Μυστηριώδεις πυραμίδες της Κριμαίας


 Το 1991 ανακαλύφθηκε στην Κριμαία ένα μοναδικό σύμπλεγμα επτά υπόγειων πυραμίδων. Το ύψος τους είναι 45 έως 52 μέτρα και οι κορυφές τους βρίσκονται σχεδόν στο επίπεδο του εδάφους. 

Είχαν ανακαλυφθεί από τον επιστήμονα Vitaly Goh, ο οποίος αναζητούσε τις υπόγειες πηγές νερού.

Το 2001, οι πυραμίδες της Κριμαίας άρχισαν να μελετώνται από επιστήμονες από διάφορες χώρες. 

Η γνώμη όλων των επιστημόνων συμφωνούσε σε ένα πράγμα: οι πυραμίδες αυτές είναι πραγματικές και μοναδικές. 

Σάρωσαν τις πυραμίδες με διάφορες νεότερες συσκευές και ως αποτέλεσμα ανακάλυψαν νέες πυραμίδες. 

Μεταξύ όλων των πυραμίδων που βρέθηκαν στην Κριμαία η πυραμίδα που βρίσκεται κοντά στο Ai-Petri θεωρείται η μεγαλύτερη. Κάτω από μία από αυτές βρέθηκε ένα άγαλμα της Σφίγγας, είναι μικρότερο από την αιγυπτιακή Σφίγγα, αλλά εξωτερικά επαναλαμβάνει ακριβώς τα περιγράμματά της, αλλά κοιτάζοντας προς τα δυτικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αγαπητέ συνομωσιολόγε
    Μπορεί κάποιος να μας πει, εάν με κατάρευση του ηλεκτρισμού από ηλιακή καταιγίδα κατά πόσο οι πυρηνικοί αντιδραστήρες θα ψυχθούν και δεν θα γίνουμε όλοι κίτρινοι πουά από την ραδιενέργεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΈΣ
    ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ ΟΠΟΤΕ Η ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΚΗ ΚΡΥΠΤΗ,ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΙΖΟ ΜΕ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΆΛΑ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΗ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝ ΔΊΑΣ, ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΙ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΧΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΨΟΝΥΧΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΑΛΎΨΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΝΟ ΜΠΟΥΣΕΤΣΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗ ΑΤΛΑΣ ΠΛΕΙΑΔΩΝ κλπ.Η ΓΡΑΜΜΗ ΝΑΖΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΙΚΟΔΡΌΜΙΟ ΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ UFO ΠΟΛΛΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΏΝ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΠΥΛΩΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΡΙΝ 12.500 ΧΡΟΝΙΑ .

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΖΩΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΓΚΙΖΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΦΙΓΓΑ.ΗΤΑΝ ΔΥΟ,Η ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΥΛΕΣ ΔΙΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΕΣ ΒΆΣΕΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ.ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΛΥΣΣΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΙΣΩ Η ΚΡΙΜΑΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙ6 Η CIA KI H MOSSANT,ΣΚΑΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΚΙΒ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΦΙΝΙ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ.ΜΕΣ'ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ
    ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ ΤΑΝΑΛΙΑ .ΑΙΧΜΗ-ΠΤΕΡΥΓΑ-ΑΙΧΜΗ.

    ΑΦΗΝΩ ΑΔΎΝΑΜΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Α ΛΑ ΜΙΛΤΙΆΔΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΒΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ.ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΠΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΣΤΗΝ ΓΡΙΑ ΛΙΛΙΜΠΕΘ.

    ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΟΎΚΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΚΤΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΆ ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΙΔΙΑΣΑ .ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΡΥΠΤΗ.ΘΥΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΜΑΥΡΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΎΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ 4ης ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΛΙΛΙΘ ΛΑΜΑΣΘΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ.ΤΗΝ ΜΟΥΜΙΑ ΘΥΜΑΣΤΕ;ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΝΑΞΟΥΝΑΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΙΤΗ ΒΩΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΟΠΕΛΛΑ;
    ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΡΆΦΡΟΝΕΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΓΓΛΙΤΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ...ΠΑΝΩ
    ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ,ΚΛΑΨΕΣ,ΑΝΑΚΥΡΗΞΕΙΣ ΚΑΤΩ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ.

    ΛΥΠΗΡΟΝ ΝΑ ΒΛΈΠΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΣΕ ΥΠΕΡΔΙΈΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ "ΔΟΥΚΑ" ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ/ΓΛΥΦΕΙ ΜΙΑ ΛΙΛΙΘ ΛΑΜΑΣΘΟΥ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ,ΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΕΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΓΙΑΣ.ΟΜΩΣ.
    ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΆΝΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΞΙΩΝ.ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

    ΡΙΤΑ





    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις