Το «αμορτισέρ» του συστήματος, Γιώργος Τράγκας, φοβάται γιατι βλεπει έναν Έλληνα Τραμπ...?

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξελέγη και πάλι πρόεδρος του ΣΑΦΕΕ 

Κανένα σύστημα δεν σε διαφημίζει και δεν σε πληρώνει, εάν πράγματι αποτελείς υπαρξιακό κίνδυνο, γι’ αυτό

και ο Γιώργος Τράγκας, επί δεκαετίες πλούτιζε και διαφημιζόταν από το σύστημα, διότι δεν αποτέλεσε ποτέ, κίνδυνο για εκείνο.

Άλλωστε, όποιος ξέρει να διαβάζει πίσω από τις λέξεις των κειμένων του Τράγκα, βλέπει την συστημική ομολογία του και τον συστημικό αυτοπροσδιορισμό του. «Είμαι παλιός Καραμανλικός», αναμασά συνέχεια, το οποίο σημαίνει, για τους καλά γνωρίζοντες την ελληνική πολιτική ιστορία, ότι είναι άνθρωπος του Βερολίνου!

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ήταν ο κατεξοχήν πολιτικός πράκτορας της Γερμανίας και της Βασίλισσας Φρειδερίκης και η συνεχείς επίκληση του ονόματός του από το Γιώργο Τραγκα γίνεται, για να δείξει στο σύστημα και τη γερμανική Πρεσβεία, τα διαπιστευτήρια και την υπακοή του σε αυτούς.

Στο πιο πρόσφατο από τα ανούσια και κενά, πολιτικού νοήματος, πονήματά του, στα οποία κατεφέρεται κατά 98% εναντίον του Μητσοτάκη , λες και η Τσιπραία Αριστερά είναι αθώα Εθνικών εγκλημάτων και δοσιλογισμού, πέταξε πολύ προσεκτικά, την μομφή κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τις συνεχείς παρεμβάσεις του στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Τράγκας.

«Είναι καλός οιωνός ότι ένας βιομήχανος (Δημήτρης Γιαννακόπουλος) ανακαλύπτει, έστω και καθυστερημένα, ότι οι σημερινοί ένοικοι του Μαξίμου χρησιμοποιούν ναζιστικές μεθόδους και προπαγανδιστικά συνθήματα που ήταν όπλα του Γιόζεφ Γκαίμπελς, προκειμένου να πείθει, ότι όσα εγκλήματα διαπράττει το χιτλερικό καθεστώς, αφορούσαν την “ασφάλεια” των κατεχόμενων, από τη σβάστικα, λαών».

Μιλάει για καθυστερημένη αντίδραση ο Τράγκας, όπου εάν δεν τον απέλυε ο Μαρινάκης, ακόμα θα σιτίζονταν από το συστημικό πρυτανείο του γαλαντόμου εφοπλιστή και θα έγραφε στα παλαιότερα των υποδημάτων του, την πολιτική καριέρα και την κοινωνία.

Γιατί λοιπόν, πέταξε μία τόσο χοντρή μομφή κατά του Γιαννακόπουλου, που σε τελική ανάλυση, επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος, όχι πολιτικός και δημοσιογράφος για να εκφέρει άποψη καθημερινά επί του πολιτικού δρώμενου.

Η απάντηση λοιπόν, είναι ότι φοβάται! Όχι μόνο αυτός, αλλά και το πολιτικό σύστημα, το οποίο υπηρετεί με συνέπεια όλη του τη ζωή. Φοβούνται, επειδή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. χρησιμοποιεί εκφράσεις και λέξεις από το κίνημα Q και τον Τραμπ! Μιλάει ανοιχτά, για το Great Awakening !

Φοβούνται, διότι σε αντίθεση με τους πολιτικούς, είναι χορτάτος από απολαύσεις της ζωής, χρήματα, φήμη και δόξα και αυτό, τον κάνει  δυνάμει, όπως ο Τραμπ, αλεξίσφαιρο, στη διαφθορά και τον χρηματισμό.

Δεν τον γνωρίζουμε τον κύριο Γιαννακόπουλου, ούτε προσωπικά, ούτε επαγγελματικά, ούτε έχουμε παρακολουθήσει τη ζωή του και την καριέρα του. Μας είναι εντελώς άγνωστος, ως προσωπικότητα και ως δημόσιο πρόσωπο και αυτό, μπορεί να το επιβεβαιώσει ο ίδιος και όλος ο δημοσιογραφικός και πολιτικός κόσμος.

Το ότι χρησιμοποιεί οικείες και αγαπητές λέξεις και εκφράσεις της πολιτικής επανάστασης Τραμπ, στο δημόσιο λόγο του, το αντιμετωπίσαμε με έκπληξη και θετικά, αλλά αυτό που μας τράβηξε πραγματικά την προσοχή στο πρόσωπό του, ήταν η μομφή Τράγκα!

Κάτι μας λέει, ότι θα έχουμε συνέχεια στο θέμα Γιαννακόπουλου από διάφορες συστημικές δημοσιογραφικές φωνές…

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Εχω γραψει πολλακις οτι αν και αντιθετος ποδοσφαιρικα με τον Δημητρη Γιαννακοπουλο τον στηριζω οσο δεν παει κοινωνικα γιατι ηταν ο μονος φραγκατος που βγηκε μπροστα οταν οι αλλοι εκαναν τις κοτες.Τωρα πεσανε να τον φανε γιατι καπου ακουστηκε οτι θελει ν ασχοληθει με την πολιτικη.Το θεμα εδω ομως ειναι πολυ σοβαροτερο απο τα ποδοσφαιρικα και στην τελικη αν αληθευει αυτο που το βρισκετε το κακο.Τι θελετε να κανει δηλαδη...να βγαινει να μοιραζει λεφτα και να κανει ανακοινωσεις στο instagram...και τι θα βγει με αυτο...?

Αλλωστε νομιζω οτι για εναν ανθρωπο που βγαζει εκατομμυρια το ν ασχοληθει με την πολιτικη μονο μπελας θα ειναι γι αυτον...

Το τι θα κανει αφορα μονο αυτον και θα επαναλαβω οτι οσο μας τα λεει σωστα εγω θα τον στηριζω οχι μονο γιατι μου αρεσει αλλα γιατι πλεον στο σημειο που φτασαμε επιβαλλεται...

Εσεις δεν ησασταν που φωναζατε οτι ολοι ιδιοι ειναι και δεν βγαινει ενας διαφορετικος που θα κοντραρει το συστημα....?

Τωρα που βγαινει αυτος και φημολογειται η ενασχοληση του με την πολιτικη και που προς το παρον τα λεει ωραια παλι καποιοι γκρινιαζουν και προσπαθουν να του προσαψουν διαφορες ανακριβειες...

Ειλικρινα μερικους αδυνατω να τους καταλαβω με το μικρο μου  μυαλο...













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ;;;
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ...
    ΟΣΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ...
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ!
    ΔΧΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνυπογράφω στο υστερόγραφο αν και ειναι'αντίπαλος' μου στα οπαδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παρατσούκλι του τράγκα είναι "φράγκας"!
    Μιά ζωή φώναζε & ξεφώνιζε και μόλις του δίνανε εκπομπή τα έβρισκε όλα καλά.
    Όλους τους έβρισε κάποια στιγμή και την άλλη τους παίνευε.
    Σκυλί του συστήματος που δεν του αρέσουν οι "εκπλήξεις" τύπου Γιαννακόπουλου.
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φράγκας ξεφραγκας έβαλε το χεράκι του και σώθηκε κοσμακης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συζητούμε μεταξύ μας λέγοντας ότι κάτι πρέπει να γίνει – κάτι να κάνουμε απέναντι και εναντίον των δολοφόνων της πατρίδος και ημών των ιδίων. Να σηκωθούμε από τους καναπέδες και να πάρουμε τους δρόμους – για να κάνουμε ΤΙ;;;;;;;;

    Η ιστορία μας – πρόσφατη και παλαιότερη – διδάσκει ότι για τον αγώνα της Ελευθερίας ή της Απελευθέρωσης – όπως καλή ώρα τώρα - χρειάζονται «μπροστάρηδες».

    Ευχόμαστε και προσδοκούμε ότι ο Γιαννακόπουλος (θα) είναι αυτός που χρειάζεται ο καταπιεσμένος – πλανεμένος ιθαγενής λαός της αγαπημένης μας πατρίδας.

    Τα μηρυκαστικά της Βουλής - τα αφεντικά τους – οι γραφίδες και ρήτορες υπηρέτες του συστήματος - θα βάλουν εναντίον του.

    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;;;

    Εμείς θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα για να ξεκινήσει ο ΚΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.

    Θα πάρει χρόνο αυτός ο αγώνας. Φυσικά δεν θα κάνει το λάθος να ορίσει ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. Αν το κάνει… δεν μας κάνει. Από Ελπιδέμπορους για να μας κρατούν «στην τσίτα» χορτάσαμε – βαρυστομαχιάσαμε – και ακόμη πίνουμε σόδες.

    Προσωπικά τον θεωρώ αληθινό από το γεγονός ότι φέρει επάνω του το διπλό Ε. Θα δείξει ο χρόνος – μετά τις κινήσεις που αναμένονται από τον ίδιο.

    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή να εμφανιστεί και στην Ελλάδα ένας τραμπ ή ένας Πούτιν, ορμπαιν μπολσαιρο κτλ…
    Ο dpg έχει κάποια χαρακτηρίστηκα του ξανθού…θα πρέπει να αποκτήσει όμως και πλάτες-καπέλα….ΑΣΠΡΑ!
    Για να δούμε ρε αδέρφια πάντως η φάση έξω είναι κριντζιιιι για πολύ #popcorn
    Xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακάρι να ασχοληθεί με τα κοινά ο Γιαννακόπουλος. Θα τους πάρει τα σώβρακα. Όλοι μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και αυτός αμορτισέρ του συστήματος είναι... και αυτός προβάλλεται τελευτία αφάνταστα πάνδου...βάλτε το καλά στο μιαλω σας...για να έχεις άδεια να βγάλεις λεφτά από αυτούς που το τυπώνουν πρέπει να ανήκεις σε στοά...αυτός είναι πολυεκατομμυριούχος με επιχείρηση στο τομεία τον φαρμακων... αυτή είναι λίγοι στον κόσμο...στην μασονία πάντα μα πάντα όταν μιλάνε στον απλό αντροπο, όλα είναι ακριβώς ανάποδα...ξέρουν πολύ καλά να παίζουν το διέρρε και βασίλευε...αυτός τώρα παίζαι ρολο τον καλο μασόνο.. έχει άδεια φαινομενικά να φαίνεται ότι είναι "αντιτετος" στο σύστημα.. μην τσιμπάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο τραμπ κύριε;;;;

      Διαγραφή
    2. Στο δημοψήφισμα του 2015 ο Γιαννακόπουλος βγήκε και τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του ΟΧΙ.
      Το έκανε για να παρασύρει κόσμο;
      Μα δεν ξαναμίλησε πολιτικά μέχρι το 2021.
      6 χρόνια σιωπή για να παρασύρει κόσμο;;

      Διαγραφή
    3. ναι, και ο trump...πως γίνετε να είναι ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΎΧΟΣ χωρίς να ανήκει στην μασονία?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις