Η Γερμανία θα καταρρεύσει..

Σε παγίδα ύφεσης η Γερμανία, έρχονται νέα σοκ 

Ο θάνατος της βασίλισσας

ήταν ένα χρονοσήμα για την κατάρρευση και η τελευταία φορά για τη συγκέντρωση του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου οι ελίτ του Global Deep State συναντήθηκαν για να μιλήσουν ιδιωτικά μακριά από τηλέφωνα.
Υπολογιστή. Διαδίκτυο..

Έρχονται διακοπές ρεύματος και κλείσιμο του διαδικτύου..
όπως έχω ήδη γράψει και υπαινίσσομαι..... Στη Γερμανία από την 1η Οκτωβρίου οι Στρατιωτικοί θα είναι στους δρόμους, στρατιωτικός νόμος.

Είμαστε στην καταιγίδα! Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται! Αναμένουμε ότι ανά πάσα στιγμή θα κηρυχτεί η χρεοκοπία της Ευρώπης.

 Η εποχή του τεχνητού πλεονεκτήματος του ευρώ στη Γερμανία τελείωσε. Ήρθε η ώρα της ύφεσης. Η αδύναμη κυβέρνηση Scholz είναι μια από τις πιο αντιδημοφιλείς στη γερμανική ιστορία. Προκειμένου να συμμορφωθεί με τους «κανόνες» της ΕΕ, η Γερμανία ανέβασε τις τιμές της ενέργειας όσο ποτέ άλλοτε. 

Δεν είναι μια ελεγχόμενη κρίση, όπως λανθασμένα ισχυρίζονται ορισμένοι, γιατί τον τελευταίο χρόνο οι Βρυξέλλες είχαν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να ελέγξουν την έκβαση αυτής της ανθρωπογενούς ενεργειακής κρίσης, ενώ αντίθετα βρίσκονται στο έλεος των γεγονότων. Οι αδύναμες κυβερνήσεις της Ευρώπης δεν είναι σχεδόν σε θέση να αντιμετωπίσουν τη ραγδαία αυξανόμενη δυσαρέσκεια των πολιτών.

 Η ΕΕ δεν έκανε τίποτα άλλο από το να επιταχύνει την κρίση της και ο πυροκροτητής που θα τα ανατινάξει όλα είναι η Ιταλία. Μετά τις 25 Σεπτεμβρίου θα γίνει ένας πραγματικός σεισμός που θα ανατρέψει τις τελευταίες εύθραυστες ισορροπίες της παγκοσμιοποίησης στην Ευρώπη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις