Το συμβούλιο εποπτών της κομητείας Maricopa και ο σερίφης που υποστηρίζεται από τον Soros παρακαλουν την Γερουσια να τερματίσουν τον εκλογικό έλεγχο "Για το καλό της χώρας"

 

Το συμβούλιο εποπτών του Maricopa και ο σερίφης

του Maricopa με την υποστήριξη του Soros παρακαλούν τη Γερουσία της Αριζόνα να τερματίσει τον έλεγχό τους «για χάρη της χώρας».

Χθες, το συμβούλιο εποπτών της κομητείας Maricopa (MCBOS) πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου όπου προσπάθησαν να αποκτήσουν δημόσια υποστήριξη για να τερματίσουν τον έλεγχο της Γερουσίας της Αριζόνα για τα αποτελέσματα των εκλογών της κομητείας 2020. Ολόκληρο το συγκρότημα Δημοκρατών του βαθεως κρατους ανησυχούν για το τι θα αποκαλύψει αυτός ο έλεγχος. Φαίνεται να γνωρίζουν ότι υπάρχει κάτι κρυμμένο στα αποτελέσματα των εκλογών τους που δεν θέλουν να γνωρίζει ο κόσμος.

Αφού κρατούσε τον εκτυπωτή όπου το MCBOS επιχείρησε να δυσφημίσει τον τρέχοντα έλεγχο που διενεργήθηκε, το MCBOS διέρρευσε μια έκθεση 14 σελίδων που φέρεται να έστειλε στη Γερουσία της Αριζόνα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον αρχηγό της Γερουσίας, Karen Fann, δεν παραδόθηκε ποτέ στη Γερουσία. 


 

 Νωρίτερα σήμερα [τη Δευτέρα] Η πρόεδρος του GOP της Αριζόνα Kelli Ward σημείωσε ότι το συμβούλιο εποπτών του Maricopa (BoS) συμμετείχε σε έναν πόλεμο προπαγάνδας εναντίον του λαού της Αριζόνα και της κρατικής Γερουσίας. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να εμφανιστούν στοιχεία.

     Το συμβούλιο εποπτών στέλνει στα μέσα ενημέρωσης αντίγραφο της επιστολής 13 σελίδων που ισχυρίζονται ότι έστειλαν στη Γερουσία της Αριζόνα. Ωστόσο, η πρόεδρος της Γερουσίας της AZ Karen Fann δεν έχει δει ποτέ ούτε την επιστολή. [LINK] Το BoS έστειλε την επιστολή στα μέσα ενημέρωσης πριν την στείλει στη Γερουσία της AZ. Ναι αυτο ειναι η γνωστη τους προπαγάνδα.

Τα MCBOS ενώθηκαν από τον σερίφη της Maricopa County που υποστήριξε ο Soros και όλοι ικέτευσαν τη Γερουσία να τερματίσει τον έλεγχό τους:

 

 

 Σήμερα η Γερουσία πραγματοποιεί την παρουσίασή τους όπου αναμένεται να απαριθμήσουν τους πολλούς τομείς στους οποίους τα MCBOS δεν έχουν συμμορφωθεί με τον έλεγχό τους. Αναμένεται να είναι πολύ ενημερωτικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Το καλό της χώρας είναι ο πρόεδρος που δεν ξέρεις πότε θα ξαναπέσει απο σκάλα; ´Η η αντιπρόεδρος που σαν υπεύθυνη μετανάστευσης έχει να εμφανιστεί στα σύνορα με την Κεντρική Αμερική δυό μήνες τώρα; Μμμάλιστα. Αυτοί ξεπεράσαν τους δικούς μας Σιμίτη, Γιωργάκη κλπ σε αχρηστοσύνη και αφάνεια. Είπαμε, Τράμπ θα λέτε και θα κλαίμε όλοι μαζί για τα χάλια σας. Και τα δύσκολα είναι μπροστά μας ακόμη.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις