Καιρός γαρ ουκ έστι!

 

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ

υποστηρίζουν πως ξεκίνησε κατέρριψε η κυρίως φάση του παγκοσμιοποιητικού σχεδίου «Great Reset-Μεγάλη Επανεκκίνηση», η οποία θα αλλάξει την Δύση, φυσικά και την Ελλάδα, όπως την ξέραμε.

«Δεν είμαστε πλέον σε έκδοση beta, Ατζέντα 21. Βρίσκεστε τώρα σε λειτουργία Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Είστε σε λειτουργία αναγκαστικής εξέλιξης. Είστε τώρα σε λειτουργία μετανθρωπισμού», προειδοποιούν στις ΗΠΑ, καθώς καιρός γαρ ουκ έστι.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού:

«Κάποιος πυροβόλησε με όπλο εκκίνησης (αγώνων), ή τα φώτα έγιναν από κόκκινα, πράσινα και κυμάτισαν την σημαία για να αγωνιστούμε στον αγώνας ταχύτητας. Ο αγώνας είναι σε εξέλιξη και δεν είμαστε πλέον στο δεύτερο στάδιο της Ατζέντας 21 (2030). Βρίσκεστε τώρα σε λειτουργία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Αναλαμβάνουν την προμήθεια τροφίμων, αναλαμβάνουν την παροχή νερού, διαλύουν τα σύνορα. Χτυπούν τις αποταμιεύσεις, χτυπούν τις μικρές επιχειρήσεις, παρουσιάζουν ένα σύστημα τερματισμού του πολιτισμού όπου, μέσω της γραφειοκρατίας διαλύουν ΤΟΝ οποιονδήποτε και σας συγκεντρώνουν ΟΛΟΥΣ υπό τον έλεγχό τους.

Στην συνέχεια με το καθολικό βασικό εισόδημα μπορούν να υπαγορεύουν κάθε πτυχή της ζωής σας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 el.gr

Σχόλια

  1. ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ .....
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ;
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ;;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις