ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ....!!!!

 
 
Εχουμε μιλησει πολλες φορες για τους εμβολιασμους και για ποιο λογο γινονται.Υπαρχουν δυο αποψεις.
 
Η πρωτη λεει οτι τα εμβολια δημιουργηθηκαν για το καλο της ανθρωποτητας με σκοπο οι ανθρωποι ν ανταπεξελθουν σε διαφορες ιωσεις και ασθενειες που εμφανιζονται κατα καιρους....

Η δευτερη που ειναι και συνωμοσιολογικη λεει οτι
τα εμβολια δημιουργηθηκαν για τον ελεγχο της ανθρωποτητας ειτε μεσω της θνησιμοτητας,ειτε μεσω
ελεγχου των γεννησεων ειτε ακομα εφαρμοζοντας το μυστικο  25 πρωτοκολλο των σοφων της Σιων που μιλα για την μειωση του πληθυσμου.

Επειδη η σκεψη μας πρεπει να ειναι κριτικη και να μην τρωμε μασημενη τροφη τα συμπερασματα πρεπει να ειναι δικα σας

Εγω απλα θα παραθεσω πως ξεκινησαν οι μαζικοι εμβολιασμοι στον τριτο κοσμο με αποκλειστικες πληροφοριες.
Μιλαμε για χωρες ο οπως το Μεξικο,η Ονδουρα,η Αιθιοπια,οι Φιλιππινες,η Νικαραγουα κλπ.

Ηταν το 1990 οταν η Παγκοσμια Ελιτ,μεσω του Παγκοσμιου Οργανισμου Υγειας, αποφασισε πως επρεπε να "βοηθησει" τους ανημπορους κατοικους αυτου του Ματριξ κοσμου με αντιτετανικα εμβολια.

Πληθωρα επωνυμων καταγγελιων εκανε λογο οτι τα εμβολια αυτα περιειχαν αντισωματα απο ανθρωπινη χοριακη γοναδοτροπινη(hCG).

Τι ειναι ομως η ανθρωπινη χοριακη γοναδοτροπινη?

Ειναι μια ορμονη που παραγεται στω σωμα των εγκυων ωστε να μην απορριφτει το εμβρυο σαν ξενο σωμα.

Οταν λοιπον μεσω των αντιτετανικων εμβολιων εισαγονται στο σωμα μιας γυναικας αντισωματα που περιμενουν την ανθρωπινη χοριακη γοναδοτροπινη να εμφανιστει για να την καταστρεψουν,τοτε οποια γυναικα μεινει εγκυος χωρις αυτη την ορμονη θα μεινει εκθετη και το σωμα της θ απορριψει το εμβρυο απο την κοιλια της σαν ξενο σωμα!!!!

Αντιλαμβανεστε λοιπον ποσα εκατομμυρια γυναικες ανα τον κοσμο που εκαναν αυτα τα "δωρεαν" εμβολια εκαναν αποβολες η επαθαν στειροτητα .

Μονο στις Φιλιππινες σχεδον 4 εκατομμυρια κοριτσια υποβληθηκαν σε αυτο το "σωτηριο εμβολιο.

Το προγραμμα λογω της "επιτυχιας" του εφαρμοστηκε σε πανω απο 60 χωρες.

Τα συμπερασματα δικα σας....
 
 
 
 
 
 
 
 


SINOMOSIOLOGOS

 

Σχόλια

  1. Καλησπέρα σας,με κάθε σεβασμό θα ήθελα να πω κάποια πράγματα γιατί καλό είναι να είμαστε λίγο πιο καλά ενημερωμένοι πριν αναφερθούμε σε τόσο ευαίσθητα θέματα. Καταρχάς η ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη (hGC) είναι η ορμόνη που παράγεται κατά τη δημιουργία του πλακούντα, δλδ από τον τροφοβλάστη, η ορμόνη που υποστηρίζει την εγκυμοσύνη ειναι η προγεστερόνη και όχι η χοριακή. Η ανάπτυξη χοριακής στο σώμα υποδηλώνει την ύπαρξη ανάπτυξης τροφοβλάστη. Τώρα όσον αφορά τα εμβόλια του τετάνου δεν περιέχουν ορμόνες, αποτελούνται από απενεργοποιημένα στελέχη του τετάνου καθώς και κάποια συντηρητικά, φυσιολογικό ορό και άλατα. Τα παιδιά στη χώρα μας εμβολιάζονται με αντιτετανικο εμβόλιο μέσα από το συζευγμένο πενταπλο σκεύασμα το οποίο περιέχει απενεργοποιημένος ιούς και τα υπόλοιπα που σας είπα. Τα αντισώματα που αναπτύσσεται στο σώμα είναι μόνο ενάντια στα στελέχη των ιών και σε τπτ άλλο. Εάν ίσχυε κάτι από αυτά που λέτε τώρα δεν θα υπήρχαν παιδιά για να εμβολιαστούν καθώς καμία εγκυμοσύνη δεν θα τα κατάφερνε να φτάσει στο τέλος της. Οι λόγοι για τους οποίος το σώμα μια γυναίκας θα αποβάλει στο πρώτο τρίμηνο είναι πολλοί, είναι πολύπλοκοι, συνήθως έχουν να κάνουν με χρωμοσωμικες ανωμαλίες, ατελής ανάπτυξη του εμβρύου κτλ. Είναι ένα ευαίσθητο θέμα για πολλούς ανθρώπους εκεί έξω που μπορεί να πάσχουν από ανεξήγητη υπογονιμότητα η από καθεξής αποβολές. Τα παραπάνω μπορεί και να προβληματίσουν έως παραπληροφορησουν και δεν είναι σωστό. Δεν λέω ότι όλα τα εμβόλια είναι αθώα η ότι οι φαρμακευτικές είναι άγιες εταιρίες, ούτε ότι δεν έχουν χρησιμοποιήσει δόλιες μεθόδους και βιοηθικά αμφισβητήσιμες. Όμως ο τέτανος είναι μια πολύ σοβαρή κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο. Δύσκολα προσβάλλεται κάποιος αλλά είναι άκρος επικίνδυνο ένα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραια χαιρομαι που δηλωνετε πως εχετε γνωσεις οποτε θα σας ειναι πολυ ευκολο να μου απαντησετε σε 3 αποριες μου
    1)Τι προκαλουν σε μια εγκυο τα εμβολια που περιεχουν ανθρωπινη χοριακη γοναδοτροπινη οπως ομολογησαν πολλοι ιατροι...κι αν δεν ειναι για κακο σκοπο που ωφελει

    2)Πως απεργεποποιημενοι ιοι ερεθιζουν κι ενεργοποιουν ενα ανοσοποιητικο συστημα αφου δε φερουν ιικο φορτιο

    3)Τις εγκρισεις για τα εμβολια τις δινουν οργανισμοι που οι βασικοτεροι χρηματοδοτες τους,με τον οποιο τροπο,ειναι οι ιδιες φαρμακοβιομηχανιες?

    Οσο για τ αντιτετανικα ειναι μια αλλη ιστορια που θα μιλησουμε μια αλλη φορα γιατι εχουμε να πουμε πολλα

    Η γνωση μου λοιπον για τη χημικη ιατρικη ειναι ημιτελης μιας και
    περιοριζεται μονο στο πρωτο ετος αφου δε θελησα να συνεχισω αντιλαμβανομενος περι τινος προκειται.

    Αλλωστε η χημικη ιατρικη δεν εχει να προβαλλει κανενα μεγαλο επιτευγμα τα τελευταια 20 χρονια μιας και οτι ειχε να δωσει το εδωσε.

    Οποτε αγαπητε μου αν συνεχιζα 2 θα επρεπε να ειναι οι επιλογες μου.Ειτε πλουσιος και dealer ειτε με το σταυρο στο χερι και συμβασιουχος.

    Κλεινοντας και ζητωντας συγνωμη για την φλυαρια μου θα πω οτι και φυσικα ολα τα εμβολια δεν ειναι ενοχα.Φυσικα και υπαρχουν εμβολια που εχουν βοηθησει σε ασθενειες.Δε θεωρω τις φαρμακοβιομηχανειες τοσο ηλιθιες....ελπιζω ν αντιλαμβανεστε τι εννοω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν όσον αφορά το πρώτο ερώτημα σας, θα ήθελα πάρα πολύ να δω κάτι που να αποδεικνύει την συγκεκριμένη παραδοχή. Ψάχνοντας τα συστατικά των συγκεκριμένων εμβολίων θα διαπιστώσετε ότι δεν περιέχουν ορμόνες. Αλλά ακόμα και να δεχτούμε ότι περιέχουν, τα αντισώματα επιτίθονται μέσα από μια πολύ συγκεκριμένη διαδικασία μόνο στα αντιγόνα σύνθετων μορίων η σύνθεση των οποίων αποτελείται από πρωτεΐνες, λιπίδια και το σημαντικότερο νουκλεϊκό οξύ (περιέχουν δηλαδή γενετική πληροφορία) . Δεν επιτίθονται σε ορμόνες που αποτελούν απλή σταθερή χημική σύνθεση. Άρα ακόμα και να υπάρχει αυτή η ορμόνη στα εμβόλια φυσικά και θα έχριζε ερωτήματος του γιατί, αλλά ο λόγος δεν θα μπορούσε να είναι αυτός που επικαλείστε καθώς ο οργανισμός δεν αναγνωρίζει την ορμόνη ως εισβολέα και ως έκτου δεν δημιουργεί αντισώματα εναντίον της. Και αυτό απαντάει και στο δεύτερο ερώτημα σας, χρειάζεται μόνο ένα μικρό μέρος της πρωτεϊνικής αλυσίδας του κάθε ιου το κομμάτι αυτό που ονομάζεται και αντιγονικό επίτοπο και όχι ολόκληρος ο ιός για να ενεργοποιηθεί το αμυντικό σύστημα και να δημιουργήσει τα απαιτούμενα αντισωμάτα. Κάπως απλοϊκά δοσμένη η διαδικασία καθώς για τα εμβόλια χρησιμοποιείτε είτε απενεργοποιημένο στέλεχος είτε αποδυναμωμένο είτε τα τοξικά παράγωγα. Πριν κλείσω να επισημάνω ότι το ιικο φορτίο μετράει την ποσότητα των αντιγράφων ενός ιού, την συγκέντρωση του δηλαδή όχι αν είναι απενεργοποιημένος η εξασθενημένος. Τέλος για τα υπόλοιπα σχόλια σας νομίζω έκανα ξεκάθαρη τη θέση μου σχετικά με την ηθική των φαρμακοβιομηχανιών. Είναι η δεύτερη φορά που σας απαντάω καθώς την πρώτη δεν εμφανίστηκε ποτέ το σχόλιο μου.

      Διαγραφή
    2. Σχολια που δεν ειναι υβριστικα και δεν προσβαλλουν παντα δημοσιευονται ασχετα αν εγω συμφωνω με τα λεγομενα του σχολιαστη.Κανεις δεν εχει το αλαθητο και ολοι μπορουν να εκφερουν η γνωμη τους αρκει οπως προανεφερα να ειναι κοσμιοι.Τωρα για καποιο αλλο σχολιο που λετε πως δεν δημοσιευθηκε εφοσον ηταν κοσμιο δεν μου ηρθε ποτε προς εγκριση

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις