ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ"

  

Με τον θάνατο της βασίλισσας,

[επισήμως - η βασίλισσα πέθανε πριν από λίγο καιρό], δεν είναι τόσο αυτό που κάνει στην Αγγλία ή το Ηνωμένο Βασίλειο όσο τι σημαίνει για τον κόσμο όσον αφορά τον έλεγχο.

Ας ελπίσουμε ότι παρακολουθήσατε την ιστορία του Βατικανού όπου το Βατικανό ζήτησε από όλες τις τράπεζες να επιστρέψουν τα χρήματα μέχρι την 1η Οκτωβρίου. Αυτό που νομίζω ότι σημαίνει - σχετίζεται με τη Βασίλισσα - το εκλαμβάνω με την έννοια ότι την 1η Οκτωβρίου το Βατικανό θα παραδώσει την ευθύνη του κόσμου στις δυνάμεις ... απλώς τις ονομάζουμε Λευκά Καπέλα.

Και ομοίως, με την επίσημη ανακοίνωση της εξαφάνισης της Βασίλισσας, δεν είναι η παραχώρηση της σκυτάλης στον Γουίλιαμ ή στον Κάρολο. Βασικά λένε ότι η βασιλική γραμμή μέσω της Ελισάβετ Β' δεν έχει πλέον κανέναν έλεγχο στην παλιά Κοινοπολιτεία, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ή ακόμη και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα.
Και νομίζω ότι δεν είναι τόσο μεγάλος ανεμοστρόβιλος δραστηριότητας που θα συμβεί μετά τον θάνατό. Είναι οι πληροφορίες που στέλνει στον τραπεζικό κόσμο, στον οικονομικό κόσμο, στον κόσμο του Τεκτονισμού, σε κάθε ισχυρό κρυφό οργανισμό ότι το συμβόλαιό τους έχει εξαφανιστεί.

Δεν υπάρχει άλλο συμβόλαιο.

Και αυτό το συμβόλαιο θα ανανεωνόταν κανονικά με τον επερχόμενο βασιλιά ή βασίλισσα. Αλλά σε αυτή την περίπτωση το συμβόλαιο δεν θα ανανεωθεί με όποιον αναλάβει τη βασίλισσα. Γιατί η πραγματική γραμμή, ενώ μπορεί να συνεχιστεί ως προς το βιβλίο της ιστορίας, ως προς την επιρροή, έχει φύγει.

Και γι' αυτό [η επιχείρηση] η Γέφυρα του Λονδίνου ήταν τόσο σημαντική, γιατί άλλαξε τον τρόπο που παίζεται ολόκληρη η δομή εξουσίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΚΟ ΓΟΥΙΛ...ΙΑΜ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΈΣ ΠΡΟΣΟΧΕΣ...ΤΟΝ ΝΟΥΣ ΣΑΣ


    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις