Δημοσιογραφος ρωτα τον Σεριφη της Maricopa για την χρηματικη υποστηριξη που ελαβε απο τον Σορρος....!!!

 

Ο σερίφης της κομητείας Maricopa, Paul Penzone (D), βρίσκεται τον τελευταιο καιρο στο επικεντρο όταν

οι ελεγκτές από τις εκλογές του 2020 στην κομητεία ζήτησαν πρόσβαση στους δρομολογητές της κομητείας. Ο συνεργάτης της TGP Jordan Conradson τον ρώτησε για αυτό και πολλά άλλα σήμερα.

Αναφέραμε την περασμένη εβδομάδα ότι οι ελεγκτες  ζήτησαν πρόσβαση στους δρομολογητές, ώστε να μπορούν να εντοπίσουν τυχόν περίεργες μεταδόσεις που καταγράφηκαν σε αυτούς τους δρομολογητές κατά τη διάρκεια των εκλογών και της διαδικασίας μέτρησης του 2020. Η κομητεία αρνήθηκε να συμμορφωθεί με αυτό το αίτημα: 


IT EXPERT: Maricopa County Officials Refuse to Provide Routers and Passwords to Senate Auditors – They Don’t Want Public to Know Where Data Was Sent and When It Was Sent

 

Η κομητεία ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν προσωπικά δεδομένα που διατηρήθηκαν σε αυτά τα αρχεία (που δεν ήταν αλήθεια, δεδομένου ότι οι δρομολογητές δεν καταγράφουν το περιεχόμενο αυτού που μεταφέρεται, αλλά μάλλον τους χρόνους και τα σημεία μεταφοράς των δεδομένων)

Σημειώσαμε στην απάντηση στο αίτημα των ελεγκτών, ότι ο σερίφης της κομητείας Maricopa, Paul Penzone, ήταν στην επιστολή. Είναι πιθανώς πιο γνωστός για την υποστήριξη των 2 εκατομμυρίων δολαρίων που ελαβε από τον George Soros το 2016 στην προσπάθεια του Deep State να δει τον Sheriff Joe να μην χανει για πρώτη φορά σε επτά εκλογές. Αυτό αναφέρθηκε στην Αριζόνα εκείνη τη στιγμή:

     Όταν ο Paul Penzone διεκδίκησε τη θεση του σερίφη της κομητείας Maricopa το 2016, έλαβε μια συνεισφορά 2 εκατομμυρίων δολαρίων από τον δισεκατομμυριούχο George Soros - τη μοναδική μεγαλύτερη επένδυση του "φιλελεύθερου φιλάνθρωπου" σε έναν τοπικό αγώνα εκείνο το έτος.

 Ο Sheriff Paul Penzone (D) δήλωσε ότι η παροχή πληροφοριών δρομολογητή σε μια ιδιωτική εταιρεία με επικεφαλής έναν CEO που μιλα για συνωμοσιες θα θέσει σε κίνδυνο ευαίσθητα και εξαιρετικά ταξινομημένα δεδομένα και εξοπλισμό επιβολής του νόμου.

     "Ο έλεγχος των Ρεπουμπλικανικων της Γερουσίας για τις ψήφους της κομητείας Maricopa από τις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου δεν έχει κανένα σημείο διακοπής", δήλωσε ο Πενζόνε. "Τώρα, οι πιο πρόσφατες απαιτήσεις του θέτουν σε κίνδυνο ολόκληρη την αποστολή του Γραφείου του Σερίφη της κομητείας Maricopa."

Είναι δύσκολο να δούμε πώς το αίτημα για πρόσβαση δρομολογητή για έλεγχο θα έθετε σε κίνδυνο ολόκληρη την αποστολή του Γραφείου του Σερίφη της Maricopa. " Αυτό ακούγεται σαν υπερβολική αντίδραση ή το Τμήμα του Σερίφη έχει μια αποστολή που δεν θέλει να βγει στην επιφανεια.


Δειτε εδω τον δημοσιογραφο οταν προσπαθει να ρωτησει τον Σεριφη για ολα αυτα

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις