Το Νέο Carrington φαινόμενο στις 23 Σεπτεμβρίου...?

 
 
Έχουμε προειδοποιήσει εδώ και χρόνια ότι ένα νέο "Γεγονός Carrington" - ήδη "καθυστερημένο" στο αστρονομικό ημερολόγιο - θα βυθίσει τη σύγχρονη, πλήρως εξαρτώμενη από την ηλεκτρική ενέργεια κοινωνία μας σε απόλυτο χάος, προκαλώντας την κατάρρευση των οικονομιών. Θα υπάρξει μια παγκόσμια επισιτιστική κρίση –πιο συγκεκριμένα, η σημερινή θα επιδεινωθεί – με μεγάλες κοινωνικές αναταραχές, με αποτέλεσμα αδιανόητους αριθμούς θυμάτων.

Οι τιμές ρεκόρ των τροφίμων, που προκαλούνται σε μεγάλο βαθμό από την εκτίναξη των τιμών της ενέργειας που προέκυψαν από τον πόλεμο που προκλήθηκε από τη Δύση και διαιωνίστηκε στην Ουκρανία, έχουν ήδη βυθίσει εκατομμύρια ανθρώπους στη φτώχεια και την πείνα. Στην Υεμένη, για παράδειγμα, 17,4 εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από έλλειψη τροφίμων. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, 7,3 εκατομμύρια από αυτούς θα λιμοκτονήσουν τους επόμενους μήνες. 

Στις 5 Σεπτεμβρίου, έγινε ήδη μια τεράστια ηλιακή έκρηξη (CME). Ευτυχώς, δεν ήταν προς την πλευρά μας, αλλά προς την Αφροδίτη. Αν ήταν προς εμάς θα είχε μεγάλο πρόβλημα ο σημερινός πλανήτης.

Με λίγα λόγια, ήμασταν πάλι τυχεροί… Αλλά για πόσο; Η έκρηξη της 5ης Σεπτεμβρίου συνέβη στη μαγνητική ζώνη του AR3088, μιας τερατώδης και ασυνήθιστα μαγνητισμένης ηλιακής κηλίδας, η οποία τώρα φαίνεται να έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. 

Και η μέγα-ηλιακή κηλίδα είναι στραμμένη πάνω μας γύρω στις 23 Σεπτεμβρίου














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις