ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ....!!!


Μεγάλες διαστάσεις

έχει λάβει στη Γερμανία μία αρκετά βίαιη σύλληψη ενός Σύρου πρόσφυγα.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ακινητοποιήσουν έναν άνδρα προκειμένου να του περάσουν χειροπέδες, με τη σύζυγό του να φωνάζει: «Δεν χρειάζεται να χτυπάτε!» και «Εδώ είναι το σπίτι μου».

«Αυτή είναι η χώρα μου κι εσύ είσαι εδώ φιλοξενούμενη», απαντά ο ένας από τους αστυνομικούς και συνεχίζει, απευθυνόμενος στη γυναίκα: «Σκάσε! Μη με ξανακουμπήσεις! Είστε εδώ στη χώρα μας, πρέπει να φέρεστε σύμφωνα με τους νόμους μας. Εσύ, μη μου φωνάζεις και μη με ξανακουμπήσεις, γιατί θα σε βάλω φυλακή».

 

 Όπως έγινε γνωστό αργότερα, οι δύο αστυνομικοί συνέλαβαν τον Σύρο για απάτες σχετικά με προνοιακά επιδόματα, ενώ υπάρχει ανάλογη καταγγελία και σε βάρος της συζύγου του.

 Το ζευγάρι των Σύρων υπέβαλε, πάντως, μήνυση κατά των αστυνομικών για σωματικές βλάβες, προσκομίζοντας και το σχετικό βίντεο. Από την πλευρά της αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι η υπόθεση έχει ανατεθεί στην αρμόδια ανεξάρτητη υπηρεσία.

 

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αν αυτο ειχε συμβει εδω αυτη τη στιγμη οι 2 αστυνομικοι θα ειχαν συλληφθει για αυτοφωρο με τον αντιρατσιστικο νομο υστερα απο μηνυση που θα ειχαν υποβαλλει ΜΚΟ ,οι Αριστεροι θα εκαναν διαδηλωση συμπαραστασης στα Προπυλαια,ο απατεωνας Συριος και η οικογενεια του γι ανταλλαγμα θα τους ειχε προσκαλεσει ο Κουλης στο μεγαρο Μαξιμου για να τους δωσει τιμητικα την υπηκοοτητα,ο Αλεξης σε δηλωσεις του απο την Κουμουνδουρου θα εκανε λογο για ρατσιστικο παρακρατος και ο Κουτσουμπας απο το "σπιτι του λαου" θα τονιζε πως η ιμπεριαλιστικη φραξια δε θα λυγισει το ηθικο εργατων μεταναστων ενω ο Κωνσταντινου με το ΚΕΕΡΦΑ εξω απο τη ΓΑΔΑ θα φωναζουν "Ειμαστε ολοι Πακιστανοι"....!!!

Ντρεπεστε καθολου....?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ......
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ δεν θα γινόταν έτσι όπως λες στο σχόλειο.
    Δεν ξέρουν οι "αρχές" που μένει ο καθένας τους.
    Οπότε άν τον έβρισκαν μπροστά τους σε τυχαίο έλεγχο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαι ΑΝ θέλουμε, το πιστεύουμε ότι ήταν και Σύριοι. Και στην Ελλάδα τα μισά από τα αφγανοπακιστάνια..Σύριοι λένε ότι είναι, εφόσον σκίσανε τα διαβατήριά τους λίγο πριν τρυπήσουν τα φουσκωτά στα οποία επέβαιναν, για να περισυλλεκτούν από το ανθελληνικό λιμενικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις