Ο Στρατος εβαλε βραχιολι παρακολουθησης στην Amy Barett

 

Ενεργώντας το

σφραγισμένο Στρατιωτικο κατηγορητήριο, ο στρατός αποφασισε να εκτελεσει τη δικαστική απόφαση που εχει να κανει με την  επικεφαλης Δικαστικο του Ανώτατου Δικαστηρίου Amy Coney Barrett και να την θεσει σε σε κατ 'οίκον περιορισμό.

Της τοποθέτησε  βραχιόλι στον αστράγαλο για να διασφαλίσει ότι δεν θα απομακρυνθεί, ενώ η JAG θ αποφασίσει εάν  θα προγραμματίσει στρατιωτικό δικαστήριο η θα θα θελησει συνεργαστει ωστε να λαβει ευνοικοτερους ορους.

Στις 15 Απριλίου, ΗΠΑ Οι ερευνητές της Ναυτικης Δικαιοσυνης και του στρατού επισκέφτηκαν το σπιτι της Barrett όπου ζει με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Jesse, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν παρόντες όταν οι ερευνητές είπαν στην Barrett ότι ο Νόμος περί εξέγερσης του 1807, τον οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ επικαλέστηκε πριν φύγει από το γραφείο.Τους εξουσιοδότησε να κρατήσουν ή να συλλάβουν πολίτες που κατηγορούνται για προδοσία ή απειλή για την εθνική ασφάλεια.

Μια πηγή που συμμετεχει στη μάχη του Trump εναντια στο Deep State είπε ότι η Barrett, προφανώς μπερδεμένη, καλωσόρισε τους ανακριτές στο σπίτι της εχοντας την εντύπωση ότι ζητούσαν τη βοήθειά της σε μια επίσημη, ανώτερη ερευνα της Δικαιοσυνης.

 Όταν της ειπαν ότι ήταν ο στόχος της έρευνας του στρατού, η Barrett έγινε εχθρικη και είπε ότι δεν αναγνωρίζει τη στρατιωτική εξουσία. Κατηγόρησε τους ανακριτές για παραπλανητική ερευνα για να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι της και ζήτησε να φύγουν εκτός εάν είχαν εκδοθεν ένταλμα σύλληψης 

 "Ο στρατός είπε στον άντρα της Amy να μεταφέρει τα παιδιά σε ένα άλλο δωμάτιο, ενώ έκαναν αυτο που επρεπε να κανουν. Στη συνέχεια η Amy έριξε μια βόμβα λεγοντας στους ερευνητές ότι ήταν προσωπικές φίλες με την Καμάλα Χάρις και ότι θα είχε "το κεφάλι τους στο πιατο". 

Οι ερευνητές της είπαν ότι η Καμάλα Χάρις δεν είχε καμία εξουσία πάνω τους και ότι η Amy ήταν τυχερή που της έδειχναν ευγένεια με την τοποθέτησή της μόνο σε κατ 'οίκον περιορισμό και όχι "να παλουκωσουν τον κ@λο της στο GITMO ", ανέφερε η πηγή μας.

 Όπως αναφέρθηκε σε προηγουμενο αρθρο, ο στρατός και ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασαν την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου συζητώντας τα πλεονεκτήματα της φυλάκισης της Barrett, η οποία θεωρήθηκε σε συντηρητικούς κύκλους ως γυναίκα που θα έδινε ισοτιμία στο Ανώτατο Δικαστήριο και θα εμπόδιζε την φιλελεύθερη αριστερά από το να καταλάβει το 2020 την προεδρια. Αλλά δύο ημέρες μετά την ακρόαση της επιβεβαίωσης της προεδριας , μαχαίρωσε τον Τραμπ πισωπλατα ενω θα μπορουσε να τον ειχε βοηθησει να εκθέσει την ευρεία απάτη ψηφοφόρων και ψηφων στην Πενσυλβανία.

«Η Amy Barrett είναι πηγή αμηχανίας για τον Trump. Την υπερασπίστηκε και τον πρόδωσε », είπε η πηγή μας. «Ο Τραμπ και ο [Τζέφρι] Ρόζεν έγραψαν το κατηγορητήριο στις 19 Δεκεμβρίου και το έδωσαν στον στρατό. Είναι ένοχη για προδοσία και άλλα υψηλά εγκλήματα », ανέφερε η πηγή μας.

«Αυτά τα άλλα εγκλήματα, πρόσθεσε, περιλαμβάνουν έναν σύνδεσμο προς την εκλιπόντα Χίλαρι Ρόνtαμ Κλίντον, της οποίας η οργάνωση, το Ίδρυμα Κλίντον, βοήθησε την Μπάρετ να παρακάμψει τα οποια εμποδια και τη γραφειοκρατία που είχαν παρεμποδίσει στο παρελθόν τις προσπάθειές της να υιοθετήσει παιδιά της Αϊτής. 

Η Μπάρετ έχει υιοθετήσει δύο παιδιά, ένα το 2005, το άλλο το 2010. Η εστία του κακου, ανέφερε η πηγή μας, είναι στη δεύτερη υιοθεσία. Έχαν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το Ίδρυμα Κλίντον απήγαγε εκατοντάδες παιδιά της Αϊτής μετά τον τεράστιο σεισμό του 2010 που σκότωσε 300.000 ανθρώπους. Όταν οι σεισμοί υποχώρησαν και η σκόνη υποχώρησε, το Ίδρυμα Κλίντον σάρωσε τη χωρα και πήρε παιδιά "σαν ψαράδες που παγιδεύτηκαν σε ένα δίχτυ ψαρέματος" με την πρόφαση να μη μεινουν ορφανά. Σύμφωνα με τα έγγραφα του Ιδρύματος Clinton που ελήφθησαν από τις ΗΠΑ.


Στρατιωτικες πηγες ειπαν οτι, λιγότερο από το 25% των «διασωθέντων» παιδιών πατησαν ποτέ πόδι στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο στρατός έχει αδιαμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία ότι η πλειονότητα πωλήθηκε σε δουλεία.

«Το Ίδρυμα Κλίντον πήρε αυτά τα παιδιά λέγοντας ότι οι γονείς τους σκοτώθηκαν στον σεισμό. Στην πραγματικότητα, αποδείχθηκε αργότερα πολλοί από τους γονείς ήταν ζωντανοί και ήθελαν τα παιδιά τους πίσω, πολύ μετά την εξαφάνισή τους. Δεν υπάρχουν επίσημα αρχεία υιοθεσίας για το παιδί της Barrett. Χωρίς χαρτιά. Είναι σαν να εμφανίστηκε μαγικά και κανείς δεν το αμφισβήτησε ποτέ. 

Αναμφίβολα θα έπρεπε να είχε ελεγχθεί πριν από την υποψηφιότητα του Ανώτατου Δικαστηρίου. Αυτό ήταν σαφώς μια μεγάλη παραβλεψη από το πολιτικο περιβαλλον του Τραμπ. 

Οι ερωτήσεις είναι, ότι είχε απαχθεί αυτό το παιδί, είναι πραγματικά ζωντανοί οι γονείς του, και τι ακριβώς γνωρίζει η Barrett; " είπε η πηγή μας.

«Ο Τραμπ έχει ακόμα  "συναισθηματα" για την Μπάρετ. είναι συμπονετικός άνθρωπος. Ζυγίζει το βαρος και το να πάρει μια μητέρα από τα παιδιά της. Γι 'αυτό ζήτησε από την JAG να την τοποθετήσει σε κατ' οίκον περιορισμό, τουλάχιστον προς το παρόν, αντί να tην ξαποστειλει στο GITMO. Τώρα πρέπει να φορέσει ένα βραχιολι στον αστράγαλο έως ότου ληφθεί η τελική απόφαση »

Η Barrett, πρόσθεσε, επιτεθηκε λεκτικά στους ανακριτές με ανεξέλεγκτο μίσος, κατηγορώντας τους ότι παραβίαζαν τα συνταγματικά της δικαιώματα. Οι πράκτορες της JAG και της CID προσπάθησαν να την ηρεμήσουν λέγοντας ότι η ανυπότακτη συμπεριφορά θα οδηγούσε σε ένα βιαστικό ταξίδι στον κόλπο του Γκουαντάναμο.

«Έβαλαν βραχιολι παρακολούθησης σε αυτήν και η οικογένειά της τέθηκε υπό παρακολουθηση», είπε η πηγή μας.

Η σύλληψη της Amy Coney Barrett πραγματοποιείται σε μια περίοδο διερεύνησης, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο έχει πρόσφατα λάβει μια υπόθεση που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την επιχειρηση αυτη













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Αυτή ήταν το Corn, να τρώμε PopCorn που λέγανε, είναι η κόρη του Μπάι-ντεν που είχε πεθάνει σε δυστύχημα και γιαυτό πίστευαν ότι θα τον εκδικηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το κάθαρμα τον Ρόμπερτς, τον πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, τον παιδοβιαστή, πότε θα τον αναλάβουν για τα καθέκαστα ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις