ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ SEALS ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ GATES

 

Λιγότερο από δύο εβδομάδες αφότου ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς δηλωσαν οτι χωρισαν, οι αμερικανικές ναυτικές ειδικες δυναμεις

εισέβαλαν σε ιδιοκτητη κατοικια του Γκέιτς στο βορειοδυτικό Ουαϊόμινγκ και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις ασφαλείας που είχε προσλάβει ο Γκέιτς για να προστατεύσει το αγρόκτημα 492 στρεμμάτων. 

Ο αμερικανικός στρατός ενέκρινε την επιδρομή αφού η χωρισμένη σύζυγος του Γκέιτς, Μελίντα, ήρθε σε επαφή με τον Ντόναλντ Τραμπ με πληροφοριες ότι ο Μπιλ, τον οποίο ονόμασε ψυχοπαθη και κακή ιδιοφυΐα, είχε επισκεφθεί το νησί Έπσταϊν 24 φορές μεταξύ 1997-2017 και, μετά από συμβουλή του Έπσταϊν, είχε ξόδεψει 36.000.000 $ για να σκάψει το υπόγειο «παιδικό μπουντρούμι» κάτω από το Irma Lake Lodge.

Μια εμπιστευτική πηγή που εμπλέκεται στον Τραπεζικό Πόλεμο του Τραμπ εναντια στο Deep State είπε  ότι η φιλία του Γκέιτς με τον καταδικασμένο παιδόφιλο ήταν ο καταλύτης του διαζυγίου του Μπιλ και της Μελίντα. Η Μελίντα γνώριζε εδώ και πολύ καιρό τη "φιλανθρωπία" του Μπιλ με ενήλικες και ανήλικες γυναίκες, αλλά παρέμεινε σιωπηλή για να προστατεύσει τα οικονομικά της συμφέροντα στο γάμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στον Τραμπ ότι ο Μπιλ και ο Έπσταϊν πραγματοποιούσαν συχνές αποδράσεις το Σαββατοκύριακο στην Irma Lake Lodge Παρόλο που παραδέχτηκε ότι δεν είχε δει προσωπικά το υπόγειο συγκρότημα, είχε έγγραφα και αποδείξεις που αποδεικνύουν την ύπαρξή του.

«Μου είπε να προσποιηθώ ότι ήμουν ανήλικη φοβισμένη μαθήτρια και να προσποιούμαι ότι ήταν μια μανιακή ιδιοφυΐα που του άρεσε να παίζει με νεαρά κορίτσια», είπε η Μελίντα. "Για αυτόν ήταν ρόλος, αλλά πραγματικά δεν ήταν, γιατί είναι ακριβώς αυτό που προσποιήθηκε."

Στις 14 Μαΐου, ο Τραμπ μίλησε στους Αρχηγούς των Ενοπλων Δυναμεων και ζήτησε από τον στρατό των ΗΠΑ να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του υποτιθέμενου υπόγειου συγκροτήματος. Για να εκτελέσει αυτό το έργο, ο στρατός χρησιμοποίησε δύο τεχνικές. Πρώτον, ένας δορυφόρος ραντάρ συνθετικού ανοίγματος ανίχνευσε το Irma Lake Lodge. Δεύτερον, ένα UAV εξοπλισμένο με ραντάρ που διεισδύει στο έδαφος έκανε πολλά περάσματα μεγάλου υψομέτρου πάνω από την ιδιοκτησία. Ενώ καμία τεχνική δεν μπόρεσε να μετρήσει συγκεκριμένα το μέγεθος και το βάθος του υπόγειου μπουντρούμιου και οι δύο απέδειξαν ότι είχε γίνει μαζική ανασκαφή όπως ειχε πει η Μελίντα Γκέιτς.

«Ήταν αρκετό για να ενεργήσει ο στρατός. Δεν ήθελαν απλώς να βομβαρδίσουν το μέρος γιατί δεν ήξεραν αν τα παιδιά ήταν ακόμα εκεί. Έτσι, επέλεξαν να στείλουν μια ομάδα SEAL, οι ίδιοι που έκαναν επιδρομή στην περιπτωση των Μπάιντενς και έβγαλαν τοτε εκεινα τα παιδιά  », δήλωσε η πηγή μας.

Τις πρωινές ώρες στις 17 Μαΐου, οι Navy SEALS ξεκίνησαν μια τακτική επίθεση στο Irma Lake Lodge, συναντώντας την αντίσταση λίγο μετά την παραβίαση του ακινήτου και πηγαινοντας προς την υπόγεια φωλιά. Το προσωπικό ασφαλείας του Γκέιτς, ντυμένο με παραστρατιωτικά ρουχα και οπλισμένο με αυτόματα όπλα, εντόπισε την εισβολή και άνοιξε πυρ στoυς SEALS. Οι SEALS ανταπεδωσαν σε μια συμπλοκη 15 λεπτών κατά την οποία ένας SEAL και 8 εχθρικοί μαχητές έχασαν τη ζωή τους.

Έχοντας καταστείλει την ασφάλεια του Γκέιτς, οι SEALS βρήκαν μια πόρτα κρυμμένη κάτω από στοίβες σανού αλογου. Η πόρτα έκρυβε μια χαλύβδινη πλατφόρμα - έναν ανελκυστήρα  - που κατέβαζε 300 'κάτω από το έδαφος και άνοιξε σε ένα λαξευμένο θάλαμο διαμέτρου 150' και με σήραγγες διακλαδισμένες σε πολλές κατευθύνσεις. Οι SEALS, ανέφερε η πηγή μας, πέρασαν ώρες καθαρίζοντας τις σήραγγες για σημάδια ζωής, αλλά δεν βρέθηκαν παιδιά. Ωστόσο, η επιχείρηση δεν ήταν μάταια, καθώς ανακάλυψαν μια φωτοτυπια ενός υπνοδωματίου ενός νεαρού κοριτσιού, με ένα κρεβάτι πλατφόρμας ροζ πλαισίου, γεμισμένα ζώα και ράφια παιδικών ενδυμάτων. Επιπλέον, τρία DSLR σε τρίποδα είχαν σκοπό να βιντεοσκοπήσουν όποιον είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι. Τουλάχιστον μία κάμερα είχε ακόμα κάρτα SD....!!!

Οι SEALS, πρόσθεσε η πηγή μας, κατασχεσαν τις κάμερες και ολο τον εξοπλισμο.


Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι πιστεύει - αλλά δεν μπορεί να επιβεβαιώσει - οτι ο στρατός έχει διεισδύσει και σε άλλες ιδιοκτησιες που ανήκουν στον Γκέιτς.














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Γίνεται λογοπαίγνιο η κατάσταση με τον Πορτάκια.

    Gates opened the gates of hell – εκεί, ως Ba’al Gates θα υποδέχεται όλα τα ανθρωπόμορφα ερπετά του πλανήτη – δεν θα χαθούν, πάλι μαζί θα είναι – και ανταλλάσσοντας τα ερπετοπαιδάκια τους, μια χαρά θα περνούν.

    Αυτή η κυρά, τώρα τι ρόλο παίζει; Τον έδωσε για να γλυτώσει τον πισινό της; Μαζί με το κτήνος, σχεδίαζαν το προγράμματα ευγονικής ανά τον πλανήτη. Και καλά δεν άντεξε την εμμονή του για κακοποίηση νεαρών ατόμων. Όλα τα γνώριζε και μια χαρά περνούσε η ίδια – τα δις ήταν πολλά, η εξουσία μεγάλη και η απόλαυση ότι είχε την αποδοχή ως μεγαλο-φιλάνθρωπος ακόμη μεγαλύτερη. Η δε προοπτική ότι λειτουργεί ως θεούλης προγραμματίζοντας ποιοι θα ζήσουν και ποιοι θα αποδημήσουν, αυτό σίγουρα της ανέβαζε την λίμπιντο. Αυτοί οι δύο κανονικά πρέπει να καούν.

    Σε ερώτηση σχολιαστή, ο Baxter απάντησε ότι το πιθανότερο είναι να διέφυγε στην Ελβετία. Και ο Hanks στο χώρα μας ήταν, αλλά τον βούτηξαν.

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις