ΠΟΛΛΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ!!!

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι 
 
Χθές και σήμερα παρατηρήθηκαν πολλά ελικόπτερα να κάνουν συνέχεια δρομολόγια από το Καπιτώλιο προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ελικόπτερο
 
Οι περιφράξεις έχουν ενισχυθεί και σε κάποια κτίρια έχουν βάλει αρκετά τσουβάλια λευκά που υποθέτω είναι με άμμο, επίσης αρκετά λεωφορεία με στρατιώτες καταφθάνουν στο DC. 
 
Επίσης παρατηρείται μεγάλη μετακίνηση στρατιωτικών οχημάτων και πολεμικά Bradley στο Τέξας, Καλιφόρνια και στη Μινεσότα... 
 
Κάτι πολύ σημαντικό και μεγάλο συμβαίνει... 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα πουλί και εξωτερικοί χώροι
 
Πολύ σύντομα ο θρύλος του γέρου θα γίνει ατμός και θα εξατμιστεί, τα μέλη του κογκρέσου και του Αρείου Πάγου επίσης. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ελικόπτερο και εξωτερικοί χώροι
 
Πολύ σύντομα θα γίνει η δημόσια εκδήλωση που θα αλλάξει τα πάντα και θα προκαλέσει το απίστευτο, οι σκοτεινοί όμως θα ανεβάσουν 66 πυρετό σε παγκόσμια κλίμακα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο Penguinsix στο youtube ανακοίνωσε ότι θα γίνει άσκηση ετοιμότητας σήμερα στην Ουάσιγκτον με τη συμμετοχή κυρίως ελικοπτέρων.

    Από σχόλια αναγνωστών σε sites που προβάλουν το βίντεο – και γνωρίζουν τα της χώρας τους – γίνεται αναφορά, ότι έγιναν στρατιωτικές ασκήσεις την ακριβή ώρα και τόπο στις 11/09, στην πτήση 800 της TWA και στη βομβιστική επίθεση με λεωφορείο στο Λονδίνο. Θεωρούν πιθανή κάλυψη «για ψεύτικη σημαία», γεγονός - προβοκάτσια εις βάρος της χώρας ή μάλλον εις βάρος της νοημοσύνης των κατοίκων των ΗΠΑ.

    https://www.youtube.com/watch?v=NCPpc-4GN0w

    Αυτός ο τύπος περπατάει πάνω – κάτω στο dc καταγράφοντας ότι γίνεται. Δηλώνει απολίτικος, δεν φαίνεται να μοντάρει τα βίντεο, η καταγραφή δείχνει αληθινή και καλό είναι να βλέπουμε όλες τις πλευρές. Στο παραπάνω βίντεο δεν δίνεται η δυνατότητα μετάφρασης – λείπει το κουμπί ´υπότιτλοι´ - αλλά στα περισσότερα μπορεί να γίνει.

    https://www.youtube.com/c/Penguinsix/videos

    ΖΕΤΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις