Γνωρίζετε για τους Ανουνάκι & την Ιστορία τους εως ΣΗΜΕΡΑ;

 

Ήταν οι Πυραμίδες ένα σύστημα πλέγματος για τον ελέγχο του μυαλού μας;
 
ΤΟ 1ο ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΥ! - ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ MK ULTRA (πρότζεκτ της CIA)!
 
Έτοιμοι για τη σύγχρονη έκδοση; Περιμένετε να επανάληψη ιστορίας; 
 
15 γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε για τους Ανουνάκι & την ιστορία τους
 
1. Ύπαρξη Χομο-σάπιενς και Ανουνάκι
 
2. Η πόλη των Σουμέριαν, πόλεις χτισμένες με εξωγήινη τεχνολογία
Οι Σουμέριοι ήταν οι πρώτοι που άρχισαν να χτίζουν πραγματικές πόλεις, οργανωμένοι σε πλέγματα πόλεων όπως βλέπουμε σήμερα. Σύμφωνα με την αρχαία εξωγήινη θεωρία, οι Ανουνάκι μετέφεραν αυτή τη γνώση στον αρχαίο άνθρωπο.
 
3. Κείμενα των Σουμερίων στα Χρονικά των Ανουνάκι
Μια σειρά προσωπικών μεταφράσεων των κειμένων των Σουμερίων δημοσιεύθηκε από τον Αμερικανό Ρώσο συγγραφέα Sitchin το 1976. Το βιβλίο ονομάστηκε «Τα Χρονικά της Γης». Σύμφωνα με τον Sitchin, τα πήλινα δισκία περιγράφουν μια εξωγήινη φυλή γνωστή ως Ανουνάκι που ήρθε στη Γη για να εξορύξει χρυσό {σημείωση μεταφραστή: οι Ανουνάκι χρησιμοποιούσαν τους ανθρώπους σαν σκλάβους για την εξόρυξη χρυσού -πάρα πολλές οι αναφορές σε ιστορικά κείμενα}.
 
4. Η καταγωγή τους
Σύμφωνα με τη θεωρία του Sitchin, οι Ανουνάκι προήλθαν από έναν άλλο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος που έχει ελλειπτική τροχιά 3.600 ετών.
 
5. Εμφάνιση
Οι Ανουνάκι είναι γνωστοί για την μη ευκρινή εμφάνισή τους. Συνήθως έμοιαζαν με ανθρώπους στην αρχική τους μορφή και είχαν μεγάλο ύψος με μακριά ανοιχτόχρωμα μαλλιά.
 
6. Ήρθαν για την εξόρυξη χρυσού
Σύμφωνα με την παλαιά θεωρία, οι Ανουνάκι μεταποίησαν γεννητικά την αρχαία ανθρωπότητα {άριστοι στην αλλαγή του DNA} και δημιούργησαν ένα εργατικό δυναμικό για να εξορύξουν χρυσό γρηγορότερα. Οι θρύλοι των Ζουλού μιλούν για μια εποχή όπου οι επισκέπτες ερχόταν από τα αστέρια να ανασκάψουν χρυσό και άλλους φυσικούς πόρους. Σε αυτά τα ορυχεία εργάζονταν σκλάβοι που δημιουργήθηκαν από τους "Πρώτους Ανθρώπους". Οι Ανουνάκι είναι οι πρώτοι άνθρωποι που ήρθαν από τα αστέρια για να σκάψουν χρυσό και άλλους φυσικούς πόρους {σημείωση: για να σώσουν την ατμόσφαιρα του δικού τους πλανήτη μέσω του χρυσού}.
 
7. Εξωγήινοι Ανουνάκι & Ανθρώπινοι Σκλάβοι
Αρχικά οι εργάτες που εξόρυζαν χρυσό ήταν καθαρόαιμοι Ανουνάκι, ωστόσο, μετά από μια εξέγερση αυτών των εξωγήινων εργατών, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια νέα εργατική τάξη για να κάνει τη βαριά δουλειά γι’αυτούς, οπότε αυτό είναι πιθανώς το τι συνέβη, μέσω της ερμηνείας μιας αρχαίας γλώσσας και αυτή θα ήταν η πρώτη έννοια της δουλείας της ανθρώπινης φυλής σε ολόκληρη την ιστορία μας
 
8. Αγαπούν το χρυσό της Γης
Ο χρυσός αντανακλά το υπέρυθρο φως. Αλληλεπιδρούμε με αυτήν με τη μορφή θερμότητας, και η ακτινοβολία αλληλεπιδρά με τα μόριά μας και αυτό τα κάνει να δονείται γρηγορότερα με αποτέλεσμα να νιώθουμε τη θερμότητα. Ο χρυσός δημιουργεί επίσης μια καλή ασπίδα θερμότητας, εν μέρει επειδή είναι τόσο εύπλαστο. Ο χρυσός που εξορύσσεται στη Γη θα χρησιμεύσει ως πρώτη ύλη για την κατασκευή ενός είδους ασπίδας, για την προστασία της εύθραυστης και σχεδόν αποσυντεθείσας ατμόσφαιρας των Ανουνάκι που δέχεται επίθεση από τον ήλιο του Ναϊμπίρου. Μεγάλο μέρος της σεληνιακής προσγείωσης της μονάδας προσγείωσης χρησιμοποιεί ένα λεπτό στρώμα χρυσού για να κάνει την επιφάνεια ανακλαστική. Αυτό αποτρέπει τη δράση του φωτεινού ηλιακού φωτός από το διάστημα να διασκορπίζει ή να απορροφά το φως του ήλιου, προστατεύοντας έτσι το σεληνιακό όχημα από την υπερθέρμανση. Ο χρυσός χρησιμοποιείται επίσης ως προστατευτικό κάλυμμα σε πολλούς δορυφόρους επειδή είναι ένας καλός ανακλαστήρας υπέρυθρου φωτός.
 
9. Συνήθιζαν να ξεγελούν τους ανθρώπους
Οι Ανουνάκι δεν είχαν φιλελεύθερη θρησκεία και εκπαίδευση και ήταν γνωστό ότι δυσκόλευαν τους ανθρώπους στο να αποκτήσουν γνώση. Χρησιμοποίησαν την προπαγάνδα για να συγχέουν τους ανθρώπους που σκλάβωναν και τους κάνουν να φαίνονται ανόητοι και άχρηστοι {ενώ έχουμε θεϊκές ψυχές}.
 
10. Δημιούργησαν το φορολογικό σύστημα
Οι Ανουνάκι ανέπτυξαν τα φορολογικά συστήματα διατηρώντας τους πλούσιους και τους φτωχούς ξεχωριστά. Το άδικο σύστημά τους οδήγησε τους πλούσιους να γίνουν πλουσιότεροι και τους φτωχούς να γίνουν φτωχότεροι.
 
11. Οι εξωγήινοι Ανουνάκι ήταν απάνθρωποι
Εξήγαγαν ενέργεια δημιουργώντας πολέμους, συγκρούσεις, εθνικά σύνορα, θρησκείες και ταξικά συστήματα κλπ.. Επέβαλαν επίσης τη χρήση ναρκωτικών στους ανθρώπους και προκάλεσαν σκληρότητα στους ανθρώπους {σημείωση: έβαλαν στο γενετικό υλικό μας το γονίδιο της επιθετικότητας}.
 
12. Δεν ευνόησαν την ειρήνη
Δημιούργησαν μια οικονομία πολέμου, και η λειτουργία μιας οικονομίας πολέμου σημαίνει απλά ότι η ειρήνη δεν έχει θέση στη λίστα. Οι Ανουνάκι σπατάλησαν πολλούς πόρους για να κρατήσουν τους ανθρώπους υποδουλωμένους.
 
13. Ανουνάκι & Έλεγχος Νου
Ο Ανουνάκι είχαν εξειδίκευση στον έλεγχο του νου. Τελειοποίησαν επίσης τον οικονομικό έλεγχο με την ανάπτυξη του χρήματος και του συστήματος τοκογλυφίας.
 
14. Η αλυσίδα DNA του ανθρώπου έχει διαταραχθεί από τους Ανουνάκι
Σύμφωνα με τον Zecharia Sitchin, οι Adamu (Αδάμοι) ήταν οι πρώτοι σύγχρονοι άνθρωποι, που δημιουργήθηκαν από τους Ανουνάκι πριν από 450.000 χρόνια, όταν ανέμειξαν γενετικά το DNA τους με αυτό του προϊστορικού ανθρώπου και έτσι απέκτησαν ένα εργατικό δυναμικό που έκανε ό,τι ήθελαν οι Ανουνάκι.
 
15. Οι Ανουνάκι μπορεί να είναι υπεύθυνοι για τον σπασμένο σύνδεσμο στην εξελικτική αλυσίδα.
Η σημερινή επιστήμη έχει διαπιστώσει ότι πριν από περίπου 200.000 χρόνια, υπήρξε μια ξαφνική αλλαγή στην ανθρώπινη αλυσίδα του DNA, μια ενημέρωση που άφησε έναν σπασμένο σύνδεσμο στην εξελικτική αλυσίδα του είδους μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Και δυστυχώς τα γενετικά τους πειράματα για αλλαγή του ανθρώπινου DNA συνεχίζονται μέχρι σήμερα με τα πειραματικά εμβόλια mRNA με σκοπό την μεταμόρφωση της ανθρώπινης φυλής σε χειραγωγίσιμη υβρίδια φυλή σκλάβων!Αυτοί βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας ελέγχου της ανθρωπότητας,κινώντας αθέατοι τα νήματα σε όλους τους ζωτικούς τομείς δραστηριότητας,ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν την ύπαρξή τους!Επιστημονική φαντασία θα σκεφθεί η πλειοψηφία!Αμ δε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Γεννήματα εχιδνών, πως δύνασθε να λαλείτε καλά, όντες πονηροί; διότι εκ του περισσεύματος της καρδίας λαλεί το στόμα". Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον κεφ. ιβ', 34
    Αλάνθαστα τα λόγια Του Χριστού. Τους αποκάλεσε "γεννήματα εχιδνών"!! Δεν ήξερε ποιούς είχε μπροστά Του μήπως; Όντα πονηρά, που εργάζονται το κακό.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις