ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 25/08/21

Staffordshire County Netball - Home Page 
 
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, ΜΕ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ.
 
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΥΕ-ΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ, ΕΝΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΠ0ΛΙΑΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΟ ΠΥΛΩΝ!
 
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΝ ΣΚΑΒΙΝΟ ΜΕ 2 ΤΟΥΙΤ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ. 
 
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΕ-ΝΤΕΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΕΕΙ «ΑΝΤΕ Γ…» ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ!! 

Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "Dan Scavino @DanScavino This is an F-U to the American People... 0:00 490.7K views Biden ignores questions for the second day in row From RNC Research 7:07AM AM Aug 25, 2021 Twitter 7:07 for iPhone" από το Twitter
 
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΝ ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ. 
 
 
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΙΝΕΙ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΗΓΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑΙΒΑΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "August 25, 2021 10:46 AM EEST Last Updated hours ago Asia Pacific China opposes talks between Japan and Taiwan's ruling parties 1 minute read Reuters f BEIJING, Aug 25 (Reuters) Japan should stop interfering China opposes talks between Japan and Taiwan's in China's internal affairs, China's foreign ministry spokesman Wang Wenbin said on Wednesday in response to media reports that Japan and Taiwan's ruling parties will hold security talks on Friday. Reporting by Gabriel Crossley; Editing by Alex Richardson Our Standards: The Thomson Reuters Trust Principles."
 
ΕΠΙΣΗΣ, ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΝ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΙΟΣ ΠΡΟΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΧΑΝ… ΧΟΝΤΡΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ….
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΜΕ ΤΑ ΜΠ0ΛΙΑ, ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ…
 
ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ…ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΙΑ Η ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΠ0ΛΙΩΝ; 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
 
Ο WHIPLASH ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ AURAX ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ 5 ΕΠΩΝΥΜΟΙ «ΕΦΥΓΑΝ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 3Η ΔΟΣΗ…
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from Aurax 5 famous died today in Israel after 3rd jab DW 35 comments 6384 10:43 PM" από το Twitter
 
ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ….ΕΞΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ NA ΜΠ0ΛΙΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ1,2,3,4,5 ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ….ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΜΠ0ΛΙ
 
 ΜΑΛΙΣΤΑ; 
 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΔΟΣΗ; ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΛΤΑ, ΖΗΤΑ, ΧΙ, ΨΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΙΟΥ;
 
ΣΥΣΤΗΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΟΥΑΝ Ο ΣΑΒΙΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠ0Λ1Α.
 
ΣΤΟ 9Ο ΛΕΠΤΟ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ 45.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠ0Λ1!!
 
ΣΤΟ 30Ο ΛΕΠΤΟ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠ0Λ1Α. ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-5 ΕΤΩΝ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΠ0Λ1...Ο ΤΡΑΜΠ ΑΛΛΑΞΕ/ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!
 
 
ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΥΥΥΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΝΤΟ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "CANADIAN NEWS BREAKING: Trudeau booed, chased by protestors during campaign stop in ÐC Justin Trudeau was back BO this morning speaking about housing outside property Vancouver suburb ADVERTISEMENT Surrey. Privacy and free speech attack. Take back internet freedom with Surfshark. SAVI NOW ADVERTISEMENT JarrydJaeger Jaeger Vancouver, BC August2 20219 9:14 1Reading"
 
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΟ ΧΑΜΠΤΟΝΣ…Ο «ΜΠΙΛ» ΚΑΙ Η «ΧΙΛΑΡΙ»!!!! ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΜΙΣΕΛΕΝ-ΧΙΛΑΡΙ;;;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
 
ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ 18Η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
 
-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ. Ο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ. ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ; 
 
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΛΟ ΚΥΝΗΓΙ….
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ….
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 IP Insider Paper @TheinsiderPaper NEW: US military may soon declassify a secret space weapon. The weapon system was developed as a "Special Access Program," which is reserved for highly classified information. Breaking Defense. 8:47 PM Aug 25, 2021 Twitter Web App 10 comments" από το Twitter
 
ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Καλά η Χίλαρι δεν είχε κρεμαστεί στο γκουανταναμο, τι άλλαξε τώρα;; πολύ δούλεμα έχουμε φάει. 🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν παρατηρησεις καλυτερα τα ονοματα του ζευγους τα εχει μεσα σε εισαγωγικα.Εσυ αυτο που βλεπεις σου μοιαζει για την Χιλαρυ?

      Διαγραφή
    2. Εχουν εκτελεστει .Αυτοι ειναι σωσιες !!

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχαχαχα !.
      ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΓΕΛΙΟ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΚΛΩΝΟΥΣ.
      ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Αδερφε αυτο το παθαινουν ΟΛΕΣ οι γυναικες, λεγεται κλιμακτηριος και μετα εμμηνοπαυση.
      Φιλικα

      Διαγραφή
    5. Αδερφε οι γυναικες περνανε κλιμακτηριο στα 50-55 οχι στα 74 που "ειναι" η Κλιντον

      Διαγραφή
  2. Whiplash347 προειδοποίηση: τα τηλέφωνα θα αποσυνδεθούν: https://t.me/Whiplash347/1215 Πρώτον, θα λάβετε επτά προεδρικά μηνύματα που αποστέλλονται σε όλα τα κινητά τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο προτού τα απενεργοποιήσουν. Αυτό είναι 7 σωλήνες , = 7 βασίλεια. Αυτό είναι για την καταιγίδα. Το EBS είναι TV-πρώτον, το Tesla Free Energy Blackout θα απενεργοποιηθεί. Η ΣΚΟΥΡΌΧΡΩΣΗ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ. Δεν θα πάρει πολύ. Χρειάζεστε ενέργεια για το τηλεοπτικό σας σύστημα εκπομπής έκτακτης ανάγκης και στο σπίτι.

    Whiplash347: Η καταιγίδα είναι σχεδόν εδώ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε - για 2-3 εβδομάδες. Ο στρατός θα προμηθεύσει επίσης τρόφιμα και προμήθειες. Πηγαίνουμε σε έναν πλήρη Παγκόσμιο στρατιωτικό νόμο. Η μετάβαση από το ναυτικό δίκαιο του στέμματος στο 1776. Θα είναι μια μεταβατική περίοδος. ΤΟ ΚΆΣΤΡΟ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΠΈΤΡΑ. Είναι ώρα να φύγουμε.

    Η χρηματιστηριακή αγορά βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης για αρκετούς μήνες και καθυστερεί τεχνητά. Την 1η Σεπτεμβρίου 2021, 7 ½ Αμερικανοί θα χάσουν τα επιδόματα ανεργίας τους. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν σε καθυστέρηση για πληρωμές αυτοκινήτων, ενοίκια και υποθήκες, πολλοί από αυτούς είχαν αποκλειστεί.

    Ψάξτε για μια εθνική οικονομική κρίση, όταν η ωριμότητα αυτών των λογαριασμών που επηρεάζουν τις σχετικές επιχειρήσεις έρχεται, και η χρηματιστηριακή αγορά πέφτει επίσημα, καθώς και το 95% της cryptocurrency χάνεται.

    Οι οδηγοί φορτηγών σε όλο τον κόσμο μπορούν να απεργήσουν ξεκινώντας από την τρίτη. Στις 31 Αυγούστου, ενώ προγραμματίστηκε απεργία φορτηγατζήδων για την Fri στις Ηνωμένες Πολιτείες . 27 Αυγούστου. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, πλησιάζουμε τώρα σε αύξηση 30-40% του κόστους των τροφίμων παγκοσμίως. Λόγω προβλημάτων με την απόκτηση αποθεμάτων, η Sams και η Walmart θα αυξήσουν τις τιμές κατά 25%, ειδικά για το κοτόπουλο, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το κρέας για μεσημεριανό γεύμα και άλλα προϊόντα.

    Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι οι τιμές για τα πάντα θα αυξηθούν, συνιστάται ιδιαίτερα να αποθηκεύσετε τρόφιμα και βασικές ανάγκες για τουλάχιστον δύο έως τρεις εβδομάδες.

    Από την άλλη πλευρά, τα καταστροφικά γεγονότα που οδήγησαν στην εισαγωγή στρατιωτικού νόμου θα σημαίνουν ότι οι στρατιωτικοί από όλο τον κόσμο θα προμηθεύουν τρόφιμα και βασικές ανάγκες, ενώ η εφαρμογή της Παγκόσμιας επαναφοράς νομισμάτων και της NESARA / GESARA, καθώς και η μετάβαση του έργου ODIN στην ελεύθερη ενέργεια Tesla, θα έπρεπε να έχουν μειώσει τις τιμές στο επίπεδο της δεκαετίας του 1950.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://operationdisclosureofficial.com/2021/08/25/restored-republic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί η αυθεντική Χίλαρι να έχει εκτελεστεί,αλλά οι κλώνοι κάνουν καλά τη δουλειά τους!

    Η μήπως εκτελέστηκε ένας κλώνος της?

    Ίσως δε θα το μάθουμε ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις