ΣΤΟΧΟΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....!!!

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εξωτερικοί χώροι 
 
Εκατοντάδες παιδιά και εφήβους στα σχολεία ξεγελάστηκαν από επιτήδειους που τους είπαν ότι στη Θέουτα θα γνώρισαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τα πήραν χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς οι οποίοι τα ψάχνουν.
 
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται
 
Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της Ισπανίας, ένα μεγάλο αριθμό ενηλίκων από αυτούς που εισήλθαν από τη Δευτέρα έχουν επιστραφεί στη χώρα τούς.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Reuters REUTERS ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ Spain deploys army in Ceuta to patrol border with Morocco after migrants break in The Spanish government has deployed troops to Ceuta to patrol the border with Morocco after thousands of migrants swam into the northern African enclave, a source from the Interior Ministry said on Tuesday. ΑΠΟ REUTERS 18 ΜΑΙΟΥ 2021 11:01Π.Μ. The Spanish government has deployed troops to Ceuta to patrol the border with Morocco after thousands of migrants swam into the northern African enclave, a source from the Interior Ministry said on Tuesday. Soldiers will patrol the border along ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Reuters"
 
Η κυβέρνηση της Ισπανίας πρότεινε στις κοινότητες να φιλοξενήσουν από 200 παιδιά και εφήβους που ήδη φυλάσσονται στο κέντρο Νεανίδων της Θέουτα.
 
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
 
Η Βαλένθια, τα Κανάρια νησιά και η Βάσκο έχουν δείξει ενδιαφέρον στη πρόταση της κυβέρνησης, ενώ η Μούρθια, Ανταλουσία και η Μαδρίτη είναι πολύ διστακτικές στο σχέδιο φιλοξενίας της κυβέρνησης, της κυβέρνησης που ακόμα δεν έχει διευκρινίσει με ακρίβεια τον αριθμό των ανήλικων που έφτασαν στο Θέουτα από την Δευτέρα...
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Είναι δυνατόν 6-7 ετών μικρά να μπορούν να κολυμπήσουν με σωσίβιο 4 ώρες για να φτάσουν εκεί;;;
 
Είναι δυνατόν μικρούλια λίγων μηνών με μπρατσάκια να κολυμπήσουν 4 ώρες και να φτάσουν εκεί;;;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος
 
Το κόκκινο σταυρουδάκι έχει κολλήσει εκεί κάνοντας αγκαλιές παρηγοριάς για λογαριασμό των πεινασμένων.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και σώμα νερού
 
Αυτοί που ξέρουν πεινάνε και διψάνε πολύ!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις