Η Ανθρωποθυσία στο Όρος του Ναού Δε θα Σώσει τους Σατανιστές

 

Ο Πρωτοκακουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, και οι συνάδελφοί του Σατανιστές οργάνωσαν μια ανθρώπινη θυσία

στο όρος του ναού σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να διατηρήσουν την εξουσία και να αποφύγουν τα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου, σύμφωνα με πηγές της Μοσάντ.  Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες επιβεβαιώνουν επίσης ότι έλαβε χώρα ένα συμβάν μαζικής δολοφονίας, αλλά οι λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη είναι ανεπαρκείς.

Πηγές της MI6 αναφέρουν ότι υπήρξε «κάποιου είδους σφαγή στο Τέμενος Αλ-Άκσα στο Όρος του Ναού.  Έχουμε μια υπόνοια ότι όλα αυτά αφορούν σαφέστατα τη Χαζαρική Μαφία με λίγη ανακατεμένη CIA.»

Έχουμε αναφέρει στο παρελθόν ότι ο αυθεντικός Νετανιάχου είναι προ πολλού φευγάτος οπότε, σύμφωνα με τη Μοσάντ, η φιγούρα που προεδρεύει τώρα της σφαγής των Παλαιστινίων είναι «ο Μπίμπι ο κλώνος».

Η MI6 προσθέτει ότι “ο Πύργος Jala στη Γάζα δέχθηκε επίθεση για να καταστραφούν διακομιστές με ενοχοποιητικά στοιχεία που σχετίζονταν με τη μαζική δολοφονία Παλαιστινίων”.

Οι Σατανιστές πίσω από τον Νετανιάχου, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία και να αποφύγουν τη φυλακή, επίσης διέταξαν πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ για τις οποίες κατηγόρησαν τους Παλαιστίνιους.  Οι επιθέσεις σχεδιάστηκαν για να προκαλέσουν ελάχιστες ή καθόλου απώλειες.  Στη συνέχεια, τα «αντίποινα» αρχίζουν ως τμήμα μιας τελικής προσπάθειας για την εξάλειψη του μη εβραϊκού πληθυσμού του Ισραήλ.  Επίσης ενεργοποιούν το στρατιωτικό νόμο, έτσι ώστε αυτός και οι μπράβοι του να μπορούν να παραμείνουν στην εξουσία. 

https://thehill.com/policy/international/middle-east-north-africa/553424-rockets-fired-from-lebanon-land-off-israeli

Θυμηθείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι φανατικοί θρησκευόμενοι που πιστεύουν ότι μόλις σφάξουν όλους τους Παλαιστίνιους και καθαρίσουν εθνικά το Ισραήλ, μπορούν να ξαναχτίσουν το ναό τους και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα για πάντα.

Το γεγονός ότι μια μικρή πλειοψηφία του ισραηλινού λαού ξύπνησε και ψήφισε για την απομάκρυνση του εγκληματικού καθεστώτος του Νετανιάχου είναι αυτό που ώθησε αυτούς τους δολοφόνους στην απελπισμένη τους κίνηση της τελευταίας στιγμής.

Ο Νετανιάχου τώρα κατηγορείται επίσης δημόσια για τη δολοφονία του πρωθυπουργού Γιτζάκ Ραμπίν

https://www.jpost.com/Israel-Elections/Gantz-blames-Netanyahu-for-Rabin-assassination-585263

Ο «Νετανιάχου» και η συμμορία του πρέπει να κυνηγηθούν και να σκοτωθούν.

Προσωπικά, ως εκ γενετής Εβραίος, θεωρώ βαθιά ντροπή να βλέπω θρησκευόμενους Εβραίους που έχουν ευνουχιστεί τελετουργικά (περιτομή) να λατρεύουν στον τοίχο ενός ρωμαϊκού οχυρού σε έναν λανθασμένο φόρο τιμής στους υποδουλωτές τους.  Εάν είναι να χτιστεί, ο τρίτος ναός πρέπει να χτιστεί αλλού.

Σε κάθε περίπτωση, οι P3 Ελευθεροτέκτονες  και άλλοι λένε ότι η υπομονή τους έχει εξαντληθεί και θα ληφθούν μέτρα κατά του Ισραήλ.  Πηγές του Πενταγώνου αναφέρουν ότι οι πυρηνικές συσκευές με τις οποίες το Ισραήλ εκβίαζε τον υπόλοιπο κόσμο μέσω της εναλλακτικής «Σαμψών» έχουν πλέον εξουδετερωθεί.  Αυτό σημαίνει ότι ο λαός του Ισραήλ θα αναγκαστεί να επιλέξει ανάμεσα στην καταστροφή της Ιερουσαλήμ ή την απομάκρυνση από την εξουσία των Σατανιστών που χρησιμοποιούν τον Νετανιάχου ως άβατάρ τους.

Υπάρχει κι ένας άλλος λόγος για τις απελπισμένες σφαγές που συμβαίνουν στο Ισραήλ, και αυτός είναι οι εξελίξεις στην Ελβετία στις οποίες εμπλέκονται οι Prieuré de Sion, οι Ιππότες της Μάλτας, η οικογένεια των Δράκων και πολλές άλλες ισχυρές ομάδες.  Αυτές οι ομάδες είναι στα πρόθυρα επίτευξης συμφωνίας η οποία θα αλλάξει την ανθρώπινη ιστορία.  Σε τελευταία εξέλιξη σε αυτό το μέτωπο η οικογένεια των Δράκων έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στις Δυτικές ομάδες εξουσίας:

Αγαπητοί Κύριοι

Θα θέλαμε να συστηθούμε σε όλους σας.

Εκπροσωπούμε την Κινεζική Βασιλική Οικογένεια, τη ονομαζόμενη Οικογένεια των Κόκκινων Δράκων, η οποία αναφέρεται στην τεκμηρίωση της Παγκόσμιας Τράπεζας για όλες τις τράπεζες στον κόσμο.

Έχουμε πρόσβαση σε διάφορες μορφές χρηματοπιστωτικών μέσων, όπως Ομόλογα, Τραπεζικές Εγγυήσεις και Εφεδρικές Πιστωτικές Επιστολές.

Έχουμε επίσης πρόσβαση σε κινητές ράβδους χρυσού και καταθέσεις μετρητών σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε επίσης μερικά διαφορετικά ιστορικά κουτιά που μπορούμε να εξαργυρώσουμε εάν κάποιος από εσάς έχει πρόσβαση σε αυτούς τους τύπους μέσων για να τα εξαργυρώσει.

Θα είμαι σε θέση να σας συναντήσω όλους στην Ελβετία ή σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία είναι εφικτό να ταξιδέψουμε εσείς και εγώ, λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς του Covid-19.

Είμαι ευγνώμων στην Κοινωνία των Λευκών Δράκων που μας σύστησε σε όλους σας.

Θα σας ήμουν ευγνώμων εάν όλοι σας επιστρέφατε με όποια μορφή χρηματοπιστωτικού μέσου ή μετρητών είστε σε θέση να συνεργαστείτε.

Επίσης, έχουμε λογαριασμούς πολιτιστικής κληρονομιάς στους οποίους έχουμε πλήρη πρόσβαση, εάν αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες συμφωνίες, ώστε να μπορέσουμε να χρηματοδοτήσουμε όλα τα έργα που χρειάζεται τόσο πολύ αυτός ο κόσμος.

Με εκτίμηση

Ο Πρέσβης της Οικογένειας του Κόκκινου Δράκου

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας των Δράκων πρότεινε ότι θα μπορούσαν να διαγραφούν τα χρέη των Δυτικών οικογενειών τραπεζιτών, τα οποία ανέρχονται σε «τετράκις εκατομμύρια δολάρια», εάν συμφωνούσαν να στήσουν και να χρηματοδοτήσουν από κοινού έναν οργανισμό σχεδιασμού μέλλοντος. Είπε:

«Για παράδειγμα, έχουμε ένα κουτί αξίας 33 τρις δολάρια «Συνθήκη των Βερσαλλιών» που μπορούμε να τους το αφήσουμε για το 1% της ονομαστικής αξίας [που εξακολουθεί να είναι 330 δις δολάρια] και να τα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε τον οργανισμό.
Η οικογένεια των Δράκων μπορεί επίσης να προσφέρει φυσικό χρυσό, μετρητά ή οποιοδήποτε από μια σειρά ομολόγων”.

Ο εκπρόσωπος είχε επίσης να αναφέρει μια ενδιαφέρουσα ιστορία για τον πρώην ηγέτη των Φιλιππίνων και επικεφαλής της οικογένειας των Δράκων, Ferdinando Marcos: 

«Ο Μάρκος επέζησε από τον αποκαλούμενο θάνατό του και ξαναπαντρεύτηκε με μια Κινέζα. Επίσης, ο Μάρκος είχε ένα γιο από ένα γάμο με ένα μέλος της οικογένειας των Δράκων που ονομάζεται Emota, που συνέβη πριν παντρευτεί την διαβόητη Imelda.  Αυτός ο γιος έχει πολλά περιουσιακά στοιχεία που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν”.

Η οικογένεια των Δράκων λέει ότι θα εργαστούν μόνο μέσω της Κοινωνίας των Λευκών Δράκων στη Δύση.  Προειδοποίησαν επίσης ότι εάν σκοτωθεί κάποιο μέλος της οικογένειας Δράκων, τότε οι υπεύθυνοι και οι οικογένειές τους για 9 γενεές θα εκτελεστούν σε αντίποινα.

Υπάρχει επίσης συναίνεση σχετικά με το ότι εάν οι ομάδες στην Ελβετία αρνηθούν να καταλήξουν σε συμφωνία, δεν θα υπάρξει άλλη επιλογή πέραν της στρατιωτικής δράσης, συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών όπλων, συμφωνούν οι πηγές της οικογένειας των Δράκων, της MI6, του Πενταγώνου και των P3 Ελευθεροτεκτόνων.  Η μπάλα είναι τώρα στο γήπεδό τους.

Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή η ομάδα, μέσω του Klaus Schwab (απεικονίζεται παρακάτω)

του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, προσφέρουν τη δική τους «μεγάλη επαναφορά». 

https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/

Αν διαβάσετε τα λόγια τους, ακούγονται ως επί το πλείστον καλά, γεμάτα κουβέντες για τη μείωση της εισοδηματικής ανισότητας, την προστασία του περιβάλλοντος κ.λπ.  Ωστόσο, υπάρχει μια παγίδα:

«Θα σας δώσουμε όλα αυτά τα ωραία πράγματα, αλλά πρώτα πρέπει να κάνετε τον εμβολιασμό σας.»

Προσπαθούν να εμβολιάσουν ολόκληρο τον πληθυσμό του πλανήτη με ένας Θεός ξέρει τι, για να καταπολεμήσουν μια ασθένεια που δε μπορούν καν να αποδείξουν ότι υπάρχει.  Κάτι σαν “φάε το σανό σου και μετά θα πας στον παράδεισο”.

Υπάρχει επίσης σαφής εκφυλισμός ολόκληρης της επιχείρησης Covid-19 σε φάρσα.  Οι παρακάτω ιστορίες είναι κάποια καλά παραδείγματα που λένε ότι «το κάστρο του Δράκουλα θα χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση εμβολίων», και «η Κίνα έχει αναπτύξει στρατεύματα στην κορυφή του όρους Everest για να σταματήσει τον Covid», και ότι «ο Covid θα εισέλθει στο πέος σας και θα σας κάνει στείρους».

https://www.zerohedge.com/markets/700-year-old-romanian-castle-inspired-dracula-has-been-turned-free-covid-vaccination-site

https://www.zerohedge.com/covid-19/china-enforces-new-boundary-nepal-summit-everest-keep-infected-climbers-out

https://www.studyfinds.org/virility-the-virus-covid-found-in-penile-tissue-may-even-lead-to-erectile-dysfunction/

Επίσης, πόσοι σανοφάγοι εκεί έξω θα πιστέψουν αυτό το βίντεο που αναφέρεται στην απόκτηση ημερήσιου διαβατηρίου Covid;

 

Ωστόσο, το γεγονός ότι τόσα προβατοπλήθη φορούν μάσκες και κάνουν ουρά για εμβόλια δείχνει πόσο ύπουλο είναι πραγματικά το πλέγμα ελέγχου της Χαζαρικής Μαφίας.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα για το πώς αυτή η ομάδα ελέγχει τις περισσότερες από τις λεγόμενες πολιτικές κυβερνήσεις ολόκληρου του κόσμου.  Την περασμένη εβδομάδα ο σκλάβος πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Yoshihide Suga διάβασε λάθος σενάριο, όταν του τέθηκε η ακόλουθη ερώτηση από τον «αντιπολιτευόμενο βουλευτή» Renho:

«Οι άνθρωποι φθάνουν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία γύρω από την Ιαπωνία και δεν εισάγονται… Η κατάσταση χειροτερεύει… Οπότε, Πρωθυπουργέ, εάν διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και φτάσουν ταυτόχρονα στο νοσοκομείο τόσο οι Ιάπωνες πολίτες όσο και οι Ολυμπιακοί αθλητές, ποιος θα έχει προτεραιότητα;»

Αντί να απαντήσει στην ερώτηση, ο σκλάβος Πρωθυπουργός διάβασε ένα σενάριο για το πώς η Pfizer επρόκειτο να προμηθεύσει εμβόλια σε Ολυμπιακούς αθλητές, ώστε να μην επηρεάσει τις προμήθειες εμβολίων στην Ιαπωνία.  Στη συνέχεια, ο Renho ζήτησε οργισμένα να βρει ο Πρωθυπουργός την κατάλληλη σελίδα στο σενάριο για να τη διαβάσει.

Αυτό επιβεβαιώνει κάτι που μου έχουν πει πολλές μπαρίστες που εξυπηρετούν τους πολιτικούς όλα αυτά τα χρόνια, και αυτό είναι ότι όταν είναι μεθυσμένοι οι πολιτικοί παραδέχονται ότι είναι ηθοποιοί που πληρώνονται για να διαβάσουν ένα σενάριο.05:00

Κι αυτό δε συμβαίνει μόνο στην Ιαπωνία.  Το ίδιο ισχύει τώρα και για τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αγγλία και πολλές άλλες χώρες.  Οι δημοκρατικές διαδικασίες έχουν διαφθαρεί μέσω αόρατης λειτουργίας από τη Χαζαρική Μαφία.

Ορίστε τι είχε να πει για την κατάσταση ένας ανώτερος Ευρωπαίος βασιλικός:

“Προσέξαμε τη συνεδρίαση της κάτω βουλής του Ιαπωνικού νομοθετικού σώματος.  Οι πολιτικές κυβερνήσεις όλου του κόσμου αποτελούν αντικείμενο των Πρωτοκόλλων της Νυρεμβέργης.  Η έκκληση για αποδεικτικά στοιχεία βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γερμανία.  Μόνο η Γερμανία μπορεί να έχει βαθιά επίγνωση της ανατριχιαστικής ανάμνησης της ιστορίας, κάτι που δεν έχουν αποφύγει ούτε αυτοί ούτε όλοι εμείς που ορκιστήκαμε να τερματίσουμε τους παγκόσμιους πολέμους και τη φρίκη τους.”

Παρατηρούμε ότι ο στρατός στη Γαλλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και αλλού αρχίζει επιτέλους να αναλαμβάνει δράση κατά της αόρατης πειρατείας των κυβερνήσεων από μια Σατανική μαφία. 

https://www.theepochtimes.com/120-retired-generals-military-officers-sign-letter-warning-of-conflict-between-marxism-and-constitutional-freedom_3813043.html

https://www.zerohedge.com/geopolitical/new-military-letter-warning-civil-war-france-gains-160000-signatures

Παρά το γεγονός ότι απέλυσε ένα σωρό Καναδούς στρατιωτικούς με ψευδείς κατηγορίες, ο Πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Σινκλέρ Κάστρο θα πάει φυλακή, όπως και πολλοί από τους γκάνγκστερ συναδέλφους του.

Έχει ήδη ξεκινήσει στρατιωτική έρευνα. 

https://www.ctvnews.ca/health/coronavirus/maj-gen-dany-fortin-no-longer-leading-vaccine-campaign-pending-military-investigation-1.5428928

Η ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν στις ΗΠΑ επίσης καταρρέει.  Η προσπάθειά τους να αγοράσουν δημοτικότητα διανέμοντας χρήματα οδήγησε στο ρεκόρ των 8,1 εκατομμυρίων κενών θέσεων εργασίας (γιατί να εργαστείτε αν μπορείτε να πάρετε δωρεάν χρήματα;).  Δαπανούν επίσης 90% περισσότερα από όσα κερδίζουν, συσσωρεύοντας πρωτοφανή εμπορικά ελλείμματα και προκαλώντας υπερπληθωρισμό. 

https://www.zerohedge.com/markets/nobody-wants-work-job-openings-soar-record-high-81-million-smashing-wall-street

Η εγκληματική οικογένεια Ροκφέλερ πίσω από την ψεύτικη προεδρία Μπάιντεν κλείνει επίσης αγωγούς φυσικού αερίου, σαμποτάρει γέφυρες και προκαλεί κατασκευασμένες ελλείψεις τροφίμων κ.λπ., όλα αυτά σε μια καταδικασμένη προσπάθεια να διατηρήσει την εξουσία. 

https://www.infowars.com/posts/pipeline-inspector-calls-in-to-the-alex-jones-show-its-100-a-manufactured-collapse/

https://www.msn.com/en-us/money/markets/high-gas-prices-and-shortages-hit-trucking-industry-as-nation-critically-needs-gasoline-and-goods-transported/ar-BB1gLeWe

https://www.msn.com/en-us/money/markets/a-dry-pipeline-asks-who-wants-an-electric-car-now/ar-BB1gLrzV

Σημειώνουμε επίσης ότι η Κίνα κορόιδεψε τη NASA (Not A Space Agency: Όχι Μια Διαστημική Υπηρεσία) ανακοινώνοντας μια προφανή προσγείωση CG γραφικών στον Άρη. 

http://www.xinhuanet.com/english/2021-05/15/c_139947203.htm

Το επόμενο που θα δείξουν ίσως να είναι εξωγήινοι που προσγειώνονται στην πλατεία Τιεν Αν Μεν.

Όπως λέει και η παλιά κατάρα:

«Είθε να ζήσεις σε ενδιαφέροντες καιρούς.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις