ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ....ΜΠΟΡΕΙΣ....!!!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ "ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ "ΚΛΙΚΑΣ"

Ξεσκεπάζει την κλίκα!!!
 
Ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ Nayib Bukele μίλησε για τούς ιδιοκτήτες των "κτημάτων" και είπε τα εξής ΣΟΒΑΡΑ:
 
Οι ιδιοκτήτες των "κτημάτων" της Λατινικής Αμερικής απολαμβάνουν ιστορικά προνόμια, σχεδίασαν συστήματα που θα τους προστάτευαν για πάντα, και μόνο εναλλασσόμενους διευθυντές και επιστάτες κατά τη διάρκεια δεκαετιών.
 
Γι'αυτό δεν αλλάζει ποτέ τίποτα, γι'αυτό κάθε εκλογή καταλήγει σε απογοήτευση.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "BUKELE CLEAN 109 0109 THE HOUSE Kele"
 
Οποιοδήποτε λαό που φιλοδοξεί να αλλάξει, που ονειρεύεται να βγει από την υπόγεια ανάπτυξη, που να θέλει μια καλύτερη ποιότητα ζωής, θα πρέπει να καθαρίσει το σπίτι του και να γκρεμίζει το εγκατεστημένο σύστημα που προστατεύεται από όλη την μηχανή εξουσίας.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
 
Αυτό είναι δύσκολο επειδή προστατεύεται μόνο από αυτούς, από τους υπαλλήλους τους, από μεσάζοντα χέρια, από δεξαμενές σκέψεων, από τα ΜΜΕ, από τις ΜΚΟ και τους εκπροσώπους, αλλά και από μια μηχανική ιδεολογιών που ελέγχει όλα τα "παραδείγματα". Αυτοί επίσης ελέγχουν το τι εκπέμπει η κάθε χώρα προς τα έξω και το τι διαβάζεται στα διεθνής μέσα ενημέρωσης.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
 
Τα "κτήματα πρέπει να αποσυναρμολογηθούν, να απολυθούν οι επιστάτες, να αφαιρεθεί η μάσκα της υποκρισίας με την οποία μας εξαπατούν και να εγκατασταθούν οι πραγματικές ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ.
Το σύστημά τους έχει λάθος από τη ρίζα του, οι όροι που χρησιμοποιούν είναι αντίθετοι στα ίδια συστήματα που τους προστατεύουν. Φακέλωσαν έννοιες όπως "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", "ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ", "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ", αλλά όλοι αυτοί οι όροι έχουν ξεκάθαρους ορισμούς, αντίθετους με τα συστήματά τους. Αυτοί οι όροι είναι επίσης θωρακισμένοι ως αλήθειες στο μυαλό των λαών μας, αυτοί οι όροι είναι η Νέμεσή τους.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "22:09 86 Watch Porttada Ακολουθήστε 22 ωρ #Política ..Δείτε περισσότερα AMERIC"
 
Πρέπει μόνο να βρεθούν αντιμέτωποι με την αληθινή Δημοκρατία, με την αληθινή Ελευθερία, με την αληθινή Κυριαρχία και την αληθινή Ανεξαρτησία. Εκεί μένουν χωρίς επιχειρήματα επειδή δεν μπορούν να επιτευχθούν με συνέπεια, πέφτουν άμεσως σε αντιφάσεις προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
 
Στο Ελ Σαλβαδόρ τους νικάμε, γι'αυτό δίνουν τόση σημασία στη μικρότερη χώρα της ηπείρου. Δεν είναι ότι φοβούνται για το Ελ Σαλβαδόρ, αυτό που φοβούνται είναι η δύναμη του ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ. Φοβούνται μην συμβεί στα κτήματά τους, φοβούνται ότι κάθε λαός θα πάρει τη μοίρα του στα χέρια του...
 
-Nayib Bukele-
 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
 
Ο λιγοστος λαος του Ελ Σαλβαδορ εκανε στην ακρη ολο το κατεστημενο,νικησε το φοβο του και παραμερησε τα προσωπικα του συμφεροντα προς οφελος της χωρας και του συνολικου δικαιου βγαζοντας στην εξουσια εναν ανθρωπο που πιστευει οτι τους αξιζει καλυτερη τυχη.

Καποια στιγμη πρεπει να διαλεξουμε αν θα ειμαστε σκλαβοι η ελευθεροι ανθρωποι.Οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο καλυτερα η χειροτερα θα ειναι για ολους.

Ο καθενας πρεπει να κανει την προσωπικη του επιλογη και να ενωθει με το ΟΛΟΝ.

Μονο ετσι μπορει να γινει.Οποιος δεν το κατανοησει αυτο δυστυχως θα μεινει πισω...























 

Σχόλια

  1. Αστυνόμος Μπέεεκας18 Μαΐου, 2021 12:34

    Γιά αυτούς πού ψάχνουν γιά πραγματικούς καί όχι γιαλαντζί αριστερούς άς κοιτάξουν κατά τήν Λατινική Αμερική. Εκεί στόν χώρο τής αριστεράς κυριαρχεί τό σύνθημα "Πατρίδα ή θάνατος". Οί όποιες αστοχίες τους οφείλονται στόν συνεχή πόλεμο πού τούς κάνει τό βαθύ κράτος τών ΗΠΑ μέ εμπάργκο καί συνεχή υποκίνηση αντιπάλων μέσω καλοπληρωμένων πρακτόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χώρα έχει πολλούς φτωχούς κατοίκους που έχουν ΤΙΠΟΤΑ και λίγους πλούσιους που έχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    *Είπε, ο πρόεδρος Bukele, ότι θα πατάξει την φοροδιαφυγή των πλουσίων και θα υπάρξει αληθινή Δημοκρατία – εθνική Κυριαρχία – Ανεξαρτησία.

    Οι αδικημένοι της χώρας τον ψήφισαν – επιτέλους θα πάρουν το μερίδιο τους από την άρχουσα τάξη.

    *τα παραπάνω λέγονται στην χώρα μας 40 χρόνια, από τους υποψήφιους που εκλέχθηκαν, με παραλλαγές – go home Αμερικάνοι και ΕΕ, τέλος στους νταβατζήδες και άλλα όμορφα – τι έπραξαν, το γνωρίζουμε, το ζούμε.

    Τώρα παίζει το «cabal – εχθρός της ανθρωπότητας» για τους νεόκοπους επαναστάτες.

    Το κείμενο της ανάρτησης, προέρχεται από το tweeter του προέδρου, με ημερομηνία 16 Μαΐου. Το οποίο έχει την ρεκλάμα: «Πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ, ο πατέρας της Λάιλα και όργανο του Θεού στη νέα μας ιστορία»

    *όργανο του Θεού = lol - κάπως την είδε ο φέρελπις σωτήρ.

    Ψάχνοντας τον λογαριασμό του, διαπιστώνεται η στενότατη συνεργασία με τον Κινέζο – ευχαριστίες για τα εμβόλια που κατά προτεραιότητα, έδωσε ο μεγάλος φίλος, τελειώνουν πλέον και με την δεύτερη δόση – ο δικός μας σχιζοφρενής την πάτησε, βασιζόμενος στην ΕΕ.

    Η πρώτη κυρία συμμετέχει ενεργά στην διακυβέρνηση της χώρας – στον βαλκανικό Νότο δεν γίνεται – μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες, είναι η συνήθης πρακτική.

    https://twitter.com/nayibbukele

    Ο λογαριασμός είναι στα Ισπανικά, αλλά με δεξί κλίκ, δίδεται μια καλή μετάφραση.

    Μακάρι να είναι διαστροφικές σκέψεις μιας κατοίκου αυτής της χώρας - οι κάτοικοι της οποίας «χόρτασαν από όμορφα λόγια».

    Τα όμορφα λόγια που χαϊδεύουν αυτιά, λέγονται εύκολα. Οι πράξεις των εκλεγμένων αποδεικνύουν ότι είναι απλά δημαγωγοί.

    Ευχή, για τους κατοίκους του Σαλβαδόρ, να πραγματοποιηθούν αυτά που ο πρόεδρος εξήγγειλε – έτσι για να έχουμε να λέμε – είδες που οι τριτοκοσμικοί έχουν τον μπροστάρη της απελευθέρωσης του πλανήτη;

    ΖΕΤΑ






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα είπε όλα ο Sucharit Bhakdi για εμάς! Όποιος θέλει ας ακολουθήσει...... Και ας βγάλουμε από μόνοι μας το φίμωτρο. ι φοβόμαστε το 300αρι. Μην γινόμαστε άλλοι "Ιούδας Ισκαριώτης" για αντίστοιχα τριάκοντα αργύρια. Σας ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ. Ας ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις