ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 22/08/21

Staffordshire County Netball - Home Page 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ KAI OI ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΑΛΑΜΠΑΜΑ. 
 
ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ! 
 
 
ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΝΕΛ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ-ΒΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΤΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ… ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ…ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΝ Η ΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ…ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΓΙΓΑΝΤΟΘΟΝΕΣ… 
 
 
 
ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΠΑΤΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΙ-ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΟΣΧΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, Η ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕ [[ΜΕΓΑΛΑ]] ΝΟΗΜΑΤΑ!!
 
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΤΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ (woke, ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΧΑΜΕΝΟΥΣ) ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΜΙΛΕΪ). 
 
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΕΪ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 45.000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΞΙΑΣ 83 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ!!!
 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΕ-ΝΤΕΝ ΗΤΑΝ ΦΩΤΙΑ, ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΝΩ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ, ΕΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΕΙ; ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ.
 
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ! 
 
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΜΩΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ… Η ΟΜΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ, ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ. ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΚΡΑΙΟΣ. ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ! ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
 
ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΞ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ…
 
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "FOXI BUSINESS Personal Finance Economy Markets Watchlist Lifestyle Real Estate Tech TV Podcasts More: STATEDEPARTMENT Published hours ago State Department hit by cyber attack, source says The extent of the State Department cyber breach remains unclear By Jacqui Heinrich Caitlin McFall FOXBusiness f Markets Quotes displayedin.re Quote DOW JONES 35,120.0 120.0 225.96 NASDAQ COMP FOXIBUSINESS FLASH HEADLINES 14,714.6 +1. S&P 500 4,441.67 35.87 +0.81 Business Flash top headlines August Check what's clicking FoxBusiness.com. State Department the latest fall victim oa cyber-attack notifications fa serious breach by he Department of Defense Cyber Command, Fox Saturday."
 
ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΩΝ…
 
ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΘΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ [ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ] ΝΤΡΟΠ-ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
 
ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 4 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ. ΚΑΘΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 3 άτομα και κείμενο από το Twitter
 
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ Ο ‘ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΕΣΕΙ’». 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο
 
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ; ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΤΡΟΠ «ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ/ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ»!
 
ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 
 
«ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Χθεσινή είδηση, που μάλλον ξέχασε να μας αναφέρει ο κύριος Σπύρου :

    Donald Trump booed at Alabama rally after encouraging his supporters to get vaccinated against COVID-19

    https://www.yahoo.com/news/donald-trump-booed-alabama-rally-090017829.html

    “I recommend taking the vaccines. I did it, it’s good, take the vaccines.”

    https://www.theguardian.com/us-news/2021/aug/22/donald-trump-rally-alabama-covid-vaccine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτες οι λεξεις χρησιμοποιυνται συνθηματικα απο τους Q . 'Εμβολιο' σημαινει 'Στρατος'. Και φυσικα μην νομιζεις οτι θα εκανε ο προεδρος ποτε το 'Kill-shot' ενεσιμο βιολογικο οπλο προερχομενο απο τις πολυεθνικες φαρμακευτικες της σατανικης ελιτ την οποια πολεμαει. Η φραση "καντε το εμβολιο" μεταφραζεται ως "Συνταχθειτε με το κομματι του στρατου που ειναι με το μερος μου" γι αυτους που εχουν ψαξει και γνωριζουν.

      Διαγραφή
    2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ23 Αυγούστου, 2021 14:22

      Άν είναι αυτό αλήθεια, είναι πολύ πιθανόν ότι μας δουλεύουν όλοι μαζί όπως πχ ο Κούλης με τον Τσίπρα. Πάντως ένας Γέροντας που συνάντησα σε ένα Μοναστήρι μου έλεγε πως ο πνευματικός του ήταν απο το Άγιον Όρος και είχε το διορατικό χάρισμα. Του έχει πει εδώ και καιρό ότι θα φτάσουμε στην 7η δόση των εμβολίων μέχρι να γίνουν τα γεγονότα (άρα κλάψτε μας). Επίσης του έχει πει ότι μετά τις πυρκαγιές θα ακολουθήσουν πλημμύρες και μετά μεγάλος σεισμός στην Αθήνα. Και μετά ακολουθεί η επίθεση των Τούρκων.....

      Διαγραφή
    3. Μονο που ο κουλης με τον τσιπρα και η συμμορια της βουλης ειναι με τις δυναμεις του σκοτους, δηλαδη στο αντιπαλο δεος απο τους Q .Οσο για τον γεροντα ελεγε οτι η εβδομη δοση που προετοιμαζαν θα ηταν η ¨κορωνιδα της επιστημης" για την υποδουλωση των ανθρωπων, ομως αλλο αυτο που προετοιμαζαν κι αλλο αυτο που θα γινει τελικα. Δε τους βγαινει το σχεδιο ουτε μεχρι την 3η δοση καλα-καλα διοτι βλεπεις υπαρχουν κι αυτοι που τους πολεμουν και κερδιζουν τις μαχες. Οσο για τον σεισμο -ο οποιος δε θα ειναι συνηθισμενος αλλα "το κατι αλλο" οπως εχει πει γνωστος διορατικος γεροντας θα γινει φαινεται πολυ νωριτερα απο οτι νομιζει ο κοσμος και σιγουρα θα στειλει την σημερινη κουλο-κυβερνηση στον αγυριστο, για να αναλαβει επειτα ο στρατος τη μη διαχειρησιμη απο τους "κουληδες" κατασταση στην οποια θα περιελθει η χωρα. Αναφορικα με την Αθηνα, καποιος μακαριστος αγιορειτης γεροντας που τωρα ειναι μεγαλος Αγιος στους ουρανους, ο γεροντας Παϊσιος ειχε πει πως ο σεισμος της Αττικης θα ειναι τετοιος οπου "θα δειτε τις πολυκατοικιες να χτυπιουνται μεταξυ τους σαν τα κριαρια". Επισης θα χτυπηθουν μεγαλες περιοχες νησιων του Αιγαιου και αλλου και θα ακολουθησουν παλλιροϊκα κυματα, ενω εν μια νυκτι οι κατοικοι της Αθηνας θα αναγκαστουν να εγκαταλειψουν την πολη και να βγουν στην υπαιθρο οπου θα μαλωνουν για μια πατατα παρατημενη στα χωραφια.
      Υπο το πρισμα ολων αυτων των επερχομενων μηπως θα ηταν καλο να προετοιμαστει ο κοσμος με εξοπλισμο κατασκηνωσης και αποθηκες τροφιμων για να αντιμετωπιστει καπως η κατασταση τουλαχιστον στα πρωτα κ δυσκολοτερα σταδια?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις