ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΏΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΆΝΕ. ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ ΣΤΑ ΚΙΜΠΟΥΤΖ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΌ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.

    ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ "ΠΙΟ ΚΡΥΦΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΜΑΣ,ΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ,ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΜΑΣ,ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΜΑΣ" ΚΛΑΣΣΙΚΆ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΌΝΙΑ....

    Ο ΕΤΕΡΟΣ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΒΑΜΠ/ΡΌΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ/ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ,ΚΙ ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΕΒΙΝ ΑΝΝΕΤ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΣΝΑΦ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΓΥΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΑΤΡΙΚΗΣ,ΠΟΥ ΤΡΕΛΛΑΡΑΣ ΩΣ ΗΤΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΉΡΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ LIVE,ΠΟΥ ΝΑΙ ΝΑΙ!ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΑΝ ΩΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΔΗΜΙΟΙ(ΤΌ'ΧΕΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ DNA TOYΣ) ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΊΑ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ ΕΤΣΙ; ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΕΑΤΡΙΚΗ.ΝΑ'ΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΒΑΣΙΛΕΙΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ,ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ,ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ,ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΩ ΒΕΝΕΤΊΑΣ.

    Η ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ OCTOPUS ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΈΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ " ΝΤΡΑΝΓΚΕΤΑ", ΕΦΕΡΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ,ΜΆΑΣΤΡΙΧΤ Η ΚΑΣΤΡΑ ΤΩΝ "ευγενών ερπετογονων" ΚΙ Ο ΡΟΥΤΤΕ;ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ Ο ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ ΜΟΧΘΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΒΕΑΤΡΙΚΗΣ.ΑΥΤΗ ΕΒΑΖΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΒΊΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΣΕ ΣΤΥΛ "ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ;

    "WELCOME TO THE HOTEL CALIFORNIA BABY"!!


    Η ΓΗΡΑΙΑ ΕΥΡΏΠΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.ΠΑΝΤΑ....

    ΡΙΤΑ

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΙ...."ΛΥΚΟΙ" ΜΑΖΕΎΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΆ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΏΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα σας.
    ο WILDERS ΕΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις