Οι Ρώσοι κατάφεραν να αφαιρέσουν τα νανοτσίπ από το εμβόλιο Pfizer και έχουν δημοσιεύσει ένα διάγραμμα λειτουργιών!

 

Το τσιπ αποτελείται από μόνο 4 επεξεργαστές και 4 τρανζίστορ. Το σήμα μέσω του δικτύου 5 G εισέρχεται

στα αριστερά στο INPUT. Έτσι σας ελέγχουν.

Η ισχύς γίνεται μέσω θερμότητας σώματος και όλα τα μέρη συνδέονται με αυτήν την ένταση. Το σήμα επεξεργάζεται στον πρώτο επεξεργαστή με φίλτρο συχνότητας και τρανζίστορ που το ενισχύει.


Το ενισχυμένο σήμα συνεχίζει να μετακινείται σε έναν άλλο επεξεργαστή που ελέγχει το MT-2 GAIN ή πόσο αντίκτυπο θα έχει στην ψυχή σας. Αυτός ο έλεγχος είναι μεταβλητός και μπορεί να τον ενισχύσει ή να τον μειώσει στην επιθυμία. Στην αρχική ηχογράφηση που λέγεται ότι έχει αυτό το πάρτι, παραθέτω: «Ένα τεράστιο ποσό εισοδήματος», το οποίο είναι πολύ κακό.


Οι δίοδοι σιλικόνης ελέγχουν την ηλεκτρική ενέργεια που επιτρέπει στον ιό να ενεργοποιηθεί σε εμβόλια, και στη συνέχεια όλα περνούν από ένα άλλο βήμα ενδυνάμωσης σήματος και φιλτραρίσματος εξωτερικών επιδράσεων - εμποδίζουν τους γιατρούς να εντοπίσουν τον σαρωτή τσιπ, κυριολεκτικά το κρύβει. Το TL0 72 είναι πολύ ακριβός επεξεργαστής και χρησιμοποιείται κυρίως για στρατιωτικούς σκοπούς, μπορείτε να το πάρετε μόνο με υποθήκη ή περίπου.


Τα χειριστήρια BASS και TREBLE προσαρμόζουν τις οδηγίες που ακούγονται στο κεφάλι, κάθε άντρας είναι διαφορετικός και, ανάλογα με το αν είστε γυναίκα ή άντρας, μπορεί να σας ζητήσει να ρυθμίσετε τη συχνότητα. Είναι επίσης ένας έλεγχος 5G FreQ που αλλάζει τον κεντρικό έλεγχο για ισχυρότερο ′ ′ αντίκτυπο ′ ′ εάν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξαιρετικά ισχυρό.


ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ !!!


ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !!!


Το χειριστήριο VOLUME χρησιμοποιείται για τη συνολική ισχύ του τσιπ, το οποίο μερικές φορές είναι ευαίσθητο στη συχνότητά σας. από προσωπικές δονήσεις, εξαρτάται από το αν βρίσκεστε στο στάδιο της ευτυχίας ή της γενναιοδωρίας ή της θλίψης.


Το OUT εισάγει τοξίνες αποτοξίνωσης στο σώμα σας ως υποπροϊόντα της λειτουργίας του τσιπ.
























Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει επίσης το χειριστήριο FOOTSWITCH στο γράφημα, χρησιμεύει να κρύβεται σε διάφορα μέρη του σώματος κατά τη διάρκεια της καθημερινής κίνησης, αναγνωρίζοντας τα σημεία πίεσης στο πόδι.


Σκέφτηκαν τα πάντα, αλλά δεν βασίζονταν σε καλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μείνετε σώστε τους Πατριώτες. Ο Θεός να σας ευλογει όλους. FW17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Καλημερα σας!Εαν θυμαμαι καλα στις αρχες μας λεγανε οτι χρειαζονται ψυκτικοι ανω των 70 βαθμων κατω του μηδενος!Ελεγχεται αυτο,ξερει καποιος να μας απαντησει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη αρχή νόμιζα ότι πρόκειται για τρολοείδηση, αλλά όντως σοβαρολογείτε!

    Κοίτα να δείς που όλα δένουν τώρα ακόμα περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον scam είναι όλο το παραπάνω. Αυτό που βλέπουμε στο παραπάνω κύκλωμα είναι μάλλον κάποιο αναλογικό κύκλωμα με operational amplifiers που πιθανότατα επεγεργάζεται ηχητικά σήματα. Τα μικροτσίπ (που απ ότι φαίνεται όντως υπάρχουν στα εμβόλια) λογικά θα έπρεπε να είναι κάποια αρκετά πολύπλοκα ψηφιακα συστήματα που θα έχουν μέσα πιθανότατα ακόμα και χιλιάδες τρανζίστορς. Απ οτι βλέπουμε διαβάαζοντας την σχετική πατέντα του Bill Gates αυτά τα νανοτσιπάκια μέσα ατο σώμα επικοινωνούν με το 5G μέσω του κινητού τηλεφώνου που φερει μαζί του ο χρήστης και μπορούν και καταγράφουν τις λειτουργίες του σώματος δημιουργώντας ένα μοναδικό βιο-προφίλ για κάθε άνθρωπο το οποίο μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα σαν μέσο αναγνώρισης για τραπεζικές συναλλαγές κλπ.
    Πάντως το παραπάνω κύκλωμα είναι προφανώς scam.
    Δρ Κώστας Ζαγλανίκης Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρονικός Μηχανικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απλά έχεις πολύ μικρές συχνότητες ώστε να καταλάβεις τι κάναν στο ανθρώπινο είδος... Κ το σχεδίαζαν έτη τώρα...
      Κ ένα βιολογικό όπλο όπως αυτό ειναι περίεργο να κατανοηθεί αλλά εδώ πρέπει να το δεις καθαρά...
      Χρησιμποποιουσαν πολλά μέσα για να μειώσουν την ενέργεια σου κ να σε γεμίζουν θλίψη...
      Τι σου κάνει περιέργεια ότι είχαν σκοπούς υποδουλωσης ανθρώπων;;;
      Τόσα χρόνια τι νομίζουμε ότι είμαστε;;;
      Δουλεύουμε για να πληρώνουμε πράγματα τα οποία τα περνούν δωρεάν από την φύση κ τα εκμεταλευονται... Τώρα βρήκαν τρόπο να χρησιμοποιήσουν κ την ενέργεια του ανθρώπου προς όφελος τους...
      Αλλά δε...
      Η προετοιμασία τους πέτυχε αλλά η αποστολή τους απέτυχε παταγωδώς!!

      Διαγραφή
  4. Το κυκλωμα αυτο ειναι απο προενισχυτη με ρυθμιση πριμα-μπασα με τον τελεστικο ενισχυτη (τσιπακι) TL072 που εχουμε σε καθε ενισχυτη στο σπιτι μας,το TL072 το βρισκεις παντου με 50 λεπτα.Τι να πω τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις