Στρατιωτικοι στον Τραμπ: Ζητήστε συγγνώμη για την επιχείρηση Warp Speed ή είστε μόνος σας

 

Όταν ο στρατηγός του USMC Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ κήρυξε

τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ προτεκτοράτο του στρατού των ΗΠΑ και, κατά συνέπεια, στήριξε την ασφάλεια σε πολλά ακίνητα που ανήκαν στον Τραμπ, οι αξιωματικοί του συμβουλίου του επέκριναν δριμύτατα τα κίνητρα και τις μεθόδους του στρατηγού Μπέργκερ, λέγοντας στην πραγματικότητα, ότι η απροθυμία του Τραμπ να ζητήσει συγγνώμη για την αναγγελία της Επιχείρησης Warp Speed(εμβολια) ​​αποτελούσε «παραβίαση εμπιστοσύνης» μεταξύ στρατιωτών και πολιτών σε ολόκληρο το έθνος.

Όπως αναφέρθηκε τον Ιούνιο, έχει δημιουργηθεί ένα χάσμα μεταξύ των μελών του συμβουλίου που είναι ακλονητοι πιστά στον Τραμπ και εκείνων που θέλουν ο Ρον ΝτεΣάντις να κυβερνήσει τη χώρα το 2024. Οι πιο ειλικρινείς επικριτές του Τραμπ, ο Ταγματάρχης του Στρατού των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Ε. Ανγκλ και ο συνταγματάρχης J.D. Keirsey , έχουν πει ότι ο Τραμπ πρέπει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τη δημιουργία και τη διαιώνιση της Επιχείρησης Warp Speed, εάν αναμένει ενοποιημένη στρατιωτική υποστήριξη. Σε μια συνάντηση Λευκων Καπελων νωρίτερα αυτόν τον μήνα, υποστήριξαν ότι το Warp Speed ​​είχε αρρωστήσει ή σκοτώσει περισσότερους Αμερικανούς από όλους τους συνδυασμένους πολέμους που είχε κάνει το έθνος μας.

Το τμήμα Λευκων Καπελων του στρατού των ΗΠΑ διεξήγαγε αρκετές μελέτες, μερικές από τις οποίες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, σχετικά με θύματα από εμβόλια. Μια μελέτη έδειξε ότι 450 έγκυες γυναίκες -υπηρεσίες και εξαρτώμενα άτομα- απέβαλαν μέσα σε 14 ημέρες από τη λήψη εμβολίου για τον Covid. Από τους 450, οι 63 ανέπτυξαν σύντομα ανίατες νευροπάθειες, οι 41 προσβλήθηκαν από μυοκαρδίτιδα, οι 23 υπέστησαν μερική παράλυση, οι 4 έμειναν τετραπληγικοί και οι 8 πέθαναν από καρδιακή προσβολή. Εν ολίγοις, το 30% όσων έχασαν τα παιδιά τους πέθαναν ή είχαν μοίρες χειρότερες ουσιαστικα κι από τον θάνατο.

Οι μελέτες δεν περιορίστηκαν μόνο σε στρατιωτικούς και εξαρτώμενους. Ο ένας εξέτασε πόσοι Αμερικανοί ισχυρίστηκε ότι πέθαναν από τον Covid το CDC την εβδομάδα της 16ης Μαρτίου 2022. Σύμφωνα με το εγκληματικό CDC, 1.292 άτομα χάθηκαν από τον Covid εκείνη την εβδομάδα. Μια στρατιωτική έρευνα, ωστόσο, αποκάλυψε ότι 850 από τους 1.292 πέθαναν μέσα σε 10 ημέρες από την πρώτη ή δεύτερη αναμνηστική βολή. Συνολικά, το CDC ισχυρίζεται ότι 1,05 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν πεθάνει από τον Covid. Ο στρατός αποδίδει το 90,3 τοις εκατό των θανάτων στα εμβόλια και όχι στην ασθένεια.

Ο Ταγματάρχης Richard E. Angle και ο συνταγματάρχης J.D. Keirsey έφεραν αυτές τις μελέτες στην προσοχή του στρατηγού Berger στη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας.

«Ο Τραμπ μέχρι σήμερα διαφημίζει το Warp Speed ​​ως ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του», είπε ο στρατηγός Angle στον στρατηγό Berger, «ακόμη και όταν οι άνθρωποι εξακολουθούν να κάνουν ουρά αριστερά και δεξιά για να τους εμβολιασουν στο χέρι. Και η τελευταία παρτίδα ενισχυτικών δεν έχει δοκιμαστεί καν σε ανθρώπους. Ο Τραμπ έχει καυχηθεί για την ενίσχυση, ενώ τα εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους κάθε μέρα. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να εγκαταλείψει την υπερήφανη στάση του και να ξεκαθαρίσει αν ειναι με την Αμερική. Αν όχι, πώς μπορούμε να τον υποστηρίξουμε;»

«Η βάση του Τραμπ έχει σπάσει», είπε ο συνταγματάρχης Keirsey, επικαλούμενος μια άτυπη στρατιωτική δημοσκόπηση που υποδηλώνει ότι το 30% των MAGA που ψήφισαν τον Τραμπ το 2016 και το 2020 δεν θα τον ψήφιζαν το 2024 λόγω της άρνησής του να παραδεχτεί ότι είχε εξαπατηθεί. στην υποστήριξη Warp Speed. «Οι δημοσκοπήσεις μας δείχνουν ότι οι περισσότεροι MAGA θα συγχωρούσαν τον Τραμπ αν παραδεχτεί ότι εξαπατήθηκε, έκανε ένα λάθος, ένα λάθος που δεν θα έκανε ξανά. Αν ταπεινωθεί, λέγοντας ότι ο Φάουτσι, ο Μπιρξ, ο Χαν και ο Αζάρ τον κορόιδεψαν πονηρά, εμείς και η MAGA, μπορούμε να τον συγχωρήσουμε. Αν δεν το κάνει, δεν ειναι αξιος της στηριξης μας».

Ο στρατηγός Μπέργκερ, ο οποίος υπήρξε πυρετώδης υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, υπενθύμισε στο συμβούλιο του ότι ο στρατός των ΗΠΑ δεν ειναι δημοκρατία, αλλά είπε ότι θα επιστήσει την προσοχή του Τραμπ στο θέμα.

Εκτός από τον στρατό, πολλοί ειδήμονες των μέσων ενημέρωσης και σύμμαχοι του προέδρου Τραμπ τον κάλεσαν να αποκηρύξει το Warp Speed. Αυτοί οι άνθρωποι περιλαμβάνουν τους αντιπροσώπους Marjorie Taylor Greene, Lauren Boebert, Matt Gaetz και Jim Jordan, καθώς και μερικούς γερουσιαστές και κυβερνήτες πολιτειών. Η προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης, Άλεξ Τζόουνς, έχει κάνει πύρινα βίντεο ζητώντας τη συγγνώμη του Τραμπ και, σύμφωνα με πηγές του Mar-a-Lago, ο Στίβεν Κ. Μπάνον ενθάρρυνε τον Τραμπ να ομολογήσει ότι τον έπαιξαν «σαν βιολί». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις