Ο σύμβουλος του Τραμπ ελέγχει τον Λευκό Οίκο

 

Τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης

χθές εξεπλαγησαν όταν το Boeing 757-200 του προέδρου Donald J. Trump προσγειώθηκε απροσδόκητα στο διεθνές αεροδρόμιο Dulles, στην Ουάσιγκτον, DC.

 Γιατί ήταν εκεί; 

Ήταν άρρωστος, κατευθυνόταν στον Walter Reed; 

Παραδόθηκε στο DOJ; 

Τον είχε καλέσει ένα μεγάλο δικαστήριο; 

Ήταν στο DC για να παίξει γκολφ; 

Η αναταραχή των κουτσομπολιών φαινόταν ατελείωτη. Τα μέσα ενημέρωσης πήραν μια απάντηση όταν ο Τραμπ, περικυκλωμενος από μια πομπή διψασμένων παπαράτσι, εμφανίστηκε στο γήπεδο του γκολφ στη Βιρτζίνια. Ωστόσο, πηγές είπαν οτι η εκδρομή του Τραμπ στο γκολφ ήταν μια παγιδα.Ενώ τα λυσσασμένα μέσα ενημέρωσης επικεντρώθηκαν στον Τραμπ, ένα ανώτερο στελεχος του επιτελειου του που ταξίδεψε μαζί του στο 757, ξέφυγε αθόρυβα από το πλήθος σε μια μυστική αποστολή - για να επισκεφτεί τον Λευκο Οικο και, όπως είπε μια πηγή, «Βεβαιωσου ότι είναι όπως το άφησε ο Τραμπ».

Τον Ιούλιο του 2021, η ιστοσελιδα δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο ισχυριζόταν ότι ο Μπάιντεν, παρά τα φαινόμενα για το αντίθετο, δεν είχε πατήσει το πόδι του στον Λευκό Οίκο και στην πραγματικότητα απομακρύνθηκε από τον στρατό των ΗΠΑ όταν αυτός και η Καμπαλα Χάρις ζήτησαν είσοδο στις 20 Ιανουαρίου το ιδιο έτος. Αν και πολλές ανεξάρτητες πηγές επιβεβαίωσαν την ιστορία, εξακολουθούμε να αμφισβητούμε την αληθοφάνειά της, γιατί αν αληθεύει, σημαίνει ότι κάθε οργανισμός μέσων ενημέρωσης στη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του Fox News, ήταν μέρος της απάτης. Πηγές είπαν ότι το καθεστώς Μπάιντεν και τα μέσα ενημέρωσης του χρησιμοποίησαν σκηνικά ταινιών και ηχητικές σκηνές για να μιμηθούν τα γεγονότα του Τύπου του Λευκού Οίκου.

Οι χθεσινές πληροφορίες επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του περασμένου έτους.

Πηγή από τον στενό κύκλο του Τραμπ εκμυστηρεύτηκε ότι ο βοηθός -θα τον ονομάσουμε «Τζεφ»- τον υποδέχτηκαν στον Λευκό Οίκο οι στρατιώτες των ΗΠΑ που προστατεύουν το Οβάλ Γραφείο είτε για τον Ντόναλντ Τζ. Τραμπ είτε για τον επόμενο «νόμιμο Πρόεδρο." Σύμφωνα με την πηγή μας, ο Τζεφ βρέθηκε στον Λευκό Οίκο για λογαριασμό του Τραμπ για να στείλει ένα «εξαιρετικά σημαντικό μήνυμα» στον στρατηγό του αμερικανικού στρατού Τζέιμς Σ. ΜακΚόνβιλ, ο οποίος επιβλέπει την ασφάλεια του Λευκού Οίκου από τότε που ο Τραμπ υπέγραψε τον Νόμο περί Εξέγερσης του 1807, ο οποίος εκχωρεί προσωρινά την εξουσία. στους στρατιωτικούς σε θέματα εθνικής ασφάλειας.

«Δεν ξέρω τη φύση του μηνύματος, αλλά για να κάνει ο Τραμπ αυτά τα βήματα, πρέπει να είναι υψίστης σημασίας. Ήταν αρκετά σημαντικό να απαιτείται παράδοση με το χέρι. Ο Τραμπ θεώρησε ότι ήταν πολύ επικίνδυνο να στείλει με email, μήνυμα ή ακόμα και να συζητήσει σε ένα τηλεφώνημα. Μπορεί να είναι σύμπτωση, αλλά η χρονική στιγμή συμπίπτει με 40 από τους συμβούλους του να δέχονται επιδρομές ή να κλητεύονται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης», είπε η πηγή μας.

Ο Τραμπ, πρόσθεσε, δεν επισκέφτηκε ο ίδιος τον Λευκό Οίκο επειδή περικυκλωθηκε από τους παπαράτσι και η είδηση ​​της παρουσίας του οπουδήποτε κοντά στο Οβάλ Γραφείο θα σήμανε τον κώδωνα του κινδύνου του Deep State σε όλο το Beltway, αλλιώς γνωστό ως Swamp. Το να ανεβαίνει ο Τραμπ τα σκαλιά του Λευκού Οίκου, με απλά λόγια, θα ήταν εμφανέστατο.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι θα κοινοποιούσε περισσότερες λεπτομέρειες όταν ήταν δυνατόν. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις