Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες “αυτοκτόνησε” ο Epstein

 

Οι φρουροί της φυλακής Tova Noel και Michael Thomas εμφανίζονται

να έχουν κάνει μυστική συμφωνία με τους Εισαγγελείς!

Ξαφνικά συγκλονιστικές αποκαλύψεις βλέπoυν το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτοκτόνησε ο Jeffrey Epstein εκείνη τη νύχτα τυ Αυγούστου 2019 στη Φυλακή της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του ASSOCIATED PRESS που έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι δύο ομοσπονδιακοί αξιωματικοί της φυλακής που κατηγορούνται ότι δεν παρακολουθούν τον εγκληματία του σεξ Τζέφρι Έπσταϊν τη νύχτα που “αυτοκτόνησε” εμφανίζονται να έχουν κάνει συμφωνία με εισαγγελείς που θα οδηγούσαν στην εξάλειψη των κατηγοριών σε βάρος τους  εάν συμμορφώνονται με ορισμένους όρους!

Ο γερουσιαστής Ben Sasse, ένας Ρεπουμπλικανός της Νεμπράσκα που είναι μέλος της δικαστικής επιτροπής της Γερουσίας, χαρακτήρισε τη συμφωνία ως χαστούκι στα θύματα του Epstein και δήλωσε ντροπή για λογαριασμό του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ σε περίπτωση που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Οι φρουροί, Tova Noel και ο Michael Thomas-photo κάτω, θα παραμείνουν υπό προδικαστική επίβλεψη για έξι μήνες ως μέρος μιας αναβαλλόμενης συμφωνίας δίωξης που αποκαλύφθηκε αργά την Παρασκευή το απόγευμα.

Πρέπει επίσης να εκτελούν 100 ώρες κοινοτικής υπηρεσίας “κατά προτίμηση σε έναν τομέα που σχετίζεται με το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης”, δήλωσε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας στην δικαστή Analisa Torres σε μια επιστολή που κατατέθηκε στο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ στο Μανχάταν.

Και οι κατηγορούμενοι πρέπει να «συνεργαστούν με την Υπηρεσία Γενικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Δικαιοσύνης» για τις περιστάσεις του θανάτου του Epstein τον Αύγουστο του 2019 «παρέχοντας αληθινές πληροφορίες σχετικά με την απασχόλησή τους από το Γραφείο Φυλακών», ανέφερε η επιστολή.

Στη συμφωνία, οι εισαγγελείς έγραψαν, ο Noel και ο Thomas, παραδέχτηκαν ότι «εσκεμμένα και εν γνώσει τους» συμπλήρωσαν έγγραφα ψευδώς ισχυριζόμενα ότι είχαν ελέγξει τακτικά τα κελιά του Epstein και άλλων κρατουμένων στην ειδική μονάδα στέγασης στα Διορθωτικά Κέντρα του Μανχάταν, όπως είχε προγραμματιστεί τη νύχτα που ο 66χρονος φέρεται να κρεμάστηκε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Και να θέλεις, δεν μπορείς να κρεμαστείς στο κελί σου. Από πού να κρεμαστείς ; Και μάλιστα με το σεντόνι σου. Είπαν ότι κρεμάστηκε από το κρεβάτι του. Μπούρδες.

    Κάποιοι τον φυγάδευσαν, αλλά δεν θα μάθουμε ποιοι. Ποιοι τον απήγαγαν ; Και σίγουρα έγινε εν γνώσει των ανωτέρων της φυλακής.

    Ο τύπος ήξερε πολλά, μα πάρα πολλά.
    Ότι κυκλοφορεί τώρα είναι παραμύθια, για να σκεπάσουν την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω ότι είναι μουφα η αυτοκτονία του.... Θα έρθει η κατάλληλη στιγμή που θα τον φανερωσουν και θα κεράσει τα πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις